• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    GREATDRAKE: Jo, tohle fakt není příjemný ;)))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Je asi normální odložit si telefon v hotelové koupelně, když jeden nemá kapsy, někam stranou před mytím rukou. Ale položit jej pod automatický dávkovač mýdla spouštěný fotobuňkou patrně nepatří k těm nejlepším nápadům.
    MARI
    MARI --- ---
    Nevím, jestli přímo error, ale každopádně jsem dneska ráno sama sebe pěkně vystrašila. Po ranní hygieně jsem se chtěla natřít krémem a najednou jsem se vyděsila, že mám na celém pravém boku břicha ošklivé červené strie. No, nebyly to strie, jen otisk zhrnuté noční košile...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Chystam si zelenino-ovocnou svacinu do krabičky a do podobne krabičky loupu slupky urcene na kompost. Asi vám už dojde, kterou jsem si vzala do práce. :,(
    MUZA
    MUZA --- ---
    NEI: v praci se snazim prec pc klavesnici psat na tabletu... Nejde to :D abych se nasledne snazila na monitoru posouvat obraz prstem... Taky to nejde :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NEI: To považuju za error v designu, to by _mělo_ fungovat, byť nefunguje :)
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    RANDOM_NIGHT: Na tom není nic divnýho. Chvíli mi trvalo najít mezi těmi slovy rozdíl :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Opakovaně čtu Munderkingen jako Murderkinder.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    v TV byla reklama na nějaký lak na dřevo proti zamodrání... nepřejte si vědět, co jsem tam četla
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    NELLAS: No.... jo
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ILIEN: A povedlo se ti ho zahřát?
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Dneska jsem si koupila párek a protože byl studený, tak jsem ji dala v pytlíku do kapsy. Pak jedu metrem plným lidí, koukám do mobilu a najednou se pristihnu, jak druhou rukou úplně nevědomky hladím přes látku kalhot ten dlouhý oválný předmět...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Čištění a krájení ředkviček je zdánlivě bezpečná činnost.
    Dokud odřezky místo do nádoby na kompost neházíte do zapnutého topinkovače.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Barrandovský most, značení směrů na silnici: "Nice?" Proč právě tady, a kudy?! Jo aha, hned za tím je "Strako-"
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    než se rozhodnete zpevnit nábytek lepidlem, ujistěte se, že ho máte sestavený správně.
    MARI
    MARI --- ---
    VERONIKAEMA: součást zkoušky dospělosti? :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ateist Reality, správa nemovitostí. Jako fakt, jo, firma jenom pro ateisty? Aha, ATEST.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    AUDIAC: Freude, Freude...
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    „Kreténská Poldovka“ – ne, Kladno skutečně není plné kreténů, to jenom neumím číst.
    Kretén?
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    včera jsem na obědě zjistil, že jsem si omylem vzal dvě vidličky místo nože a vidličky. Tak jsem se zvednul, došel si pro nůž a když jsem se zase posadil, zjistil jsem, že mi nůž pořád chybí, ale mám tři vidličky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam