• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    NELLAS: thank you captain obvious for the rescue.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MONIOUS: Česky oko, anglicky žebřík.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MADIETTA: ja si teda zase nejsem jista, k cemu ti sou puncochy proti zebrikum.. :D
    ELWARA
    ELWARA --- ---
    QUANTI: to máš jedno, já chtěla být taky vtipná v duchu původního příspěvku, ale evidentně to nikdo nepochopil, smažu to....
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    GREATDRAKE: nechápu ani odpověď, ani mínusy, ale to je jedno, stejně je to OT.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    QUANTI: ladder == žebřík (mimo jiné :) )
    CRAATCHA
    CRAATCHA --- ---
    Pracuji v cestovni agenture. Vola mi klient a automaticky se predstavuji "Levne knihy, (...nazev pobocky), dobry den..." no, byli jsme zmateni oba. Vlastne vsichni tri, i s rehtajicim se sefem.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Koupím si punčochy, je na nich napsáno "Adder Resistant". Hm, zajímavý, ale k čemu mi jako bude, že jsou punčochy odolné proti zmijím? Tolik zmijí zase v Praze nepotkávám... Aha, cenovka je přelepená přes L na začátku. Ale stejně, punčochy proti zmijím by teda byly mnohem víc cool...
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    MAR_TINA: Pstros = zemni plamenak
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    VERONIKAEMA: Neco podobneho jsem delala driv pri jizde na kole. Leti vosa, zaviram oci, oteviram pusu.
    KAERI
    KAERI --- ---
    MAR_TINA: Krocan ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: anebo kruťák aneb nemohu si vzpomenout, jak se řekne samec od krůty.
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    stojím u pokladny v lídlu.. strkám věci do tašky, je toho víc, takže začínám klasicky zmatkovat, abych nebrzdila frontu.. přichází placení, hážu do tašky poslední kousky... blížím se k terminálu... a platím bezkontaktní limetkou... neozvalo se klasické pípnutí, tak to zkouším znovu... páteček.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: podle téže definice by to mohl být pštros
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: zemní orel je bažant. Protože každý větší pták, který letí je Vorel (velikost káně a dál), tak na zemi zemní vorel.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Tak ještě jeden (ne)automobilový..

Jedu tramvají z práce, plán je jít na poštu, pro auto, s autem natankovat, vrátit ho do garáže a pak jet domů.
    Koukám z okénka, vidím tu benzínku a zcela vážně mi běží hlavou "když natankuju hned, ušetřím spoustu času".
    Jasně!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ok, koupit si maslenku v UK byl taky dost mozkovy error, zvlast kdyz jsem tam pravidelne kupovala maslo a vim, ze ma jine rozmery, nez ceske...
    MUZA
    MUZA --- ---
    vcera jsem vysla zamyslena z metra a vidim podivnou osobu pricemz uskakuji s vydesenym vyrazem a jedinou myslenkou v hlave: Bruna, starej Bruna, ma sekyru
    aha... probrala jsem se, to je jen blbe obleceny, podivne ovlasately, strasne hubeny a se silnymi brylemi stary muz, ktery drzi v ruce kus nakyho dreva...

:))
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    do metra nastoupil starsi chlapek s bilou slepeckou hulkou a hnedka si sedl na volny misto u dveri. Si rikam- ciiiwe- dobre on jako. Slepej a vi, ze tam ma misto.. pak nad tim premyslim- kua, jak to mohl vedet, ze tam ma volno...zvednu oci a on ma bilou hulku, ale je to nova nasada na smetak...bíla.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: normalne bych rekla karanco, ale pokud to bylo v Cesku...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jeli jsme včera kulturní krajinou a nedaleko cesty pobíhali ptáci. Muž si nemohl vzpomenout na jméno a nakonec to vymyslel. Kdo pozná, co je zemní orel?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam