• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    MAAJAA: Já včera musel několikrát vytáhnout kolegy od rozdělané práce a zadat jim řešení urgentního úkolu.
    Večer jsem se pak omlouval běžící myčce, že ji musím otevřít, abych do ni přidal zapomenutý příbor.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAAJAA: V pohode, mne se stava, jak chodim k pacientum na pokoje a klepu, tak ze obcas klepu, i kdyz z pokoje vychazim :D.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Když jsem v práci xkrát denně šla ke klientům na pokoje, na něž jsem před vstupem klepala, tak se mi párkrát stalo, že jsem klepala a čekala na vyzvání i při odchodu z toalety. =D
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    S otevíráním dveří v práci už jsem měl spoustu errorů. Například v jedné kanceláři máme dveře na kartu pro vstup i výstup. Respektive jsem si to myslel a jednou jsem někoho požádal ať mě pustí ven, jelikož jsem neměl kartu sebou. Ve skutečnosti z vnitřní strany to bylo jen čidlo pohybu a stačilo máchnout rukou.

Nemluvě o tom, když v jedné kanceláři je výtah na kartu a jezdím do pátého patra, zatímco v druhé kanceláří je jen na tlačítka a jezdím do třetího patra. Pravidelně nad tlačitkovým výtahem máchám kartou a jezdím do špatných pater.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    STARE_CASY: to mi pripomnelo prvni navstevu toalet na novem pracovisti, zrcadlo od podlahy ke stropu vypadalo jako pruchod...
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    MADIETTA: Papírová kartička se vstupama do tělocvičny přikládaná ke zvonkům tamtéž dveře neotevře. Dokonce ani nezazvoní.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    MADIETTA: klíče... věčný problém... dveře do práce se neotevřou dálkáčem od auta, doma chybí zabezpečovačka, na kterou je přece strašně nutné vyťukat kód z kanclu, dokonce, ó hrůzo!, do dveří záchodové kabinky nepasuje klíč od vchodových dveří notně vzdáleného domu. Ďas aby to spral.

Jo, a že jsou dveře skleněné, tak to neznamená, že jsou na fotobuňku. Fakt ne.
    KAERI
    KAERI --- ---
    MADIETTA: Mrchy. Moje klíče od bytu taky neodemykají auti, ať mačkám, jak mačkám. Zkoušeno opakovaně.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Spravuju babičce počítač a přitom se probírám nějakými papíry z dob, kdy pracovala jako výzkumnice v ústavu jaderné fyziky, když tu najdu výkres podepsaný mými bratranci, podle rukopisu tak z první třídy, a říkám si: "Jé, oni jí nakreslili model atomu, to je hezký..."
    Byla to kytička.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Jsem dneska zamykala naše bezpečnostní dveře od bytu tak, že jsem na ně blikala dálkovým ovládáním od auta. A ony ne a ne se zamknout.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    právě jsem hledala na FB skupinu "prodám,loupím"..
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    prave jsem si malem strcil jack do ucha, misto toho abych si na hlavu dal sluchatka
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    GREATDRAKE: Jo, tohle fakt není příjemný ;)))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Je asi normální odložit si telefon v hotelové koupelně, když jeden nemá kapsy, někam stranou před mytím rukou. Ale položit jej pod automatický dávkovač mýdla spouštěný fotobuňkou patrně nepatří k těm nejlepším nápadům.
    MARI
    MARI --- ---
    Nevím, jestli přímo error, ale každopádně jsem dneska ráno sama sebe pěkně vystrašila. Po ranní hygieně jsem se chtěla natřít krémem a najednou jsem se vyděsila, že mám na celém pravém boku břicha ošklivé červené strie. No, nebyly to strie, jen otisk zhrnuté noční košile...
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Chystam si zelenino-ovocnou svacinu do krabičky a do podobne krabičky loupu slupky urcene na kompost. Asi vám už dojde, kterou jsem si vzala do práce. :,(
    MUZA
    MUZA --- ---
    NEI: v praci se snazim prec pc klavesnici psat na tabletu... Nejde to :D abych se nasledne snazila na monitoru posouvat obraz prstem... Taky to nejde :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NEI: To považuju za error v designu, to by _mělo_ fungovat, byť nefunguje :)
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    RANDOM_NIGHT: Na tom není nic divnýho. Chvíli mi trvalo najít mezi těmi slovy rozdíl :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Opakovaně čtu Munderkingen jako Murderkinder.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    v TV byla reklama na nějaký lak na dřevo proti zamodrání... nepřejte si vědět, co jsem tam četla
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    NELLAS: No.... jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam