• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: mám fixy, byly v prádelně mezi kolíčky na prádlo.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Se mi nějak daří, dnešní několikanásobnej. Ráno se vracím z venčení psa, vytáhnu klíče a zjistim, že jsou od auta. Tak zvonim na sousedku, ale spletla jsem si zvonek a omlouvala se pánovi. Pak zazvonim na správnej, sousedka se ozve a já se chytře zeptám, zda je doma. Kupodivu kladná odpověď. Tak mě vpustila do baráku, jdeme k mým dveřím, aby mi odemkla. Nebylo třeba, mé klíče byly připraveny z venku v zámku již od večera.
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    IVUSHA: jednou jsem takhle mámě volala, že si doma nechala telefon... když začal v bytě zvonit, chtěla jsem jí ještě říct, že jí i někdo volal
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    tenhle sice není můj, ale vzhledem k tomu, že je to výslech svědka před soudem, mozková dysfunkce je zřejmá :-D

- Pane svědku, a vy jste byl pod nějakým vlivem?
    - No, byl sem na drogách.
    - A to jste si vzal před tím incidentem nebo až potom?
    - Předtím.
    - A co jste si vzal?
    - Pervitin.
    BIDA
    BIDA --- ---
    Jím oběd a koukám na krabičku, ve které jsem si přinesla snídani. Obě mají stejná víčka. Krabičku od snídaně dávám hned do tašky a držím v ruce druhé víčko a hledám druhou prázdnou krabičku od jídla, abych ji tam nezapomněla. Že stojí přímo přede mnou a mám v ní právě ohřátý oběd, mi došlo až po dvojí kontrole stolu a přilehlé skříňky.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Není to tak dávno, co jsem v kanclu nemohla najít mobil, tak jsem si na něj zavolal z pevné a našla ho. Po nějaké době kouknu na mobil a vidím zmeškaný hovor, tak volám zpátky a kupodivu mi začala zvonit pevná. Pobavila jsem se svou blbostí a pracovala dál. O nějaký čas později kouknu na pevnou a tam zmeškaný hovor a už jsem to začala vytáčet zpět....
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    "Ta vana je tak horká, že se do ní nevejdu"
    MARI
    MARI --- ---
    Dneska jsem si chtěla udělat překapávanou kávu přes filtr a dripper. Skoro obřadně jsem nachystala hrnek, na něj položila ten dripper, opláchla jsem filtr, dala do dripperu... ale že bych si tam mohla nasypat i tu kávu (resp. si ji vůbec donést z kanclu do kuchyňky), mě napadlo až ve chvíli, když jsem tam chtěla lít tu vodu...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: máš kočky? Co nějaké vrchní plochy - na knihovně, skříni, lednici? Pomáhá mi stoupnout si na židli nebo stůl a rozhlédnout se.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ELIZHANNAH: taktiku jsem zkoušela včera se sadou fixů. Nemám ani fixy, ani semínka.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ZUZKAOU: jj, taky znám. Schovávám věci před dětma, aby mi to neztratily nebo nezničily, ale schovám je obvykle tak dobře, že už ani já sama je nenajdu. Jen potom omylem, až hledám něco úplně jiného. Takže: běž hledat něco jiného, ono to vyplave :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ok, až se příště dostanu do situace "uklidím to sem, aby se to neztratilo", tak slibuju, že si okamžitě poznamenám do mobilu kam a zazálohuju na cloud.

ale - už byste mi sakra mohli prozradit, kam jsem před dvěma měsícema uklidila semínka z gengelu!
    OPIC
    OPIC --- ---
    Večer jsem vystupoval na Pankráci, jedu si po eskalátoru, když v tom zbystřím reklamu na dětskou knížku a čtu hlavní slogan: 'Holky, kluci, probuďte buržoazii.' - což mne trochu zmátlo. Podíval jsem se ješte jednou a ona to je fantazie.

Nevím, asi mi v hlavě lítaly nějaké buržoazní fantazie.
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    NELLAS: Kromě "pořád ještě dost dlouho" bych ji dovedl definovat taky jako dobu mezi "lžička-sem-lžička-tam mozek na neutrál" a myšlenkou "proč ještě nepiju kafe?" - což je samozřejmě proměnná, která se v závislosti na dostatku / nedostatku kofeinu různí od "co jsem dělal posledních pět minut?" po "to už je pauza na oběd?"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BILY_HAVRAN: A jak dlouho trvá polovina tohoto procesu? :)
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    Víte jak dlouho trvá přesypat cukr z kilového pytlíku do domácí "cukr-piksly", když na to používáte lžičku ( kterou máte v ruce, protože se chystáte si udělat ranní kafe) ?

No, já to taky nevím, protože jsem se asi v půlce zastavil... ale rozhodně dlouho.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    1) potřebuju zavolat do školky - nevím číslo, do googlu zadám "školka" a strašně se divím vyhledaným výsledkům
    2) potřebuju vyřešit jeden rest - znamená to nejprve stáhnout přílohu jistého mailu. Vlezu do mailu, nic novýho, říkám si, odhlásím se a jdu pryč. Za 5 minut - aha, ten soubor potřebuju. Přihlásím se, nic novýho, jdu pryč... Napopátý!!!

asi fakt ještě nejsem zdravá
    CRS
    CRS --- ---
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Sedím v práci, cítím potřebu dát si něco dobrýho, asi kafe, tak že bych si skákla pro kafe? ne, za hodinu a půl jedu za kamarádkou na kafe ... tak že bych si dala čajík? ok, jdu si udělat čajík ...
    Vratím se s připraveným čajem ke stolu.
    Po nějaké době si říkám, že bych si dala něco dobrýho, asi kafe, tak že bych si skákla pro kafe? ne, za hodinu a kousek jedu za kamarádkou na kafe ... tak že bych si dala čajík? Jééé hele, tady už jeden připravenej mám :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Muž se mě na něco ptá, já zrovna řeším nějaký mail a nemám náladu, tak vrčím: "Teď ne, zeptej se později, teď chci být pár let protivná."

Chěla jsem říci pár minut. Je od něj hezké, že prý co nadělá, nějak to vydrží :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam