• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    PISKVOR: Můžeš to zkusit. Rozběhni se a zkalibruj. Cokoliv:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PIERDUS: To asi potřebuju vysvětlit - pohyb šaliny vadí v kalibraci?
    PIERDUS
    PIERDUS --- ---
    Aktualizoval jsem na iOS 12 a hned chci venku partnerce ukázat, jak je to super. Říkám, že teď díky rozšířené realitě můžu klidně změřit, jakou šířku mají tyto dveře. Otevírám app a tam se ukáže klasicky, že musím s mobilem trochu pohybovat do stran, aby se zkalibroval. Hýbu, hýbu... nic. Zkouším nahoru, dolů. Nic. Strkám mobil různě kolem sebe mezi lidi, aby to konečně naběhlo. Nic. Pak to na mě začlo vytahovat hlášku Zpomalte! Zpomalte!

No tak zase znova pooomalinku pohybuju mobilem, abych to zkalibroval...

A pak mi to došlo. Jsem v šalině!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: coz mi pripomnelo lonsky error koleguv - na dlouhych cestach se bavi tim, ze prehazuje slabiky. Viden je Denvi (odletame z denvi), taxi je xita (bereme xita), pivo je vopi... no proste dementni zabava.
    Dokud nepristoupil ke stejnemu kiosku, jako ja dnes rano, a nerekl si o "Velky feka...!" To "L" jsme tam slyseli visichni vcetne prodavacky. Ja se vlastne docela divim, ze se po priletech nasi firmy neschovava automaticky pod pult.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Zas jsem tak zblbla z casovych zon, ze v sest rano (jeste byla tma!!) na letisti oslovim pani v kiosku:
    Dobry vecer, potrebuji kafe...
    Pani se vyznamne podivala na obrovsky cifernik hodin letistni haly, pak zpatky na me a jen suse dodala "...to vidim."
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    NELLAS: proc tohle musim cist zrovna ve 13:30? :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Jo. Říkal si Hurikán, kluk jako ty.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Z Florence? Jako z toho autobuso.. aha.
    TIGRIS
    TIGRIS --- ---
    Nedávný error z předstěhovávacího vyklízení a snahy o organizaci hmotných statků: nacházím ve skrumáži věcí dopis od kamaráda a chci ho způsobně přidat na hromádku pohledů a dopisů. Ale ta zmizela! Panika! Korespondence za posledních deset let! Neee! Omylem jsem ji vyhodila? Někdo se sem zase vloupal a chce mě připravit po digitálních i o hmatatelné vzpomínky? Po chvíli paranoidního vyšilování nález pohřešovaných listů ve zcela nepovědomé krabici nadepsané POHLEDY DOPISY CCA 2008 - 18 velmi povědomým, tzn. mým písmem, asi o hodinu dříve...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Z Florence jde na Ameriku hurikán? Jo aha, *jmenuje* se Florence.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A představa, že na trase Mělník - Podbořany a zpět, když vyjíždím v 19hod, koupím balík papíru bez zajíždění někam do města, byla taky dobrý error.

Někdo se mi snaží říci, že to mám všem posílat v pdf a šetřit lesy. .)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Při navigaci dle papírové mapy jsem se pokoušela si jí zoomovat zuřivým posunováním dvou prstů do strany...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Plán večerní práce s mapou tisknu na list z bloku s puntíkama a dírama na kroužky. Snad to tiskárna schroupe.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: pokud sis ho neodložila na střechu auta, abys měla volné ruce na hledání klíčů...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: spíš se bojím, že jsem ho v obchodě nenaložila, ale to by bylo divný, vracet vozík s balíkem papíru, to bych si snad všimla.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: a případně na kolik kroků se našel :D :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: a vyloženě si vzpomínáš, že jsi to tam nesla, jo? Co další členové domácnosti? No hele každopádně dej pak vědět, jak to dopadlo :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: já měla záměr ho nechat v dílně nebo garáži, aby doma nepřekážel. Tam jsem pro něj šla a nic. Ani v mrazáku.
    Případ ztraceného balíku asi odložíme :(
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: na botníku, venku, v autě, vůbec jsi ho nedonesla domů a někde smutně zůstal ... pokud jsi ho domů opravdu donesla, tak jak jsi nesla?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mám pro kojence barevné plastové lžičky, které při zahřátí ztrácí barvu, aby bylo poznat, že jídlo je horké. Pokaždé, když vyndavám z myčky nádobí hned po umytí, přemýšlím, kam se poděly :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam