• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KAERI
    KAERI --- ---
    MOODYCAT: Klid, muj muz si spletl Pardubice a Ceskou Trebovou ;)

Ja mam Kostelec a Klasterec, Prostejov a Pelhrimov.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Hm, koukam, ze s Hradcem Kralove a Karlovymi Vary tu asi budu jedina...:D.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Text "pripady drogovych dealeru, kteri chladnokrevne strili na potkani" mi mozek v první chvíli přeložil tak, že se odstřelují potkani.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Tak muj ME spocival v tom,ze jsem dite chtela prihlasit do mat.skolky Bolevecka,udelala jsem elektronicky zapis a pak jsme sli na fyzicky,tam ovsem nase dite v seznamu nemeli.dalo nam velkou praci,nez jsme zjistili,ze jsem potomka prihlasila omylem do mat.sk.v ulici Bolonska.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SALVATOR: Tvl! Teď jsi mi objasnil záhadu, proč to ty řidiči prasí! Kopírovala jsem to z objednávkovýho protokolu VIP zákazníka, co nám v něm nadával, že je to furt blbě.
    Já když to mám obojí vedle sebe, tak mi dojde, která je která :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ISCH: Tak většina lidí si aspoň plete existující lokace, ale tys to dotáhla k dokonalosti tím, že jedna z nich neexistuje :D. Pokud si teda nemyslela Halštatskou a ne Haštatskou ;).
    STENNY
    STENNY --- ---
    Víte, jak se občas stane, že se v něčem spletete a díky tomu objevíte náhodou něco úplně skvělého, mnohem lepšího, než byste podle popisu čekali? Tak u lívanců s rozvařenými jablky, které si místo skořice posypete pálivou paprikou, tomu tak není. Chutná to děsně.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Na Bělidle a Na Bojišti je taky pěkně matoucí, když v obou ulicích máte oblíbenou hospodu :-D
    ISCH
    ISCH --- ---
    Haštalská x Haštatská je asi moje nejoblíbenější (ale teď errorů bych tu mohla, jako dispečerka, napsat tak stránku :D )
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    I Google mapy si pletly v Praze "Dačického" a "Dačická". Jednou jsem se podle nich večer projel přes půl města.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    BALAENA: A co teprve ulice Pražského povstání (Kunratice malá ves) a metro Pražského Povstání (byť by se ten název nabízel, je to na náměstí Hrdinů).
    KATIA
    KATIA --- ---
    POZITRON: Michalská Michelská....
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    rodiče když se brali, tak pro ně odvoz přijel do ulice Písecká (Vinohrady), ale objednán byl do ulice Píseckého (Košíře). teď tady koukám, že to je běžná věc. :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Pražská Vítězná ulice NENÍ blizko Vítězného náměstí...
    A ulice U Rajské zahrady NENÍ na Černém Mostě
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Hřebenka a Na Hřebenech. Jedna zastávka je na Strahově, druhá na Kavčích horách.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: Myslíš ty sochy na Karlově náměstí, kde Eliška je z bílého pískovce a Karolína má černou bustu? :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Karolíny Světlé a Elišky Krásnohorské
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KATIA: Trutnov, Turnov
    KATIA
    KATIA --- ---
    ONDRA_99: Pardubice Poděbrady
    MUZA
    MUZA --- ---
    ONDRA_99: s tim nemam problem kdyz si kupuju mistenku na vlak... Ale ostrava olomouc, to je peklo... Nastesti v poslednich letech jezdim nejvic do Brna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam