• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: vzpomen si, co jsi naposled potrebovala necim podlozit;)
    Ne, vazne, pocitat hledani veci na krokomeru je spravne ujety...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SLEEPLESS8: nejsou. nerozbalený balík v plastu :(

Ale už sem našla výtisk normy, který postrám pár let, a výtisk úhrnů srážek, který jsem neviděla nikdy :)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MAR_TINA: mrkni do tiskarny
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nemůžu najít papír do tiskárny. Určitě jsem min týdne koupila balík, už sem to prohledala byt nahoře, byt dole, garáž, dílnu, auto a špajz a nikde nic.
    Znova jsem to zkusila, už sem ušla 1000 kroků při hledání balíku a nic.
    1500 kroků, papíry nikde.

Rozřešení to nemá! :(((
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    Sedím v zeměstnanecké kantýně mezi kolegy, na půl ucha poslouchám kolegyni, jak líčí své hrozivé zážitky z dovolené v Bruselu ( zrovna se konaly nějaké uprchlické demonstrace, a ona se nešťastnou náhodou přimotala mnohem blíž, než se jí líbilo), a přitom čtu diskuzi na nyxu o nástupu dětí do školy: "...já myslela, že škola posílá požadavek na mešity..." Počkat! cože?? Aha, sešity...
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    včera jsem dostala v Bille hrozně zlej pohled od dvou cikánek, když jsem se natahovala po cikánské omáčce.
    MARI
    MARI --- ---
    Kolega se mě zeptal, jestli mám 168… a já mu odpověděla, že ano. Chvíle ticha… a pak dodal: “myslím IP adresu, ne výšku.”

Naštěstí oboje. :D
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MONIOUS: ja uz tam nosim jenom drogy
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MONIOUS: skauti ještě svoje seznamy tímhle směrem neinovovali :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ADD: pro me uz je KPZ davno spis neco, kde mam brufen, sprej do nosu, coxtral na zada a podobne, a ted si tady lamu hlavu, k cemu se pouzila brezova kura. to bude nejakej divnej recept.
    ELIS
    ELIS --- ---
    Za doprovodu řevu ročního dvojčete č. 1 jsem pomohla vypravit čtyřleťáka do školky, následně přebalila a převlíkla stále řvoucí dvojče č. 1 a posadila ho mezi hračky v obýváku, poté vyndala z postýlky kníkající dvojče č. 2, přebalila, převlíkla a odnesla za dvojčetem č. 1, načež opět zaslechnu dětský pláč, takže automaticky jdu do ložnice pro další dítě... Oh wait, další už nemám, to bylo zvenku. No nic, potřebuju dovolenou.
    ADD
    ADD --- ---
    Zacatek skolniho roku: krome prezuvek a pastelek potrebuje matka sehnat svym detem take brezovou kuru do kapezetky. Nemela by pak zapomenout, ze ji zamotala do uterky na nadobi, kterou po navratu z lesa mini vyprat. Az se kamaradi mych deti zeptaji: "Ta brezova kura je nova?", mohou me deti odpovedet po pravde: "Ne, vyprana v Perwollu."
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    FAIRIELLA: ach ty asociace

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: No... ale taková hra fakt existuje...
    Psí hovínko - zábavná hra pro volné chvíle
    https://www.youtube.com/watch?v=90_LCMmN-ao
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ETERNITY: Tipuju že docela podobně jako proslulý "směšný odpad".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jak tady vsichni pisete, ze ctete neco spatne... ja mam v albertu takovy nepekny opakujici se stav...
    Maji tam vystavenou knizku pro deti "Vesele Experimenty". Uz jsem se dostala do faze, ze vzdy, kdyz jdu kolem, knizku otacim celem vzad. Nemam chut furt dokola cist (a vizualne se zamyslet nad tim, jak vypadaji) vesele exkrementy.
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    Jdu kolem optiky a čtu ve výloze: "Čočky pro agresivní".

Moment, agresivní lidi potřebují speciální čočky? Nebo něco pro potlačení agresivity?
    Ale kdeže... progresivní čočky.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    To takhle chcete připomenout výročí, na které média evidentně nějak pozapomněla, a tak napíšete na FB

"Před 99 lety začala druhá světová válka."

Aneb za debila snadno a rychle.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Nabídka práce: HOSTAGE SUPERVISOR. Aha, tak HOSTESS SUPERVISOR. Škoda, taková práce by mě bavila.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Čtu "Los měl rozhodnout, které z dvojčat přežije". Ano, představila jsem si nerozhodné zvíře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam