• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KAERI
    KAERI --- ---
    ILIEN: Bo borys umí po skalinách, to je fakt :)
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    KAERI: No přece borys
    KAERI
    KAERI --- ---
    KAERI: protože kdo jiný než rys by už měl umět lézt po skalinách...
    KAERI
    KAERI --- ---
    BALAENA: Rozložila jsem při čtení na "druh kamzíka, bo rys umí po skalinách" (= neboť rys umí lézt po skalinách) a nepřišlo mi to ani trochu divné...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    PISKVOR: to je boryš
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Druh kamzíka: "borys umí po skalinách," přece.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    MAR_TINA: Obrys.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RANDOM_NIGHT: co je borys?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem "černobílý borys" málem opravila na "černobílý Boris".
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Kolega šel dnes pozdě na nějakou schůzku a málem poslal omluvnou SMSku: "sorry, nestíhám, zpozdím se o několik let" namísto o několik minut...
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Nastoupila jsem včera do metra na nádraží holešovice a jedu na hlavák ... když v tom najednou: "Muzeum, přestupní stanice" - leknu se a říkám si, že teda tentokrát jsem snad u té knížky musela upadnout do kómatu, že jsem tak přejela a ještě mi to připadá sotva jako minuta, co jsem nastoupila .... noa nakonec jsem zjistila, že jsme teprve na vltavské, že je to opravdu sotva minuta a že mají jenom chaos v hlášení stanic (jako hodně jsem si oddechla)
    MARI
    MARI --- ---
    Právě jsem se hrozně vylekala, že jsem nechala doma mobil, a že se nedomluvím s přítelem, až přijedu na místo... a přitom ho držím v ruce a píšu mu, v kolik tam budu. :D
    OVEC
    OVEC --- ---
    Tak sem si právě hodil do kafe magnesiovej šumák s příchutí grepu. Věřím, že to bude hodnotný gastronomický zážitek.
    MARI
    MARI --- ---
    MADIETTA: ja to tam vidím taky :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Zahlédla jsem na potomkově stole letmo zdálky tento sešit a ukrutně jsem se pohoršila, co to na ty přebaly dneska proboha dávají! Freude, Freude.

IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Včera jsem zašívala zimní kabát a přišila jsem si ho k teplákům, které jsem měla na sobě. Pěti stehy rovnou.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dělám něco v kuchyni, otočila jsem se k lince a najednou mám pocit, jako by se za mnou něco pohnulo. Zároveň jako by mě ovanul zvláštní chlad...
    Jo, nedovřela jsem pořádně ledničku a ta se za mnou otevřela dokořán.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Děti si s tatínkem večer tvořily ze stavebnice včelu. Mezitím tady běhaly, unavený, o strach, že se jim něco stane. Dělám večeři, z kuchyně napůl automaticky vydám povel "nelítej!" Pár vteřin poté rekapituluju, co jsem to vlastně řekla, a zapřemýšlím, jestli to není moc, chtít po včelce, ať nelítá... :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Čtu v Daruji, přenechám: “... psi mls pogesi...”
    Pé es í em el es, co to do háje zase je? Jo psí mls a pogesi je asi značka. To neznám. Hmm, Google to nezná. Tak co jsem to tam četla? Jo, pogesi... Aha.
    Zn.: Diakritika potěší.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jdu do prace a na dverich cedule: "porucha ohonu"
    Wut?
    Jo aha... "porucha pohonu"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam