• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    “Zboží tam bude v 19.10, je 17.39, cesta je na dvacet minut, to je akorát...” řekl si mozek a poslal mě do Alzy hodinku si posedět.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mě taky, prosím.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MAR_TINA: Viz pošta, ať to nekazíme .)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREATDRAKE: už dva dny v tom hledám číselnou řadu 1, 2, 7, 58 a nevidím. Je tam nebo jsem vymatená až tak moc?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    vyplňuju při platbě na netu číslo karty... milionkrát jsem vyplňovala číslo karty, znám ho dokonce už i nazpaměť, takže suverénně ruce na klávesnici a začnu popaměti psát... rodný číslo?!
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MAR_TINA: předpokládám že další číslo bylo 58?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    čísluju si řádky v diáři. 1, 2, 7 ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ragů z hlíny.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Co na obed? V mrazaku je jeste platek lososa, to bude ok. Davam dopoledne lososa na topeni, at povoli, v poledne prijdu, losos rozmrazeny, super, presne tak jsem to zamyslela, vrazim ho zpatky do mrazaku a jdu pracovat dal.
    Ve dve odpoledne jsem si uvedomila, ze jsem z nejakeho zahadneho duvodu nemela obed.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Šalinkarta pro doprovod dítěte do tří let je záludná záležitost.
    Dnes odpoledne jsem si s uvědomila, že jsem jela pro staršího syna do školky načerno, protože mladší dceru jsem zrovna nechala doma s mužem. No ale je to jedna zastávka, to by byla blbá náhoda, kdyby něco. Večer jsem se zděsila znovu, už v autobusu. Tentokrát ale máme před sebou nějakých 10 zastávek, to riskovat nebudu. Jala jsem se honem naklikávat SMS jízdenku. Že se mi na tom telefonu píše ale blbě, pořádně na ten displej nevidím...nevidím na něj přes to dítě do tří let, které mám už zase na břiše v nosítku.
    KAERI
    KAERI --- ---
    čtu si místní drbnu a hle - článek s nadpisem "Vraždění rodičů předškoláků".

Ehm, tedy vlastně "Vážení rodiče předškoláků".
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Čtu takhle opakovaně výraz USB-C a pořád přemýšlím, co znamená ten smajlík naštvaného pána v brýlích, až mi konečně dojde, že to fakt žádný smajl není, nýbrž prostě jenom písmena a znaky.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Neni tady někde auditko s potenciálníma názvama kapel? Želé hoří plamenem je dobrej punk.
    STENNY
    STENNY --- ---
    TAPINA: Přečetl jsem "To dortové želé nechce chladnout jednoduše proto, že pořád hoří plamenem," podivil jsem se tomu, co je to za recept, pak chladnokrevnosti pisatelky, které nepřijde divné, že dortové želé pořád ještě hoří, a pak jsem si to přečetl ještě jednou a pořádně.

Měl bych přestat číst diskuzi Spolek přátel mistra Babici.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Nakrajim si polovinu papriky do salatu a druhou pulku si necham na dalsi den. Dneska hledam zbytek papriky v lednici a kupodivu tam neni. Nasla jsem ji v opadkovem kosi.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    To dortové želé nechce chladnout jednoduše proto, že pod ním pořád hoří plamen. Boha jeho!
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Sedím Burger Kingu, jím a koukám přitom do notebooku. Dojím, zavřu notebook, vezmu noťas a tác a odcházím. Notebook odložím do stojanu na prázdné tácy a odcházím s tácem pod paží.

(jo, stihl jsem se vrátit včas)
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    ZUZKAOU: D9ky té radě se to dalo sníst, ale příště raději bez perníkvého koření:-)
    Čína obecně mi normálně chutná, ale ne ta mnou vařená:-))
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CAVANSIT: jak to dopadlo?
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    ZUZKAOU: Vanilka v tom nebyla, takže děkuji za radu, jdu to zkusit, protože horší to být nemůže:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam