• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    U nás na městě dělaly na sekretariátu paní Kiliánová a paní Procházková. Mně se v hlavě špatně spárovaly jejich jména a podoba - jinými slovy paní Kiliánovou stále oslovuji "paní Procházková" a naopak. Je to strašně trapný a protože s nimi jednám relativně zřídka, nic mi na to nepomáhá (Snažila jsem se je přemluvit, aby si vyměnily jméno, ale nechtějí)

Před půlrokem byla paní Kiliánová přesunutá na investiční odbor. Napsala jsem si tedy minulý měsíc na plochu lepík "na sekretariátu dělá paní Procházková". Bohužel ani to nepomohlo. Byla jsem si totiž docela jistá, že na sekretariátu dělá paní Kiliánová a ani jsem se na něj nepodívala, když jsem minulý týden napsala ten email paní Kiliánové, zda by pro mě vytiskla plakát A3....Emailem mi to potvrdila, takže jsem včera naburácela na sekretariát, že si jdu pro ten plakát. Koukali na mě jako zjara. Povidám: "vždyť jste mi i odepisovala, paní ....". Zrudla jsem a šla o patro níž na investiční za tou pravou paní Kiliánovou. Vyzvedla jsem si plakát a tvářila jsem se jakoby nic.

Ale takhle to dál fakt nejde.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Normální lidi hodí kelímek od kafe do koše.

Jsou i tací, co ho předtím pro jistotu umyjí :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Je fajn, když víte o své roztržitosti a někde poblíž dveří máte uschovaný náhradní klíč.

Je blbý, když si zabouchnete dveře a necháte klíče v zámku zevnitř. Když v celém baráku nikdo není. Dvakárt za posledního čtvrt roku....

Ale teda mám od zámečníka slíbenou slevu na další výjezd.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA:
    CASTROL:
    Ja jsem zas vyradila na pul dne z datacentra pul Texasu, protoze jsem cekala na nahradni dil. Nefungovalo to ani po nasazeni noveho switche. Jak by taky mohlo, kdyz byl vyply elektricky obvod.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    (Takže krom spousty kynutého pečiva - z cihly už zbývá jen 400g kvasnic - budeme mít ještě zelňačku.)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    MAR_TINA: jé, ten moc ocení moje kamarádka (strojní inženýrka, která jednou volala opraváře na pračku kvůli ohnuté hadici)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jedu kolem velké šírého kapustového pole a dostanu nezaplašitelnou chuť na kapustové karbanátky. Nakonec to nepřemůžu a spáchám hřích.
    Doma vytáhnu tu hlávku z auta a co vidím, já utrhla zelí!

Mám vystudovanou Českou ZEMĚDĚLSKOU univerzitu, s červeným diplomem.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Satanovo náměstí? Wtf?

Smetanovo náměstí.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Listuju jedním slovníkem, který má tak 700 stran, a začtu se do jednoho hesla. Hledám něco konkrétního, ale nemohu to pořád najít a už už se chystám, že na klávesnici vyťukám CTRL+F, ale ouha, ono je to papírový, takže by to nepomohlo, aha! :-/ :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    ILIEN: ja takhle svemu muzi chtela rict "Ty jsi tak sikovny, jsem na tebe pysna" a vypadlo ze me "ja jsem na tebe tak sikovna" :))
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    (Na vysvětlenou - chodím do školy jednou v týdnu)
    Místo v úterý jsem tam byl dneska... to je přece jasný - 4. září je pondělí, jdu do školy... - chyba lávky... Ups...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Chtěla jsem říct větu "Nestíhám nosit ke třem pilám dřevo"
    A můj unavenej mozek to zkrátil na "Nestíhám nosit pivo" Protože přece pila + dřevo = pivo
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Chtěl jsem drahé navrhnout, že se budeme "socializovat" v poněkud košilatém kontextu.
    Vypadlo ze mě:
    "Pojď, půjdeme se domů soci-olizovat!"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jdu domů, knížku v ruce. U dveří zašátrám v kapse a po paměti ke čtečce přikládám kartu. Nefunguje. Nepípá, neotevírá. Zmateně šermuju kartou, než mi dojde, že ta je do práce, že dveře od baráku jsou na čip. Zahanbeně otvírám a vcházím. Vyjíždím výtahem, vytahuju kartu... no a tady ji ani není kam přiložit.
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: error .. jasne :D patecek ...
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Pracovni double erorr

Kolegyně se vrací do kancelare a rika mi: "Ty jo, jsem si zapoměla vzít kartičku, ale v pohodě na záchodě jsem našla tvojí."
    ZUCCA
    ZUCCA --- ---
    Včera mi cosi připomnělo Mrazíka a já jsem si nahlas zanotovala: "Vyrostla štíhlá modřinka tam mezi lekníny..." A dokud mě na to někdo neupozornil, nepřipadalo mi to vůbec divný.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Necid se vrací domů, do Slavie přichází na hostování s opcí
    Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/tomas-necid-se-vraci-do-slavie-d2r-/fotbal.aspx?c=A170901_133307_fotbal_vp2

co??? s opicí? proč s opicí? a to jako živou? nebo přišel na trénink ožralej? otázky, samé otázky…
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PISKVOR: četla bych, že manažerka je poznamenaná dlouhoudobým působením jako pionýrská vedoucí, kde měli oddíly pojmenované nikoliv po zvířátkách, ale po zelenině.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    STENNY: Já bych četl rafinovanou urážku: "Tým podává stejně dobrý výkon, jaký by se na jeho místě podařilo předvést libovolnému celeru, tj. nic moc." :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam