• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    NELLAS: Kromě "pořád ještě dost dlouho" bych ji dovedl definovat taky jako dobu mezi "lžička-sem-lžička-tam mozek na neutrál" a myšlenkou "proč ještě nepiju kafe?" - což je samozřejmě proměnná, která se v závislosti na dostatku / nedostatku kofeinu různí od "co jsem dělal posledních pět minut?" po "to už je pauza na oběd?"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BILY_HAVRAN: A jak dlouho trvá polovina tohoto procesu? :)
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    Víte jak dlouho trvá přesypat cukr z kilového pytlíku do domácí "cukr-piksly", když na to používáte lžičku ( kterou máte v ruce, protože se chystáte si udělat ranní kafe) ?

No, já to taky nevím, protože jsem se asi v půlce zastavil... ale rozhodně dlouho.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    1) potřebuju zavolat do školky - nevím číslo, do googlu zadám "školka" a strašně se divím vyhledaným výsledkům
    2) potřebuju vyřešit jeden rest - znamená to nejprve stáhnout přílohu jistého mailu. Vlezu do mailu, nic novýho, říkám si, odhlásím se a jdu pryč. Za 5 minut - aha, ten soubor potřebuju. Přihlásím se, nic novýho, jdu pryč... Napopátý!!!

asi fakt ještě nejsem zdravá
    CRS
    CRS --- ---
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Sedím v práci, cítím potřebu dát si něco dobrýho, asi kafe, tak že bych si skákla pro kafe? ne, za hodinu a půl jedu za kamarádkou na kafe ... tak že bych si dala čajík? ok, jdu si udělat čajík ...
    Vratím se s připraveným čajem ke stolu.
    Po nějaké době si říkám, že bych si dala něco dobrýho, asi kafe, tak že bych si skákla pro kafe? ne, za hodinu a kousek jedu za kamarádkou na kafe ... tak že bych si dala čajík? Jééé hele, tady už jeden připravenej mám :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Muž se mě na něco ptá, já zrovna řeším nějaký mail a nemám náladu, tak vrčím: "Teď ne, zeptej se později, teď chci být pár let protivná."

Chěla jsem říci pár minut. Je od něj hezké, že prý co nadělá, nějak to vydrží :).
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MARI: :D nedávno jsem měla podobný zážitek. Jdu po venku s dětmi, zároveň se na něčem nutně potřebuju telefonicky domluvit s mužem, tak mu volám a najednou zašátrám po kapse, po druhé kapse, zjistím, že ani v jedné nic není, a znepokojeně muži řeknu, že to snad není možný, že jsem zase někam zašoupla mobil... ehm... :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ICS Consultant Asshole
    What?!
    Associate...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "...a z Legerovy doprava do tý, no, Myslivcovy." "Myslivcovy? Hmmm...tu na mapě nevidím. Je tady Mikovcova." "No to je vona, dyť to říkám!" #costoudělalPepiku
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dostala jsem dneska kyticku fialek. Jak tak jdem, drzim v jedne ruce ty fialky, v druhe klacik od nanuku, ze ho vyhodim, az pujdu kolem popelnice... Samozrejme jsem suverenne supla fialky do popelaku a sla jsem dal. Darce je hrdina, ani nemukl, dokud jsem si to neuvedomila sama.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Ten moment, kdy někomu na poslední chvíli s jazykem na vestě připravíte narozeninovou oslavu, do půlnoci pečete dort, všechny strhnete svým nadšením...

...a pak, když je po všem, zjistíte, že jste si spletli týden.
    KAERI
    KAERI --- ---
    ILIEN: Bo borys umí po skalinách, to je fakt :)
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    KAERI: No přece borys
    KAERI
    KAERI --- ---
    KAERI: protože kdo jiný než rys by už měl umět lézt po skalinách...
    KAERI
    KAERI --- ---
    BALAENA: Rozložila jsem při čtení na "druh kamzíka, bo rys umí po skalinách" (= neboť rys umí lézt po skalinách) a nepřišlo mi to ani trochu divné...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PISKVOR: to je boryš
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Druh kamzíka: "borys umí po skalinách," přece.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MAR_TINA: Obrys.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: co je borys?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam