• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Na Příkopech a Na Poříčí
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Gutovka a Grébovka
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    SALAMAN: Takhle si, nevím proč, pletu Vypich a Újezd
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nechutná zácpa uprostřed trasy, kterou projet je tak na 40 minut/3 km a objet nelze. A kde já si vzpomenu, že ty důležité papíry, co vezu do místa určení, zůstaly v práci? Ano, za ní.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dneska jsme si volali s tátou, který bydlí a pracuje 100km na sever od Prahy a já bydlím v Praze. Končil hovor tím, že už musí jít, že jede do vedlejšího města do tiskárny něco vyzvednout. Po chvíli jsem se vydala do obchodu a po cestě zpátky domů jsem míjela takovou malou tiskárnu tady vedle našeho vchodu a říkám si, že by byla docela hustá náhoda, kdybychom se tady s tím tátou potkali.

(ale zase je fakt, že to by byla hodně hustá náhoda :D )
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    pošlu si smskou na svoje číslo svoje heslo a hodinu poté se zděsim kdo mi z neznámého čísla posílá takový kraviny
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    Já zas vždy musím přemýšlet nad Náměstím Republiky a Národní třídou, oboje jednu zastávku od Můstku a žluté :-).
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: To nic není. V rodném městě se pohybuju na autopilota, leckde znám doslova každou dlažební kostku, ale občas na pár let vypadnu... a mezitím při přestavbě takhle zvětšili Prior. Šla jsem do města, myslela na svoje a ano, tušíte správně, narazila jsem do budovy, která tam prostě neměla co dělat.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    CASTROL: To se divím - vždyť je by to nic nestálo! :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MOODYCAT: nikolivěk. kdysi jsem poslala projekt pro školu v Karlovarském kraji do Královéhradeckého kraje. Tam ho samosebou neschválili...
    MARI
    MARI --- ---
    Přerov/Prostějov/Příbor
    Přes všechny ty města jsme občas jezdívali, když jsem byla malá a nikdy jsem pořádně nevěděla, kde jsme. Jednu dobu jsem měla dojem, že to jsou různé názvy jednoho a toho samého města.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Můj muž Vysoké nad Jizerou a Vysoké Mýto. Musím pečlivě kontrolovat, jak nastavuje navigaci. Ale cestu znám, chyby bych si všimla už u Mladé Boleslavi.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    A ja si jeste pletu Vsetin a Zlin :-D nicmene nepredpokladam, ze by me to nekdy stalo nejakou neprijemnost :-D
    KAERI
    KAERI --- ---
    MOODYCAT: Klid, muj muz si spletl Pardubice a Ceskou Trebovou ;)

Ja mam Kostelec a Klasterec, Prostejov a Pelhrimov.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Hm, koukam, ze s Hradcem Kralove a Karlovymi Vary tu asi budu jedina...:D.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Text "pripady drogovych dealeru, kteri chladnokrevne strili na potkani" mi mozek v první chvíli přeložil tak, že se odstřelují potkani.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Tak muj ME spocival v tom,ze jsem dite chtela prihlasit do mat.skolky Bolevecka,udelala jsem elektronicky zapis a pak jsme sli na fyzicky,tam ovsem nase dite v seznamu nemeli.dalo nam velkou praci,nez jsme zjistili,ze jsem potomka prihlasila omylem do mat.sk.v ulici Bolonska.
    ISCH
    ISCH --- ---
    SALVATOR: Tvl! Teď jsi mi objasnil záhadu, proč to ty řidiči prasí! Kopírovala jsem to z objednávkovýho protokolu VIP zákazníka, co nám v něm nadával, že je to furt blbě.
    Já když to mám obojí vedle sebe, tak mi dojde, která je která :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ISCH: Tak většina lidí si aspoň plete existující lokace, ale tys to dotáhla k dokonalosti tím, že jedna z nich neexistuje :D. Pokud si teda nemyslela Halštatskou a ne Haštatskou ;).
    STENNY
    STENNY --- ---
    Víte, jak se občas stane, že se v něčem spletete a díky tomu objevíte náhodou něco úplně skvělého, mnohem lepšího, než byste podle popisu čekali? Tak u lívanců s rozvařenými jablky, které si místo skořice posypete pálivou paprikou, tomu tak není. Chutná to děsně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam