• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Letmým pohledem do rozvrhu zjistíte, že přednáška začíná v šest.

Tak ve třičtvrtě dorazíte do posluchárny a čekáte.

Kolem půl sedmé už vám přijde podezřelé, že se furt nic neděje.

Důkladným pohledem do rozvrhu zjistíte, že přednáška sice začíná v šest, ale za týden.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Sůl místo cukru do kafe považuju už za docela tradiční, prostě se občas povede. Ocet do masa místo oleje mě ale naposledy docela nasral.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dnes jsem v práci delší dobu řešila něco s kosovským kolegou. Teď čučím na Facebook a ne a ne pochopit, co tím chtěli básnici z MIT říct...

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Odpusťte poněkud nechutnější, ehm, error.
    Na záchodě si všimnu, že celý toaletní papír je pocákaný žlutýma tečkama. To je hrozný, mít doma kluky, panebože, do mísy se netrefí a toaleťák zlejou celej? Začnu papír zuřivě odmotávat, abych se dostala k čisté sekci. Furt stejný, grr! Ony totiž ty kytičky, které jsou na něm nakreslené, mají žluté středy.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    MONIOUS: Uvědomila jsem si to až po takové době praní, kdy to už nemělo význam.

Nicméně teda žvejkačky OK, ale ještě tam byl papírovej kapesník :/ Jsou chvíle, kdy mám velkej problém mít se ráda.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    AZA_: tak to pauzni a zvejkacky vyndej, ne? :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Manžel by prý byl rád, kdyby se nadále v jeho hromádkách s vypraným prádlem neobjevovaly trenýrky se Spidermanem velikosti 128. Nějak mi uniklo, že synovy věci už nejsou takové ty úplně mrňavé.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ILIEN: A když jsou to plátkový žvejkačky? Hlavní je, aby nebyly rozpatlaný po celý pračce...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    AZA_: Chutnaj pak o něco hnusněji a nedělaj takový to křup, když se do nich člověk zakousne. (vyzkoušeno)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Co se stane s balíčkem žvýkaček, pokud projde standardním pracím programem (bavlna na 40°C) uvnitř kapsy černé košile?
    Dozvíme se již za 1 hodinu a 20 minut.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    TAPINA: tak nevim, ja jsem mel spis problem zjistit, kde jste v napisu rockwall cafe mohli najit veci typu nilgu nebo uiglu.. asi mame jine mozky
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    rano minulou sobotu vstanu a makam na chvili do prace.pak domu ve skvele nalade.dve hodiny si hraju na kytaru a opakuju nektere tezke veci,mame vecer dvanact let kapely-narozeninovej koncert.pak usoudim,ze vyrazim driv a koupim si na to kalhoty novy,popruh na akustiku,struny a kabel,protoze ten starej praska uz.vyrazim teda driv do prahy,nakoupim a dojedu pred klub.najdu misto na zaparkovani a volam v dobre nalade zpevakovi,co a jak.takze timto vas vlastne zvu na zitrejsi koncert...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PISKVOR: "Přej si něco, padá Davidova hvezda".
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Somehow along the line there is a glitch in my life... aha, file.
    ELIS
    ELIS --- ---
    TAPINA: To je arabsky! Už nás tu kolonizujou, ti uprchlíci!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TAPINA: tak redwall jsem viděla hned a různě jsem si otáčela streetview, abych našla tu kavárnu, která by mi názvem připomínala uilgu :D Asi taky proto, že jsem měla dojem, že je to redwall je nějaké kuchyňské studio ...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TAPINA: já jsem "podváděla" a přečetla jsem si ten vodorovný název :))) ale dobrý zásek.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SILVEIG: Redwall café, je to vodorovný nápis otočený na bok.
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    TAPINA: geunl
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Včera jsem se osprchovala v bačkorách.
    Normálně jsem přišla do koupelny, svlíkla se, vkročila do vany a někde mezitím se zase obula. Až asi po minutě mě napadlo, že je mi divný mokro na nohy.. Hm.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam