• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NVT: to mi pripomina, jak se nam v pokoji na koleji pres noc ztratila varna konvice. Zustal jen podstavec. Hledaly jsme vsude mozne a konvici jsem objevila az po rezignaci, kdy jsem si chtela dat snidani - byla v lednici.
    Svoje spolubydlici medicky jsem v te dobe uprimne litovala. Nasledky neustaleho biflovani byly fakt tvrde.
    MARI
    MARI --- ---
    A na odchodu z práce jsem si chtěla odpíchnout pracovní dobu na záchodech o dávkovač mýdla.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NVT: ne, ale už jsme v koupelně ve skříňce s mycími věcmi nějaký jogurt nebo sýr našli :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NVT: Ne, ale uz jsem sla hledat cesnek do pracky
    NVT
    NVT --- ---
    Už jste někdy z kuchyně odešli do koupelny hledat Granko ve skříňce s holením?
    MARI
    MARI --- ---
    Porovnávám dva weby, jeden původní, co jsme dělali my loni, druhý převedený do Drupalu, který nám dělala firma... Hledám nesrovnalosti, chyby, odlišnosti, co by se dalo orpavit... Ale všechno sedí. No aby ne, když porovnávám ten náš s naším...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Rýžovar z nerezové oceli pro přípravu nechutné rýže.

COŽE?!

Aha, chutné..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Ja dneska zkousel pouzit misto vstupni karty v praci cip co mam do skolky dcery.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Uzasna ranni melta - kofola, cukr a mliko..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Říšskou bagetu? To je jako árijsky bílá, nebo co? Jo PAřížskou...
    CRS
    CRS --- ---
    V obchodě jsem nedopatřením vrazil do figuríny, tak jsem se jí slovně omluvil, načež jsem řekl: "Sakra, já myslel, že jsi člověk." a "Sakra, proč na tebe stále mluvím?"
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Je obtížné poslat nemocného do nějakého zařízení, které by poskytovalo pohřební služby.

cože? pohřební služby? no ti to berou teda hopem...
    ...
    potřebné služby, vole. POTŘEBNÉ!
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    ILIEN: kamarat sa takto hral s nejakymi prisavkami a potom chodil par dni s cervenymi koleckami na cele :D
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Právě jsem si způsobila zranění tím, že si hraju s lahví od piva, dělám v ní pusou podtlak a vsál se mi spodní ret do lahve. No a když jsem se ho snažila vytáhout, tak to chtělo výrazně větší sílu než jsem očekávala a teď mám takovej skoro cucflek na spodním rtu a bolí to. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ve školce se děti měřily a vážily na začátku a na konci roku a teď tam visí tabulka, o kolik kdo přibral a vyrostl. Podívala jsem se na to a zděsila se, že mi dítě proletělo další konfekční velikostí, aniž bych si toho všimla. Pak mi to ale začalo vrtat hlavou a přišlo mi jako nesmysl, že by měřil tolik, doma jsem si ho přeměřila a má o 13 cm míň, což není při výšce 122 zrovna nepatrný rozdíl. Oni je tam měří podle nějakého měřítka pověšeného namátkově na zdi tam, kde zrovna vyšlo místo, aniž by nula vycházela na zem a nikomu to asi za celou dobu nepřišlo divný :D
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    právě jsem slušně nahlas poděkovala jedné paní ředitelce. Bohužel to neuslyší. Odpověděla jsem nahlas na její email
    KAERI
    KAERI --- ---
    Máme před volbami, tak všude samý slogan. Ze zastávky odjíždí autobus a na zadku má "Zefektivníme MHD" (nebo něco na ten způsob..) a pod tím "Markéta Vaňková, kandidátka na predátorku města Brna"

Leda že by ne.
    MARI
    MARI --- ---
    Ráno jsem si zapla komp, že se potřebuju podívat na jeden konkrétní web... Takže zadávám heslo do počítače s koncovkou ".com" a divím se, co je špatně...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    takovej ten případ, kdy si chcete něco zapsat, ale dítě vám vzalo propisku a vy prostě bezmyšlenkovitě chmátnete po tom druhém předmětu na stole, který má propisce nejbližší tvar... no tak teploměrem se fakt nic zapsat nedá.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    to si člověk osvěží východˇnárštinu, a hned to jede:
    "čo robiť, aby tie kurvy vo dvore prosperovali ... "

Čo robiť, aby kury vo dvore prosperovali? Odpovedáme na vaše otázky | Urob si sám
    https://urobsisam.zoznam.sk/...tvo/co-robit-aby-kury-vo-dvore-prosperovali-odpovedame-na-vase-otazky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam