• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: stejně jako v té reklamě na autě nepsali: "Hledáte submisivního lékaře?"
    Četl můj muž a moje prokletá představivost hned vymyslela scénář návštěvy: "Vyšetři mi rektum, ty nulo!"
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Ne, opravdu ta firma do svych rad nehleda marketingoveho nadsamce :-D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jdu rozklepávat vajíčka a otevřu si k tomu pod sebou odpadkový koš, abych tam mohla rovnou hodit skořápky. Co skončí v misce a co v koši?
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    “Filip po 12 letech skončí ve vedení KSČM” čtu jako “Filip po 12 letech skončí ve vězení KSČM”
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    PISKVOR: No ale zjištěním z fotky, že na těch letních je ještě dost materiálu, mě ušetřil koupě nových zimních už letos ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JAJITA: To je fakt, mít auto s více řiditelnými nápravami a netušit typ a hloubku vzorku, to je vo hubu. https://www.automobilrevue.cz/...s/predstavujeme/tatra-trucks-tatra-se-znakem-naprav-16x8_44419.html
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Řeším po telefonu se snynovcem přezutí auta, jak to pořešíme
    on: vytoč kola a vyfoť mi shora vzorek pneumatiky
    já: ok a je jedno které, třeba přední?

Ale má mě rád i tak :D
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    QUANTI: V pohodě, je ráno. :D Chce to sud kafe a pak fungovat :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KATHIA: já zase nedokážu po ránu ani pořádně přečíst nick, sorry za zchlapštění :-|
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    QUANTI: Přesně na to jsem si vzpomněla. Průšvih je, že nejsem blondýna. :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KATHIA: do mrazáku jsi ji měl dát, člověk nikdy neví, kdy bude potřebovat horkou vodu... :D
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    PISKVOR: Pro bohy, no jo! To, že mi nedochází základní pravopis přisuzuju ránu. Stejně jako včerejší pokus dát konvici s vroucí vodou do ledničky. :D Holt než si člověk dá kafe... . :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KATHIA: Zpívající FB? Čeho já se ještě nedožiju! ;)
    KATHIA
    KATHIA --- ---
    V rychlosti projíždím fb: ... Navrhovaný přízpěvek: POHŘEB ŽEHEM. Krom myšlenky na to co mi to fb nabizi, nijak neřeším a jedu dal, doscrolluju na druhou polovinu přízpěvku, kde vidím duhovou plachtu, rozesmate dětičky a všechno co taknějak nesedí. Vrátim se tedy a čtu: POHYB DĚTEM. To už je logičtější :)
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Stojím v Praze na balkóně a přemýšlím, jestli z toho osvíceného mraku nebude náhodou polární záře. Ne, už nejsem na Islandu.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Neměla bych experimentovat s vařením. Vím to, nejde mi to. Takže jsem dneska chtěla udělat nějakej sladkej bramborovej koláč (protže bezlepková mouka je drahá, tak hledám alternativy). Na netu jsem žádný hezký návod nenašla, tak jsem to vzala po svým. Takže nakonec máme plný plech sladké bramborové kaše. (aneb je to hnusný, ale bude toho hodně)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Bylo mi divné, proč mám málo místa na disku, tak koukám co tam je. Než mi došlo, že jsem před časem ospalý zadával stahování něčeho o Texasu a asi se překlik, dost jsem pochyboval o své příčetnosti - našel jsem 68 GB Chucka Norrise v downloadech...
    (A co teď s ním, když ho zkusím smazat, kopne mne z otočky.)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ILIEN: Trvalo mi asi pět vteřin, než mi došlo, co přesně je špatně!
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    zruk a slach
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    Vybaluju nakup a ... Jar Plutonium! Manzelka koupila do mycky misto ekologockych tablet neco co ma silu. Az na treti pokus z toho vyslo Platinum.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam