• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ateist Reality, správa nemovitostí. Jako fakt, jo, firma jenom pro ateisty? Aha, ATEST.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    AUDIAC: Freude, Freude...
    --------------------------------------------------------------------------------------------
    „Kreténská Poldovka“ – ne, Kladno skutečně není plné kreténů, to jenom neumím číst.
    Kretén?
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    včera jsem na obědě zjistil, že jsem si omylem vzal dvě vidličky místo nože a vidličky. Tak jsem se zvednul, došel si pro nůž a když jsem se zase posadil, zjistil jsem, že mi nůž pořád chybí, ale mám tři vidličky.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    V průvodci čtu, že v klášteře jsou mniši s dlouhými ocasy...
    tak dlouhý ocasy maj a prej i běhaj po zadních, ale jsou to myši.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ARCHIMEDES: "Když dlouho zíráš do pu-erhu, nahlédne i pu-erh do tebe." -Nietzsche ve zkouškovém období
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    3xčajovna, z menu, vše během minuty:

-"odložte smutek, zde můžete kňučet." - Co? Aha, "mlčet".
    - "Tamaryokucha Nobelovka"... Nobeyoka, cesta do Švédska nebude.
    - "Zírajíci čaj PuErh??" - Nezírá, zraje. Škoda.

Potřebuju ty nový brejle.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Stála jsem s dcerou (4r) ve frontě v obchodáku a ona začala předbíhat, tak ji řikam:
    "počkej, zastav se, než pán pojde" pán byl asi 80ti letej deda...pak, abych to napravila, jsem řekla "teda popojde"...

PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Havajská sopka Kilauea sílí, hrozí masivní únik magnetů."

Hm, ok...cože?! Jo magmatu.
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    když vám v hlavě zní nějaká písnička, taky se rozhodnete si ji pustit když je čas? já si ji pustila, začala jsem něco dělat a po chvíli jsem si uvědomila, že hraje celej mix, tak si řikám; tyjo, taková ta jedna písnička je dobrá, tu si pustim. a začla jsem něco dělat, po chvíli si uvědomila, že hraje celej mix a říkám si, tyjo...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Prave jsem si na hotelovem pokoji nachystala na stul obed, sedla jsem si, zjistila, ze nemam pribor, zvedla se pro pribor, zase usedla... a vidim, ze v ruce drzim kartacek na zuby. Tak nic. Tak znova...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Byla ještě i jiná válka s Filistinskými, kdežto zabil Eichmann, syn Jairův, Lachmi bratra Goliáše Gittejského, u jehož kopí bylo dřevo jako vratidlo tkadlcovské."

...cože!?! Jo aha, "Elchanan."
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Přišel ke mně chlapec asi tak 18letý, jestli nemám cigaretu. Zašátrala jsem v kapse a našla jednu poslední, navíc zlomenou. Zatřásla jsem hlavou, že ne a šla si je koupit. Nastoupila sem pak na Masaryčce do tramvaje a vidím, že ten kluk sedí kousek ode mne. Přiblížím se k němu, vyndám krabičku, poklepu na ní, aby vyjela cigareta a nabízím mu ji. Kluk začne vrtět hlavou, rusky mi řiká, že nechce a jeho otec na mě zatím hází zabijácký pohled. Ještě že jsem z té tramvaje mohla příští zastávku vystoupit.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dvě nové plísně jsou prvními společnými skladbami... cože? Jo, aha, písně.
    MARI
    MARI --- ---
    Není nad to udělat si kafe, pak na něj v "závalu práce dodělat nahonem něco před dovolenou, abych mohla odejít trochu dřív” zapomenout a všimnout si ho na odchodu, jak se na mě v kuchyňce usmívá…
    Mno, takže jsem si dala ještě kafe a odešla ve standartní dobu.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem přemýšlela, že než opustím Německo, musím utratit všechna německá eura a pak si ve Francii vybrat francouzská.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Dostala jsem pracovní e-mail. Jsme stavební firma:
    ....Jelikož jsem žena a moc tomu nerozumim zeptám se mužu to pouzit na fasádu na dům ....
    Pavel Rys
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Platila jsem kartou v trafice a omlouvala se, že nemám hotovost, následně jdu do bankomatu. Vše mu strašně dlouho trvá, tak zatím třídím věci v peněžence, najednou mě poleje studený pot s tím, že jsem kartu musela nechat v trafice, protože ji nevidím v peněžence. Mačkám rychle kolik chci vybrat, následně v jakých bankovkách a plánuji letět do trafiky. To už ale karta vyjíždí a připomíná, jaký jsem idiot. Dostalo mě to tak, že jsem se po deseti metrech vracela pro zapomenute peníze. :D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PISKVOR: Cetla jsem je a neni to tak uplne pravda. Tady jsou je stazeni, kdyby to nekoho zajimalo: https://m.alza.cz/pojisteni-proti-rozbiti-a-kradezi
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TATONKA: Podívej se na výluky z plnění - prakticky je pojištěný "ležel na stole a najednou vybuchl," plus co vyřveš.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PISKVOR: Pěkný :(
    Ten muj novej (A8) ma IP68 + pojisteni proti poskozeni a kradezi (od alzy). Jestli by ani jedno nezabralo, sla bych ho nekomu omlatit o hlavu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam