• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    do metra nastoupil starsi chlapek s bilou slepeckou hulkou a hnedka si sedl na volny misto u dveri. Si rikam- ciiiwe- dobre on jako. Slepej a vi, ze tam ma misto.. pak nad tim premyslim- kua, jak to mohl vedet, ze tam ma volno...zvednu oci a on ma bilou hulku, ale je to nova nasada na smetak...bíla.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: normalne bych rekla karanco, ale pokud to bylo v Cesku...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jeli jsme včera kulturní krajinou a nedaleko cesty pobíhali ptáci. Muž si nemohl vzpomenout na jméno a nakonec to vymyslel. Kdo pozná, co je zemní orel?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Přišel mi newsletter z jazykovky: předkožky a další problémy.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dejte mi na sebe registrační značku a pak telefonní číslo svého vozidla.

Jsem přepracovaná.
    MARI
    MARI --- ---
    Vcera jsem si vzala do prace starsi tenke tenisky na prezouvani. V podrazce dira, ale v kanclu je to jedno. Delsi dobu jsem se ted neprezouvala, ale jak zaclo byt vedro, tak to chce neco letnejsiho. Ze jsem se zptaky z tech prezuvek neprezula mi doslo az po te, co jsem behala po meste v letnim destiku, mela schuzku, kde jsem mj. diskutovala o mozkovych errorech a stala v lijaku na zastavce. Doslo mi to cestou domu, kdyz jsem si zacla rikat, proc ze jsem si vzala ty deravy kecky, kdyz hlasi bourky a lijaky...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Bohuzel to mam s temi zafixovanymi pohyby uplne stejne. Co hur, mam za muze hnusnyho leprikona, ktery se tim bavi. Treba dneska rano se na me v koupelne culil tak dlouho, nez mi doslo, ze si cistim zuby jeho kartackem. Prehodil je!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: a vlastně to znám. Stres z neschopnosti najít klíčka od auta se časte táhne ještě pár minut po nastartování.

Vůbec jsem člověk fixovaných automatických pohybů. Přehodili jsme pozici mikrovlnky a varné konvice. Kam strkám talíře a kde hledám vodu? Změna polohy vypínače? Plácám do zdi už 5. rokem. A v bytě po rodičích, kde bydlíme, jsme rozšířili koupelnu do chodby, chodbu zrušili a dveře do ložnice vyřízli jinde. Občas se vydám do ložnice starou trasou - z bytu na chodbu a dál skrz zeď.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Anebo chodíš do obchodu pěšky tak často, že odejdeš domů a zapomeneš auto na parkovišti.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NIGHTFURY: Muj pripad. Tedy ne MHD. V nasem meste se kradezim nikdo moc nedivi, takze kdyz jsem nenasla auto (zadna krec, bylo sluzebni), volala jsem policajty. S mobilem na uchu prichytnutym ramenem jsem jim stale jeste diktovala situaci, zatimco jsem si odemykala zamek z jizdniho kola.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TRISSIE: A co teprve, když zoufalé hledáš auto na parkovišti na všech možných místech.. do chvíle, než ti dojde, že tentokrát jsi v daném obchodě MHD? :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    každému se občas stane, že si není jistý, kde nechal na parkovišti v nákupním centru auto.
    ovšem kolik z vás se může chlubit tím, že se tím stresuje ještě ve chvíli, kdy už z toho parkoviště odjíždí?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Už asi měsíc mi hlodá v hlavě takový červík, který mi říká, na něco jsi zapomněla, na něco jsi zapomněla, něco důležitého... děkuji těm dvěma milým policistům, kteří mě upozornili, že moje auto má propadlou technickou prohlídku, a že mi místo pokuty tak hezky domluvili.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    AZA_: Ještě dobrý... Raději nebudu zveřejňovat celé znění smutného příběhu kamaráda, programátora před třicítkou, který takto cestou na toalety zapomněl, kam jde - ale když je v chodbě, tak asi na cigáro. Cesta před vchod byla dlouhá, cigareta podporuje potřebu, cesta zpět byla již příliš dlouhá...
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    GIF_242: já jsem četla 200 km místo 200 m a divila se, jak se chceš tramvají dostat tak daleko :D
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Uklízím v kuchyni, když náhle přijde myšlenka: "Potřebuju na záchod."
    Nazuju tedy venkovní pantofle, vezmu klíč a jdu do garáže. Chvilku tam okouním, až mi to dojde: "Co tu dělám, přece jsem chtěla jít vybrat schránku!"

Ještě mi není ani 40...
    STENNY
    STENNY --- ---
    Po odevzdání únavné práce si uvařím jídlo (rybu s bramborem), nandám si na talíř, koukám z okna a jím. Asi v polovině porce si říkám, že to chutná mdle a to maso je nějaké divné... aby ne, když jsem si zapomněl nandat rybu a k bramborám přikusuju housku, kterou jsem si k tomu vzal nevím kdy.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    BLOODRAT: aktuálně zažívám. Mluvi na mě anglicky, občas zkouší použít ceske slovo, aby nás potěšili a do toho vždycky nečekaně přepnou zpátky na rectinu. A pak ti na nejaky dotaz odpovi "ne" a vyber si jestli mysleli řecké ne, české ne, nebo co jako. Hlavně poránu bez kafe je to paráda.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    BLOODRAT: tohle je hrozne mindfuck, když si mozek naladí na poslech jinej jazyk! Mně se to shodou okolností stalo včera: naprosto nepochopitelně jsem měla dojem, že nějakej kluk na návsi volá něco španělsky a nerozuměla jsem mu ani slovo. Já teda španělsky neumim...ale on mluvil normálně česky, jak mi sdělila poněkud překvapená kolegyně.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Kvalitní double brainfart po ránu...přijde ke mě švýcarská kolegyně a začne mi cosi vysvětlovat německy, takže error číslo jedna (normálně hovoříme anglicky, kolektiv čítá lidi ze všech koutů světa a má němčina je značně zarezlá). Namísto toho aby mi docvaklo co se děje tak se chápavě tvářím a uvnitř se snažím zuřivě přijít na to co to má sakra najednou za strašný anglický přízvuk a proč jí nerozumím slovo, když ten jazyk zní tak podvědomě...
    Člověk by občas neměl pracovat než si dá kafe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam