• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: zrovna jsem chtěla napsat, že se musím zeptat našich sedmi koček :)
    ale občas jim vyhrožuju, že jim pořídím psa.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MONIOUS: To by jejich sedm domacich jiste hykalo nadsenim :-D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MAR_TINA: to je jasny znameni, ze by sis psa mela poridit :)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Nakupuju, zčistajasna ve mě hrkne: "Dneska je dvacátýho! Máma měla narozeniny patnáctýho! Já na to zapomněla!! A přitom jsme u našich teď byli!!!" Začnu zmateně pobíhat po obchodu a vymýšlím vhodný dárek, hledám telefon, abych pochybení napravila...
    ... počkat...
    ... je červen, Mamka má narozeniny 15. května a letos ode mě dostala bujnou oranžovou orchidej, ze které měla nefalšovanou radost, od dětí oslintané pusinky....
    Všechno v cajku! Uf.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Obvykle obcerstveni na akce moc nedelam.... vlastne to ted delam poprve. Tak co, tak otevru kosik.cz, naboucham tam nejake ovoce, koblihy, je horko ze, tak deset mineralek a deset krabic dzusu, odklepnu a mnu si ruce, jak jsem na to vyzrala.
    Prijel chlapik, vsechno vynesl, pohoda... akorat ze k deseti mineralkam mam deset detskych piticek s tou zahnutou slankou. Tesim se na vyrazy zakazniku, az jim je budu rozdavat.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    Nasypat si po ránu kafe do jogurtu místo to hrníčku stojícího vedle, taky není nic moc. Akorát nevím, jestli mám považovat za štěstí, že byl ještě zavřenej.
    CRAATCHA
    CRAATCHA --- ---
    Kdysi jsem jela do Rychnova. V tom mi volal dedecek, co delam, tak jsem mu hezky povypravela, co tam budu delat. A ouha - dedecek me zarazil se slovy: "a nevykladala jsi, ze pojedes do Roznova?" V tu chvili jsem fakt nevedela, kam ze to mam jet. (Byl to Rychnov, nastesti)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jela jsem autem kamsi do Podještědí, udělala kus práce, šla se projít do luk a lesů a pak se po silničkách vracela autem zpět. Pěkně tam bylo.
    Najednou, asi po 10 km ve mně zatrnulo, podívala jsem se na sedačku spolujezdce a začla brzdit. Dostala jsem strach, že jsem tam v lese u Ploučnice zapomněla psa.

------------------
    Nemáme psa. Neměli jsme psa. Poslední pes mojí rodiny zemřel před 15 lety a byl to ratlík, který neopustil zahradu a neuměl na vodítku.

Existuje nějaká psychiatrická pohotovost, kterou si lze zavolat i do lesa?
    CHIRURGUS
    CHIRURGUS --- ---
    Krájim si zeleninu do leča. Cibule se smaží, krájim papriku a když je pěkně na kostičky tak zvednu prkýnko a celý to s úsměvem shrnu nožem do odpadkovýho koše. Došlo mi to až když jsem položil prkýnko.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Předevčírem mi upadl mobil, vypadla i baterka, i nastavila jsem si datum a čas manuálně.

Střih, den poté. Po líném ránu se spícími dětmi jsem se podívala na mobil a zjistila, že ukazuje 7:59. Vyvolala jsem doma totální paniku a davové šílenství, vytahala nemilosrdně z postelí všechny dosud sladce spící děti, vylála muži (školkařku má vypravovat on), obdržela od něj kajícnou omluvu, že si zřejmě špatně nastavil budík a pak už na hodiny nekoukal. A uprostřed čilého kříšení zombíků a jejich cpaní snídaní, chaotického shánění oblečení apod. se muž náhle zastavil, dlouze se zadíval na nástěnné hodiny a pravil: "Proč ty hodiny ukazujou sedm?"

Protože půl páté není 17:30.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Přišel mi velmi oficiální a seriózní e-mail od jednoho našeho dodavatele ohledně změn v jejich společnosti.
    Škoda, že v předmětu má "Sem vepiš předmět, hlavičku zprávy" :))
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    Kamarad mi vola z letiste, ze mu musim koupit nahradni boty, protoze stavajici ho drou na pate a neudela v nich ni krok. Chystam se, ze boty vytru lihem, aby kuze zmekla a najdu v nich zmuchlany ponozky, ktery si v nich zapomnel.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    včera jdu kolem televize, tam na ČT24 dole popisek Spielbergovo E.T má 35, nad moderátorem z Brna fotka Špilbergu a mně to stáří nějak nesedělo... :)
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    dnes ráno jsem si připravila batoh na kolo a odjela s úplně jiným - bez svačiny, bez pití, bez náhradního trička - tak doufám, že zmoknu.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    NELLAS: thank you captain obvious for the rescue.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Asi mám nějaký problém se čtením slov začínajících na STŘ... Střítež jsem na ceduli přečetla jako Striptýz a Chuť Středomoří na rajském protlaku jako Chuť stravování. Zajímalo by mě, co vytvořím z toho dne, co následuje po úterku...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MONIOUS: Česky oko, anglicky žebřík.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MADIETTA: ja si teda zase nejsem jista, k cemu ti sou puncochy proti zebrikum.. :D
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    QUANTI: to máš jedno, já chtěla být taky vtipná v duchu původního příspěvku, ale evidentně to nikdo nepochopil, smažu to....
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    GREATDRAKE: nechápu ani odpověď, ani mínusy, ale to je jedno, stejně je to OT.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    QUANTI: ladder == žebřík (mimo jiné :) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam