• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MONIOUS: ja uz tam nosim jenom drogy
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MONIOUS: skauti ještě svoje seznamy tímhle směrem neinovovali :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ADD: pro me uz je KPZ davno spis neco, kde mam brufen, sprej do nosu, coxtral na zada a podobne, a ted si tady lamu hlavu, k cemu se pouzila brezova kura. to bude nejakej divnej recept.
    ELIS
    ELIS --- ---
    Za doprovodu řevu ročního dvojčete č. 1 jsem pomohla vypravit čtyřleťáka do školky, následně přebalila a převlíkla stále řvoucí dvojče č. 1 a posadila ho mezi hračky v obýváku, poté vyndala z postýlky kníkající dvojče č. 2, přebalila, převlíkla a odnesla za dvojčetem č. 1, načež opět zaslechnu dětský pláč, takže automaticky jdu do ložnice pro další dítě... Oh wait, další už nemám, to bylo zvenku. No nic, potřebuju dovolenou.
    ADD
    ADD --- ---
    Zacatek skolniho roku: krome prezuvek a pastelek potrebuje matka sehnat svym detem take brezovou kuru do kapezetky. Nemela by pak zapomenout, ze ji zamotala do uterky na nadobi, kterou po navratu z lesa mini vyprat. Az se kamaradi mych deti zeptaji: "Ta brezova kura je nova?", mohou me deti odpovedet po pravde: "Ne, vyprana v Perwollu."
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    FAIRIELLA: ach ty asociace

NELLAS
    NELLAS --- ---
    ETERNITY: No... ale taková hra fakt existuje...
    Psí hovínko - zábavná hra pro volné chvíle
    https://www.youtube.com/watch?v=90_LCMmN-ao
    N0NECZ
    N0NECZ --- ---
    ETERNITY: Tipuju že docela podobně jako proslulý "směšný odpad".
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jak tady vsichni pisete, ze ctete neco spatne... ja mam v albertu takovy nepekny opakujici se stav...
    Maji tam vystavenou knizku pro deti "Vesele Experimenty". Uz jsem se dostala do faze, ze vzdy, kdyz jdu kolem, knizku otacim celem vzad. Nemam chut furt dokola cist (a vizualne se zamyslet nad tim, jak vypadaji) vesele exkrementy.
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    Jdu kolem optiky a čtu ve výloze: "Čočky pro agresivní".

Moment, agresivní lidi potřebují speciální čočky? Nebo něco pro potlačení agresivity?
    Ale kdeže... progresivní čočky.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    To takhle chcete připomenout výročí, na které média evidentně nějak pozapomněla, a tak napíšete na FB

"Před 99 lety začala druhá světová válka."

Aneb za debila snadno a rychle.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Nabídka práce: HOSTAGE SUPERVISOR. Aha, tak HOSTESS SUPERVISOR. Škoda, taková práce by mě bavila.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Čtu "Los měl rozhodnout, které z dvojčat přežije". Ano, představila jsem si nerozhodné zvíře.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Stál sem dneska ve frontě ve večerce a čekal až zaplatí pán přede mnou, koukal sem na krabice se žvejkačkama a na jedný z nich koukám, že je nápis FutaMix.
    No byl to FrutaMix, ale nálepky tam mohly bejt zajímavý.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Napřed jsem se podivil, kam že to ID DRAGON jde, a pak dumal, jestli jsem v některém auditku potkal ID GIBS. No...je to jinak.

Do čela GIBS míří Dragoun a říká: Nejsem člověk premiéra ani justice — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2579056-novym-sefem-gibs-bude-radim-dragoun
    BILY_HAVRAN
    BILY_HAVRAN --- ---
    Tak si tak jdu na procházku se psem...

Kus jdeme po silnici u domků, moc toho tu nejezdí, ale přecijen kouknu pro jistotu do zpětného, jestli není něco za námi...

Ehm... trochu jsem znejistěl, když jsem zjistil, že zrcátko chybí...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Říkám si, že to je ale hezká fotka, jak je ten les pěkně nasvícený... no jo, u Berlína hoří, místní tu podívanou asi úplně neocení:
    MARI
    MARI --- ---
    Tak to je teda dobrý error, že někomu příjde jako menší chyba napsat uvozovky ,,takto" než "takto", resp. že to někoho napadne. Už jen z toho principu, že nepoužil uvozovky, ale prostě dvě čárky za sebou, které se tváří jako uvozovky. :D
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    RANDOM_NIGHT: Hm, to jsem nevěděla, dává to smysl. Ale obvykle to použiju v soukromých konverzacích, jinak píšu na pc, takže v důležitějších textech to mám správně :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BEBEBE: Zatímco použití anglických uvozovek je na internetu tolerovaná typografická chyba, nahrazení uvozovek dvěma interpunkčními znaménky jiného významu, jakkoliv mohou na první pohled působit podobně, je na hlavu. Ruší to při čtení a hůř se to případně opravuje.
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    MONIOUS: Mně třeba na mobilu nejdou napsat správně český uvozovky. Tak taky raději použiju dvě čárky za sebou, než obě horní...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MONIOUS: Aha, to jsem si na mobilu nevšiml.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam