• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NIGHTFURY: Muj pripad. Tedy ne MHD. V nasem meste se kradezim nikdo moc nedivi, takze kdyz jsem nenasla auto (zadna krec, bylo sluzebni), volala jsem policajty. S mobilem na uchu prichytnutym ramenem jsem jim stale jeste diktovala situaci, zatimco jsem si odemykala zamek z jizdniho kola.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TRISSIE: A co teprve, když zoufalé hledáš auto na parkovišti na všech možných místech.. do chvíle, než ti dojde, že tentokrát jsi v daném obchodě MHD? :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    každému se občas stane, že si není jistý, kde nechal na parkovišti v nákupním centru auto.
    ovšem kolik z vás se může chlubit tím, že se tím stresuje ještě ve chvíli, kdy už z toho parkoviště odjíždí?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Už asi měsíc mi hlodá v hlavě takový červík, který mi říká, na něco jsi zapomněla, na něco jsi zapomněla, něco důležitého... děkuji těm dvěma milým policistům, kteří mě upozornili, že moje auto má propadlou technickou prohlídku, a že mi místo pokuty tak hezky domluvili.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    AZA_: Ještě dobrý... Raději nebudu zveřejňovat celé znění smutného příběhu kamaráda, programátora před třicítkou, který takto cestou na toalety zapomněl, kam jde - ale když je v chodbě, tak asi na cigáro. Cesta před vchod byla dlouhá, cigareta podporuje potřebu, cesta zpět byla již příliš dlouhá...
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    GIF_242: já jsem četla 200 km místo 200 m a divila se, jak se chceš tramvají dostat tak daleko :D
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Uklízím v kuchyni, když náhle přijde myšlenka: "Potřebuju na záchod."
    Nazuju tedy venkovní pantofle, vezmu klíč a jdu do garáže. Chvilku tam okouním, až mi to dojde: "Co tu dělám, přece jsem chtěla jít vybrat schránku!"

Ještě mi není ani 40...
    STENNY
    STENNY --- ---
    Po odevzdání únavné práce si uvařím jídlo (rybu s bramborem), nandám si na talíř, koukám z okna a jím. Asi v polovině porce si říkám, že to chutná mdle a to maso je nějaké divné... aby ne, když jsem si zapomněl nandat rybu a k bramborám přikusuju housku, kterou jsem si k tomu vzal nevím kdy.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    BLOODRAT: aktuálně zažívám. Mluvi na mě anglicky, občas zkouší použít ceske slovo, aby nás potěšili a do toho vždycky nečekaně přepnou zpátky na rectinu. A pak ti na nejaky dotaz odpovi "ne" a vyber si jestli mysleli řecké ne, české ne, nebo co jako. Hlavně poránu bez kafe je to paráda.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    BLOODRAT: tohle je hrozne mindfuck, když si mozek naladí na poslech jinej jazyk! Mně se to shodou okolností stalo včera: naprosto nepochopitelně jsem měla dojem, že nějakej kluk na návsi volá něco španělsky a nerozuměla jsem mu ani slovo. Já teda španělsky neumim...ale on mluvil normálně česky, jak mi sdělila poněkud překvapená kolegyně.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Kvalitní double brainfart po ránu...přijde ke mě švýcarská kolegyně a začne mi cosi vysvětlovat německy, takže error číslo jedna (normálně hovoříme anglicky, kolektiv čítá lidi ze všech koutů světa a má němčina je značně zarezlá). Namísto toho aby mi docvaklo co se děje tak se chápavě tvářím a uvnitř se snažím zuřivě přijít na to co to má sakra najednou za strašný anglický přízvuk a proč jí nerozumím slovo, když ten jazyk zní tak podvědomě...
    Člověk by občas neměl pracovat než si dá kafe.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Na Smíchově je ulice Výrostka Huga? Aha, Viktora Huga.
    KAERI
    KAERI --- ---
    SARGO: Ne??? :-O
    MUZA
    MUZA --- ---
    RADICETA: citis se tam jako doma? :)))
    SARGO
    SARGO --- ---
    Vyzkoušeno za vás: strkat si sluchátka konektorem do ucha poslech nevylepší.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    znamená něco, když před dveřmi do hospody vytahuju klíče od bytu?
    KAERI
    KAERI --- ---
    Klíčem od auta domovní dveře neodemknete. Domovními klíči neodemknete auto, už vůbec ne na dálku. Obojí dnes vyzkoušeno v rámci asi deseti minut.
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    Dnes jedu ze Žižkova tramvají č. 9 na Václavské náměstí. Potřebuju si něco vyzvednout v OD Debenhams, což je asi tak 200m zpět ze zastávky Václavské náměstí.

Takže cesta tramvají proběhla korektně, pak jsem se bez zamyšlení vydal směr spodní část Václaváku, kde jsem uviděl vlez do metra Můstek, tak jsem si řekl, to je super, zpět na Žižkov pojedu metrem, takže jsem tam vlezl, ujel jsem 1 stanici na Muzeum a tam mi došlo, že jsem vynechal ten Debenhams, kvůli kterému jsem tam vůbec jel :D.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PISKVOR: No prosím. Jsem tu dobře.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: To jsem byl já, kdo ho včera měl a dneska potřeboval. Ale ok, nebudu si tě přát, když si to nepřáš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam