• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Karolíny Světlé a Elišky Krásnohorské
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KATIA: Trutnov, Turnov
    KATIA
    KATIA --- ---
    ONDRA_99: Pardubice Poděbrady
    MUZA
    MUZA --- ---
    ONDRA_99: s tim nemam problem kdyz si kupuju mistenku na vlak... Ale ostrava olomouc, to je peklo... Nastesti v poslednich letech jezdim nejvic do Brna :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MUZA: Rekl bych ze v tomhle vede Turnov a Trutnov
    MUZA
    MUZA --- ---
    CRAATCHA: Ostrava Olomouc
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Jj, Karolinská a Kateřinská...
    SARGO
    SARGO --- ---
    CRAATCHA: To jsme se tak s kamarádem domluvili, že se sejdeme v Prunéřově. V patřičnou hodinu jsme se pak sešli v Počeradech. :-))
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    TAPINA: Anežská a Anenská. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CRAATCHA: Já mám tenhle problém s Kolištěm, Kotlářskou a Kobližnou.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    CRAATCHA: Já si téměř vždy spletu Mírák a Jiřák, vůbec nechápu proč.
    CRAATCHA
    CRAATCHA --- ---
    S kamarady jsme se meli sejit na Jezuitske. Jeden dosel na Josefskou, ja na Jakubskou.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Prave jsem v tramvaji c. 10, lehce ovinena, cetla na ukazateli Nazi hrbitovy. Something went terribly wrong :-D
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Včera v parku sháněl kamarád vývrtku na víno...aby si otevřel flašku...se šroubovacím uzávěrem...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem si zkoušela v krámu takovej pěknej klobouk. Bohužel patřil nějaké cizí paní...
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Míchám vajíčka. Míchám vajíčka. Po pěti minutách zapínám hořák a jde to o poznání rychleji.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska zase problem s ceskou postou. Nechavam si posilat rostlinky exotickych kytek a postak je tradicne nedorucil, sklad ztratil a dneska se to "naslo" v desivym stavu. Uplne zoufala po stopadesate zadavam reklamaci, pak rozdychavam, pak potrebuju neco sladkeho... a pani zmrzlinarku naproti posty poprosim o jednu "velkou vytocenou cokoladovou".
    Smala se, ze na proti posty by to vlastne mohl byt dobry marketingovy tah.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jdu věšet prádlo. Přijdu ke šňůrám a hádejte, copak jsem zapomněla?
    CRAATCHA
    CRAATCHA --- ---
    Vietnamec chce zaridit dovolenou pro 20 lidi (ziji v Cechach). A na Severni Kypr a nejake recke ostrovy se mu nechce, protoze tam jsou imigranti? Wtf.?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Do jedne nasi pracovni aplikace se musi zadavat klicove slovo - odpoved na otazku, jaky je dnes mesic.
    Nevim proc uz jsem dnes ctyrykrat napsala "prosinec". Asi z toho vedra blbnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam