• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    AZA_
    AZA_ --- ---
    PISKVOR: Ne ne, směna proviantu se sousedem je zcela reálná (on dodává suroviny, já hotové výrobky. Spokojenost oboustranná).
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AZA_: Ve skutečnosti není ani zemiak od souseda, jen tma, zima a halucinace z podvýživy?
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ... jo jo, ty vaše pražácký problémy

Já jdu takhle vařit oběd, otevřu poklop do sklepa a vezmu posledních 5 nových brambor z bedýnky od souseda, oškrábu je, a říkám si: "Kurňa, blbý, to je málo." A přemýšlím, kam jsem dala ty, co jsem nakopala posledně. Odložím nůž a vykročím ke sklepu...
    (Samozřejmě, nemám pole ba ani bramborový záhon, brambory jsem nikdy nepěstovala. Jen se mi o tom velmi živě zdálo, protože posledních 11 dní velmi blbě spím na gauči (rekonstrukce ložnice) a velmi blbé sny se mi vkrádají do reality.)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MAR_TINA: já si pletu Wilsonovu a Rooseveltovu, a to jsou každá úplně v jiný čtvrti poměrně daleko od sebe.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: tak teď už víš, že v Žitný tě žádná tramvaj prudit nebude :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: ale já jezdím autem!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: ale no tak, v JEčný přeci JEzděj tramvaje :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A Žitnoječnou a Legerowilsonovu se ani nedopokouším odlišovat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LUCIASHECK: ještě navíc :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    QUANTI: Asi myslis Na Prikope, nejblizsi Na Prikopech je tusim v Beroune ;)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Na Příkopech a Na Poříčí
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Gutovka a Grébovka
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    SALAMAN: Takhle si, nevím proč, pletu Vypich a Újezd
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nechutná zácpa uprostřed trasy, kterou projet je tak na 40 minut/3 km a objet nelze. A kde já si vzpomenu, že ty důležité papíry, co vezu do místa určení, zůstaly v práci? Ano, za ní.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Dneska jsme si volali s tátou, který bydlí a pracuje 100km na sever od Prahy a já bydlím v Praze. Končil hovor tím, že už musí jít, že jede do vedlejšího města do tiskárny něco vyzvednout. Po chvíli jsem se vydala do obchodu a po cestě zpátky domů jsem míjela takovou malou tiskárnu tady vedle našeho vchodu a říkám si, že by byla docela hustá náhoda, kdybychom se tady s tím tátou potkali.

(ale zase je fakt, že to by byla hodně hustá náhoda :D )
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    pošlu si smskou na svoje číslo svoje heslo a hodinu poté se zděsim kdo mi z neznámého čísla posílá takový kraviny
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    Já zas vždy musím přemýšlet nad Náměstím Republiky a Národní třídou, oboje jednu zastávku od Můstku a žluté :-).
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: To nic není. V rodném městě se pohybuju na autopilota, leckde znám doslova každou dlažební kostku, ale občas na pár let vypadnu... a mezitím při přestavbě takhle zvětšili Prior. Šla jsem do města, myslela na svoje a ano, tušíte správně, narazila jsem do budovy, která tam prostě neměla co dělat.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    CASTROL: To se divím - vždyť je by to nic nestálo! :)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MOODYCAT: nikolivěk. kdysi jsem poslala projekt pro školu v Karlovarském kraji do Královéhradeckého kraje. Tam ho samosebou neschválili...
    MARI
    MARI --- ---
    Přerov/Prostějov/Příbor
    Přes všechny ty města jsme občas jezdívali, když jsem byla malá a nikdy jsem pořádně nevěděla, kde jsme. Jednu dobu jsem měla dojem, že to jsou různé názvy jednoho a toho samého města.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam