• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Zcela cerstvy: Koukam na dno more a vyhlizim musle. Najednou vidim v pisku takovou zajimavou, ruzovou... No, byl to muj palec od nohy
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jak ja rada sdilim cizi errory!

Sestra prijela z Prahy na Colours a volala mi, ze mi musela koupit novou pumpicku na jar, protoze ta moje nefungovala.
    Chvili jsem badala, jak se tak dokaze rozbit pumpicka na jar, ale brzy se vse vysvetlilo. Ona by ji totiz segra musela zmacknout! Nemame u nas "na Ukrajine" vsechno na fotobunku!

Aby si nepripadala zas tak pitome, povypravela jsem ji, jak jsem po navratu z US kricela v Bille na vahu "mrkev!" a ona mi tu cenovku ne a ne vytisknout...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    V metru je napytel signál, takže se načte nejdřív text, nebo někdy jenom text. Takže koukám na nyx, a říkám si "co jsem to proboha napsal, to ani vůbec nezní jako já, wtf!!!" No a pak se načtou ikonky. Aha, žádnej PISKVOR, ale PISISKVOR.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Stolní počítač se nevypíná zaklapnutím monitoru ke klávesnici, sakra.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Důvěřuj, ale prdopeč!

*propeč
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: OT update - pizdu* se podarilo vyreklamovat, ze nedetekovala schod (thx Tapina).

*Vysavac se jmenuje Pizda, the uber putzer. Vysledek "nevim, jak to pojmenovat a z prdele tomu zapnu nemcinu".
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    rybářské pohřeby, cože? to už je fakt trochu úchylný... jo potřeby, to by dávalo smysl
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Hledáme zámečníka koktejlových vozidel. (kolejových)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    ETERNITY: nějak nemůžu z hlavy vymazat představu rozzářené roomby vyrážející do světa :o))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TAPINA: Vysavač, který odmítne vysát koberec, je už jen krůček od skutečné vzpoury strojů! :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Ty jsou ale na to, když nechceš, aby jezdil do půlky pokoje. Ze schodů správně sjet nemá.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    CAMELLA: jsou k tomu takovy kostky s laserem, ktery postavis tam, kam nechces, aby to jelo. Jinak si to vesele drandi dal (mame jeden pokoj polozeny vyse, vysavac "seskoci" a pokracuje). Alespon ten nas. Teda... ten nas uz dopokracoval.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CAMELLA: Mají. Asi nezafungoval. Náš vysavač odmítal jezdit po tmavě hnědém koberci, protože byl přesvědčený, že je pod ním díra.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ETERNITY: vidis a tady bych asi taky potrebovala návod na život, protože jsem si myslela, ze tyhle vysavace maj senzor proti padu ze schodů :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nechala jsem doma muze bez navodu na zivot. Ze Roomba uklizi za nej, je super, ale nesmi nechat otevrene dvere z bytu do chodby a jit neco resit s postou. Vysavac skutaleny ze schodu asi nevyreklamujem.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Vtip "Musím jít rychle zalívat zahrádku, než začne pršet." mi připadal vtipnej, dokud jsem dnes nezačala s hysterickou rychlostí plnit konve, zatímco z černého mraku padaly první kapky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Připravit dítěti instantní kaši může být taky celkem náročný úkol, řeknu vám. Odměřím vodu, ohřeju na patřičnou teplotu, naliju do misky. Vezmu do ruky pixlu s práškem, co tady dělá nějakej zbytek vody v misce, šup s tím do dřezu... aha, tak znovu.
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    "Placatý bazén"....
    ISCH
    ISCH --- ---
    "Opruzená slunečnice"?

Opražená, Isch. Opražená.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam