• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ALLEERA: Čuchám tady error^2, neb vidím žebra.
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    si tak říkám - to je ale divný desingový křeslo...
    aha, ochutnávka steaků?

ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Přišel mi měsíční výpis; čumím na ten papír, hledám jméno asistenta - dobrá, vím o koho jde, končíme.

Wait! Neměl bys za ty služby zaplatit??
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Čtu si tak americký anti-republican poster, když narazím na bod: "Breaking the onions" , tak si říkám, co sakra mají proti cibulím, a ono Unions, aha...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    A taky blbe snasim, kdyz nemam veci v hotelovem pokoji na svem miste. Zvlast, kdyz mam pokoj spolecne s manzelem. Prasky na spani prehozene za vitaminy uz jsem zminila, fajn, ale od te doby jsem si zvladla nekolikrat vycistit zuby indulonou (meli by ji balit do jine tuby), malem si vylila peroxid do oci, protoze muz utilizoval lahvicky po visinu a korunu tomu nasadila kava z majonezoveho dipu v kelimku, ktery se jak z udelani presne hodil do kapslovace. Svet to je past na pasti.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vsimam si, ze kdyz dlouho travim cas v zahranici (nebo mluvim jen se zahranicnimi lidmi), zacinam mluvit a predevsim psat jako hotentot. Neni to vymluva, jsou tu na nyxu lidi, co taky ziji v zahranici, a pisou normalne. Mne to asi nejak hur spina.
    Takze jsem dneska napsala, ze jsme si udelali bajecne livance z vlocek a klystyru. Nastesti to v jinych casovych zonach clovek lehce zmeni na vlocky a kefir driv, nez si toho nekdo vsimne:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "A za bránou se usídlil roj..." Jak se dostaly včely na hokej? Aha, Roy.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ráno jsem vstala a že si pustím televizi, co se děje na Olympiádě. ČT sport máme na programu 10, tam je nejjednodušší se dostat tak, že zapnu devítku, kde je ČT Déčko a pak o jeden nahoru. Za deset minut zjišťuju, že pořád koukám na kreslenou pohádku a nepřijde mi to divný.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Kouknu takhle do Posledních příspěvků a zběžně čtu: Průmyslová... auto... a ro.. tika.... aha! Průmyslová autoerotika. Nj, to je ale divné, co by to ale tak mohlo být? Druhé podívání... aha číslo 2, správně je to Průmyslová automatizace a robotika...
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    PISKVOR: Takhle?

PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Obdobně můj včerejší večer: "Eberhard čtvrtý v biatlonu? Jako super, natož v tom věku, ale jak sakra střílel?" Ehm...proč mě vůbec napadlo, že je to ta želva z pražský zoo?
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Díky, Eurosporte...

Vonnové svíčky???

Takže znovu...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ATUARFIK: inu norsko, tma, zima a halucinace ze samohonky.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: Právě, to jsme si říkali, že přece nikdo normální nedělá. A i když jsme to tak zkoušeli (nor-kor), a nefungovalo to.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ATUARFIK: no hlavně to museli psát slovně...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: Koumali jsme to v pátek s Korejcema, a shodli se na tom, že korejština sice má extra slovo pro "deset tisíc", ale tady si myslíme, že se spíš Norové překlikli o nulu a teď to svádí na Google Translate. :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Norové na olympiádě zatím docela vítězí...

Budou omelety, vaječina, smaženice... Norové na OH jsou kvůli špatnému překladu zaplaveni vejci | Olympiáda | Lidovky.cz
    https://sport.lidovky.cz/...du-zaplaveni-vejci-gyk-/olympiada.aspx?c=A180208_124049_ln-sport-oh_effe
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TAPINA: a to buď ráda, žes tam neměla krev!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Když se pokusíte vytáhnout píst ze stříkačky s nasazenou zátkou a podtlak vám ho vyškubne z ruky, tak to ustřelí konus se slušnou silou. Ten zbytek jsem ještě nenašla.

PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    RANDOM_NIGHT: Zhýčkaný životem v Praze jedu asi po půl roce s Regiojetem do Brna na hlavní nádraží. Na hlavě sluchátka, takže neslyším hlášení, venku tma, takže moc nepoznám, kde přesně jsme, ani to neřeším. Dívám se na hodinky, je zhruba čas příjezdu do Brna, zpomalujeme, lezu na chodbu, automaticky po zastavení vystupuju... Tyjo, to je nějaké divné, takhle si brněnský hlavák nepamatuju. Ajo, oni ho vlastně před rokem a půl opravovali, ujistím se a oddychnu si. To ho ale opravili pěkně hnusně a museli jsme zajet někam na krajní kolej. Ne, nezajeli, vylezl jsem v Židenicích a než si to stihl uvědomit, vlak už byl fuč. Nějak mi vůbec nedošlo, že Brno je "tak velké", že tu může vlak zastavovat i na jiném nádraží než na hlavním. Facepalm a hurá na nejbližší šalinu.

PS: V Brně jsem žil asi 7 let a pořád ho miluju...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam