• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Nakrajim si polovinu papriky do salatu a druhou pulku si necham na dalsi den. Dneska hledam zbytek papriky v lednici a kupodivu tam neni. Nasla jsem ji v opadkovem kosi.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    To dortové želé nechce chladnout jednoduše proto, že pod ním pořád hoří plamen. Boha jeho!
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Sedím Burger Kingu, jím a koukám přitom do notebooku. Dojím, zavřu notebook, vezmu noťas a tác a odcházím. Notebook odložím do stojanu na prázdné tácy a odcházím s tácem pod paží.

(jo, stihl jsem se vrátit včas)
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    ZUZKAOU: D9ky té radě se to dalo sníst, ale příště raději bez perníkvého koření:-)
    Čína obecně mi normálně chutná, ale ne ta mnou vařená:-))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CAVANSIT: jak to dopadlo?
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    ZUZKAOU: Vanilka v tom nebyla, takže děkuji za radu, jdu to zkusit, protože horší to být nemůže:D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CAVANSIT: no, jestli v tom není vanilka, tak přidej zázvor a česnek a chilli a sojovku a prohlaš to čínskýmí houbami.
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    Právě jsem velmi suverénně nasypala do houbové omáčky místo nového koření to perníkové.
    Něco mi říká, že dnešní večeře velmi neobvyklá.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    NEI: ne, ale zkoušela jsem to hracíma penězma, který vypadaly z jedné strany docela věrohodně. Nevšimla jsem si toho, dala si stovku do peněženky a paní v krámě na mě pak koukala dost divně...
    MARI
    MARI --- ---
    NEI: MARI ;)
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    NEI: Ne, ale zkoušela jsem to v DM brokolicí. Taky to neprošlo. (plné ruce+zkrat)
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    „Po roce mi opět klekla Esterka?“

Sakra, tvoje mladá přece není Ester…

Ne Esterka, baterka(…)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    ELIZHANNAH: Ja tam prave taky videl nejdriv operence... ;-)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ALLEERA: vidím holubičku :D
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    ALLEERA: To má potenciál, tohle by bylo teprve asi druhé designové křeslo, co by mě opravdu zaujalo :)
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    SALVATOR: já na podruhé už viděla taky žebra, ale ta událost na fb se opravdu jmenovala ochutnávka steaků :-)
    https://www.facebook.com/events/403123053459374/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALLEERA: Čuchám tady error^2, neb vidím žebra.
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    si tak říkám - to je ale divný desingový křeslo...
    aha, ochutnávka steaků?

ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Přišel mi měsíční výpis; čumím na ten papír, hledám jméno asistenta - dobrá, vím o koho jde, končíme.

Wait! Neměl bys za ty služby zaplatit??
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Čtu si tak americký anti-republican poster, když narazím na bod: "Breaking the onions" , tak si říkám, co sakra mají proti cibulím, a ono Unions, aha...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam