• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    "Tomu cukříčkovi bych nejradši rozbil hubu."

cože? proč cukříčkovi?

Aha, čůrákovi.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    PISKVOR: ... já se těch lotyšsko nevtipných dodatků za každou větou snad nezbavím, když mi je pořád někdo připomíná :-/ Ale jsem šťastná. Našla jsem zemiak.

Ale to není zemiak, to je kámen. Takový je život.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Oblékám dítě a takto k němu promlouvám: "A ještě bundu: venku je zima...a tma...a halucinace z podvýživy-" cože?
    KAERI
    KAERI --- ---
    Měla jsem ve stejnou chvíli v ruce kousek bílé čokolády, paličku česneku k uklizení a papírek od masoxu k vyhození. Dopadlo to, jak muselo: papírek do pusy, čokoládu k cibuli a česnek do koše. Tak třeba příště.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Nemůžu si zvyknout na auto s centrálem. Pořád po otevření dveří řidiče sahám dovnitř, abych otevřela zadní dveře...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Stojím u auta v setmělé ulici a lovím v kabelce klíčky. Jsou někde na dně a já tam kulový vidím. Pak mě napadne, vždyť mám přece v kabelce baterku. Ta je větší než klíčky, líp se nahmatá, najdu baterku, posvítím si do kabelky a najdu klíčky. Vtom nahmatám klíče. Vítězoslavně je vytáhnu - a pokračuju v hledání baterky.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: jéééé!!! já v sobotu pral!
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Kdyz pri konverzaci s anglicanama chces pouzit "Tresnicka na dorticku" a reknes "Strawberry on the door"...
    KAERI
    KAERI --- ---
    SHINING_KATE: Umyla ho? :D
    SHINING_KATE
    SHINING_KATE --- ---
    KAERI: Včera večer jsem začala cpát špinavé nádobí do lednice :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: Vyndat třetinu myčky, zapomenout na to, docpat myčku špinavým nádobím, plácnout se do čela... Známe :)
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Dát prádlo do pracky, vyprat, otevrit pracku, povesit jeden kus z vyprane varky, nacpat na zbytek dalsi varku na vyprani, podivit se nad tím, že je tak plna a presto ji zapnout, dojit do pokoje a podezirave se podivat na prazdny susak ... placnout se do cela :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: tak dneska došlo To droždí.
    A zítra jdu koupit novou cihlu. Je super mít v lednici dostatek kvalitního droždí a odkrajovat, nemyslet na nákup pokaždé, když chci péci, a nemít ty malé oschlé zbytky. :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Snědla jsem ten krajíc chleba s medem celý, než mi došlo, že ta zvláštní příchuť je způsobená tím, že jsem si ho předtím poctivě osolila. Ale bylo to docela dobrý :-D
    STENNY
    STENNY --- ---
    Mám strašlivý pracovní chaos, někdo pořád něco chce, do toho mi zvoní mobil: "Dobrý den, tady Česká pošta, máme pro vás zásilku." Odpovídám, zavěšuju.
    Za pár vteřin si uvědomuju, že "Teď u sebe nejsem, nechte mi to v ředitelně" asi nebyla vhodná instrukce. Každopádně pošťák podruhé nezavolal.
    Budu doufat, že balík leží na mé poště a ne v náhodně vybrané pražské ředitelně.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Včera jsem dokoukala poslední Twin Peaks a dneska jsem čelila dalšími nevysvětlitelnému úkazu: chtěla jsem otevřít pouzdro od čtečky, ale nešlo to -na obou stranách bylo pevně zadělané. Obracela jsem to v rukách nejdřív trochu bezmyšlenkovitě, pak čím dál nervózněji a nakonec už jen s němým úžasem. Kam se to otvírání mohlo ztratit? než jsem mohla propadnout panice, chytit se za hlavu, začít ječet a rozpustit se v černý dým, tak naštěstí vypadl takový ten otevírací magnetický camfrňousek, který byl úplně nenápadně zapadlý dovnitř pouzdra. uf
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    CASTROL: Jo a nezkoušejte tam dávat ani tablety na vyčištění pračky.
    Chvíli jsem myslela, že budu muset shánět opraváře... ony fakt nemají odmašťovací schopnost.
    Jo, trvalo mi to asi 3 myčky, než jsem na to přišla, co že jsme to omylem koupili...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Kdyby vam dosly tablety do mycky, tak tam nezkousejte davat jar. Zjistil to muj muz, mycka vypadala jako obri slintajici potvora a pena ji kapala od huby ve vetrim nez malem mnozstvi
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    včera (úterý) volal táta, že před cestou k nám ještě potřebujou na poštu a přemejšlí, že tam skočí u nás. říkám mu, že u nás ne, u nás maj v sobotu zavřeno. myslela jsem, že je sobota. to jako vážně.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Šla jsem si vzít vitamíny na vlasy (bílá velká tobolka) a spolkla kočičí lék na uklidnění (malá modro bílá tobolka). Tak třeba nebudu dnes čůrat na podlahu v koupelně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam