• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Nikdy si nedávejte krupici do stejné či podobné pixly jako je ta, ve které máte kakao.
    To takhle uděláte krupičnou kaši, dáte na ni kousíček másla, trochu skořicového cukru... a jako bonus ji zasypete závějí syrové krupice.
    PRSKAFKA
    PRSKAFKA --- ---
    ELWARA: Z podobného soudku... Zvykám si v práci na to, že mám teď dva monitory. Většinu času už vím jak to funguje, že když mám na jednom monitoru rozepsaný mail a během toho potřebuji něco vyhledat v rezervačním systému na druhém monitoru, tak na tom druhém musím kliknout myší, abych to okno aktivovala a mohla psát tam. Občas si ale myslím, že k aktivaci programu na druhém monitoru stačí, když na něj jenom přejedu kurzorem myši. Vyšší level tohoto erroru je, když jsem přesvědčená, že ho aktivuju tím, že se na ten druhý monitor podívám.
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    ELWARA: dokonce ani Ctrl+F na papiru nefunguje (a ze se o to dost casto snazim :( )
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nastříkala jsem na zrcadlo čistič na odstraňování vodního kamene a divila se, že ačkoliv leštím jak vzteklá, je to čím dál flekatější. Uvědomila jsem si svůj omyl, zaklela, vynadala si, a vzala na to pro změnu osvěžovač textilií.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Dneska jsem se zas predvedla...

Odpol hledam na stole v praci telefon... Ne a ne ho najit, fuck, prusvih...
    Premyslim, kde jsem ho mela naposledy... Dole v jidelne... fuck
    Zadam kolegyni, at me prozvoni, telefon zvoni a nikdo ho nebere... fuck
    Bezim dolu a hledam v jidelne, nikde nic... fuck hledam v kavarne, nikde nic... fuck fuck!

Stojim, zvazuju co dal.. A! Koukam! Vystrih je nakej vyboulenej :)))))

Nojo! Vzdyt ja si dala telefon za podprdu, abych mela volny ruce :))) a zapomela na nej, vypnuty zvoneni i vibrace... Fuck takhle bych mohla hledat celej den... :))))
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    tak moc jsem ráno potřebovala svou čaje, až jsem zjistila, že mám projistotu nalité a vzorně u snídaně vyrovnané hned dva hrnky
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    Hlásím, že ctrl+C, ctrl+V z papíru na počítač a obráceně ještě furt nefunguje...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Muž s nožem útočil na stezce. Stráví 6 let ve vězení a pak ho čeká detonace"

...

detence. Už jdu spát.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    teď se mi stal spis opak erroru. takovej McGiver stajl vyreseni problemu. Odpoledne cestou z prace jsem zjistil, ze mi kyksla žárovka v autě, stavil sem se u rodičů a ze si zároveň pujcim sroubovak na vymenu zarovky. Ok, koupim zarovku, chci vymontovat svetlo, ale ejhle, doma sem si v domeni, ze v aute je krizak na tom svetle, vytahl jen krizak. takze cumim jak puk a rikam, tak to ne... blikla mi zarovka v ,hlavě, ja si vcera z prace nacpal do baglu lžičku ;-) Takze lžička zafungovala no a teď jen otevrit ten plastovy blistr s zarovkou... nj, ale jak? nůž u sebe nemam a nuzky taky ne? pak zase blik a uvedomil sem si ze minuly rok sme strihali větve a zustali mi v aute nuzky na větve ;-) Takze taky zajisteno. ;-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... a to jste ještě nezačali nastavovat ikonky místo palce nahoru. Třeba takové srdíčko dělá zajímavé efekty :) (teda aspoň na mobilu)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Barvy jsou ok, známá nastavovala přezdívky.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MARI: jj, tiez som na to prisla tak, ze mi muz po tretej zmene farby napisal "Bavis sa?" :-D
    nastastie som si to skusala unho a u dalsich vybranych som to nastavovala uz len raz a s vysvetlenim...
    MARI
    MARI --- ---
    ALEXIS: akorat, ze tu barvu zmenis i dotycne osobe. coz byl muj error, nez jsem na to prisla. jeden den jsem si s temi barvami hrala a menila to ruznym kamaradum a rodine podle nalady...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ZUZKAOU: ono i v sukromnej komunikacii nie je preklik medzi oknami prijemny, ked v jednom riesim kamaratkin rozchod, depresie a problemy s vahou a v druhom lasergame s kamaratom... nastastie FB umoznuje nastavit konkretnemu uzivatelovi farbu a tak som schopna rozlisit, ze do tmavomodreho chat okna nemam pisat to, co patri do cerveneho
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Operativní komunikace přes chat ve facebooku je docela praktická i v pracovních věcech.

Jen teda je dobré komunikovat jen jedno téma. Ne s jednou řešit emocionální život a v druhé jak si klient představuje finální podobu analýzy.

Nebo to teda dělejte, pokud je v pořádku, že klienta seznámíte s podrobnosti o svém menstruačním cyklu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kolegyne si dnes volala sanitku. Citila se nejak nanicovate, s uterkou na cele se doloudala k lekarnicce, vzala teplomer a strcila ho pod pazi. Asi po deseti vterinach teatralne teplomer zas vyndala, vykulila na nej oci a zacala omdlevat operatorce do mobilu. Na teplomeru bylo cca 42.
    Normalni teplota sklepaneho F teplomeru.

Nikomu z nas to v nastale hysterii nedoslo, takze se sanitaci dobre pobavili.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Leta páně bych ten batoh mohla hledat, kdyby se mě brácha nezeptal, jestli nehledám ten, co mám na zádech.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Když se tahkle dáte sklenici s pitím na místo obvyklé pro hrnek s psacími potřebami, stane se, že máte mokrou tužku, fixu a nůžky.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    sedím v tramvaji, čtu si a najednou mne napadne "sakra, já nejsem připoutanej!"
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Bylo mi dneska nějak vedro při luxování baráku. Aby ne, měla jsem na hlavě kulich! K luxování došlo totiž spontánně poté, co jsem venku přesazovala kytky. Pak jsem je chtěla vrátit do baráku. tak si říkám jen to přeluxuju pod stolkem na kytky...no a najednou...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam