• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Při navigaci dle papírové mapy jsem se pokoušela si jí zoomovat zuřivým posunováním dvou prstů do strany...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Plán večerní práce s mapou tisknu na list z bloku s puntíkama a dírama na kroužky. Snad to tiskárna schroupe.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: pokud sis ho neodložila na střechu auta, abys měla volné ruce na hledání klíčů...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: spíš se bojím, že jsem ho v obchodě nenaložila, ale to by bylo divný, vracet vozík s balíkem papíru, to bych si snad všimla.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: a případně na kolik kroků se našel :D :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: a vyloženě si vzpomínáš, že jsi to tam nesla, jo? Co další členové domácnosti? No hele každopádně dej pak vědět, jak to dopadlo :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: já měla záměr ho nechat v dílně nebo garáži, aby doma nepřekážel. Tam jsem pro něj šla a nic. Ani v mrazáku.
    Případ ztraceného balíku asi odložíme :(
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MAR_TINA: na botníku, venku, v autě, vůbec jsi ho nedonesla domů a někde smutně zůstal ... pokud jsi ho domů opravdu donesla, tak jak jsi nesla?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mám pro kojence barevné plastové lžičky, které při zahřátí ztrácí barvu, aby bylo poznat, že jídlo je horké. Pokaždé, když vyndavám z myčky nádobí hned po umytí, přemýšlím, kam se poděly :o)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: ale dobře to ilustruje zoufalství
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: vzpomen si, co jsi naposled potrebovala necim podlozit;)
    Ne, vazne, pocitat hledani veci na krokomeru je spravne ujety...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SLEEPLESS8: nejsou. nerozbalený balík v plastu :(

Ale už sem našla výtisk normy, který postrám pár let, a výtisk úhrnů srážek, který jsem neviděla nikdy :)
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MAR_TINA: mrkni do tiskarny
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nemůžu najít papír do tiskárny. Určitě jsem min týdne koupila balík, už sem to prohledala byt nahoře, byt dole, garáž, dílnu, auto a špajz a nikde nic.
    Znova jsem to zkusila, už sem ušla 1000 kroků při hledání balíku a nic.
    1500 kroků, papíry nikde.

Rozřešení to nemá! :(((
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    Sedím v zeměstnanecké kantýně mezi kolegy, na půl ucha poslouchám kolegyni, jak líčí své hrozivé zážitky z dovolené v Bruselu ( zrovna se konaly nějaké uprchlické demonstrace, a ona se nešťastnou náhodou přimotala mnohem blíž, než se jí líbilo), a přitom čtu diskuzi na nyxu o nástupu dětí do školy: "...já myslela, že škola posílá požadavek na mešity..." Počkat! cože?? Aha, sešity...
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    včera jsem dostala v Bille hrozně zlej pohled od dvou cikánek, když jsem se natahovala po cikánské omáčce.
    MARI
    MARI --- ---
    Kolega se mě zeptal, jestli mám 168… a já mu odpověděla, že ano. Chvíle ticha… a pak dodal: “myslím IP adresu, ne výšku.”

Naštěstí oboje. :D
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    MONIOUS: ja uz tam nosim jenom drogy
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MONIOUS: skauti ještě svoje seznamy tímhle směrem neinovovali :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    ADD: pro me uz je KPZ davno spis neco, kde mam brufen, sprej do nosu, coxtral na zada a podobne, a ted si tady lamu hlavu, k cemu se pouzila brezova kura. to bude nejakej divnej recept.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam