• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    GREENFAIRY: stalo se mi uz nekolikrat. Clovek dojde k bankomatu a najednou nevi.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    ETERNITY: vzpomnel jsem si diky tobe na Vymitace dabla od Lesak TV: https://www.youtube.com/watch?v=NhA6ROl2z6I
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kdyz mate chut si neco upect a zaujme vas "posedla buchta s tvarohem a povidly"

Prosedlá buchta s tvarohem a povidly recept - TopRecepty.cz
    https://www.toprecepty.cz/recept/11367-prosedla-buchta-s-tvarohem-a-povidly/
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Zničehonic jsem zapomněla můj pin a dva dny jsem si nemohla vybrat peníze z bankomatu... průběžně jsem to zkoušela s myšlenkou, že už to mám tak naučené, že mi to prostě musí automaticky naskočit.. nic. Třetí den jsem ho už normálně věděla, nějaký zkrat asi.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Jo, podobně mám u hymny na konci zásek "*nádech*...jo vlastně nic, neblýská." Co se v mládí naučíš...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pořád is nemohu zvyknout, že když si chci přečíst zprávy ze Slovenska, musím kliknout na rubriku zahraniční.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    To takhle jednou na pohovoru vyprávim o programech se kterejma jsem dělal a všimnul jsem si, že na mě dost divně koukaj, když říkám, že jsem dřív dělal ve Stormwindu. Měl jsem na mysli Winstrom, Stormwind je město ve world of warcraft ...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Mixuju polivku, nic se nedeje. Pridavam na rychlosti. Kvrdlam mixerem v hrnci a zase pridavam na rychlosti... hmm... nandam nastavec a konecne rozmixuju polivku.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Pozdní večer, pracuju na přeplněném stole. Najednou něco spande a s řádným žuchnutím zahučí přímo do koše.
    Podívám se, co to mohlo být. Hm, to bude asi plechovka. Ano, ten malý, těžký předmět, který spadl přímo na dno koše, byla určitě půlitrová plechovka od pití, které jsem dopil před víc jak dvěma hodinami.
    Jsem docela rád, že jsem se podíval ještě ráno. Byly to hodinky.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Letmým pohledem do rozvrhu zjistíte, že přednáška začíná v šest.

Tak ve třičtvrtě dorazíte do posluchárny a čekáte.

Kolem půl sedmé už vám přijde podezřelé, že se furt nic neděje.

Důkladným pohledem do rozvrhu zjistíte, že přednáška sice začíná v šest, ale za týden.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Sůl místo cukru do kafe považuju už za docela tradiční, prostě se občas povede. Ocet do masa místo oleje mě ale naposledy docela nasral.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dnes jsem v práci delší dobu řešila něco s kosovským kolegou. Teď čučím na Facebook a ne a ne pochopit, co tím chtěli básnici z MIT říct...

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Odpusťte poněkud nechutnější, ehm, error.
    Na záchodě si všimnu, že celý toaletní papír je pocákaný žlutýma tečkama. To je hrozný, mít doma kluky, panebože, do mísy se netrefí a toaleťák zlejou celej? Začnu papír zuřivě odmotávat, abych se dostala k čisté sekci. Furt stejný, grr! Ony totiž ty kytičky, které jsou na něm nakreslené, mají žluté středy.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    MONIOUS: Uvědomila jsem si to až po takové době praní, kdy to už nemělo význam.

Nicméně teda žvejkačky OK, ale ještě tam byl papírovej kapesník :/ Jsou chvíle, kdy mám velkej problém mít se ráda.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    AZA_: tak to pauzni a zvejkacky vyndej, ne? :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Manžel by prý byl rád, kdyby se nadále v jeho hromádkách s vypraným prádlem neobjevovaly trenýrky se Spidermanem velikosti 128. Nějak mi uniklo, že synovy věci už nejsou takové ty úplně mrňavé.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    ILIEN: A když jsou to plátkový žvejkačky? Hlavní je, aby nebyly rozpatlaný po celý pračce...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    AZA_: Chutnaj pak o něco hnusněji a nedělaj takový to křup, když se do nich člověk zakousne. (vyzkoušeno)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Co se stane s balíčkem žvýkaček, pokud projde standardním pracím programem (bavlna na 40°C) uvnitř kapsy černé košile?
    Dozvíme se již za 1 hodinu a 20 minut.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    TAPINA: tak nevim, ja jsem mel spis problem zjistit, kde jste v napisu rockwall cafe mohli najit veci typu nilgu nebo uiglu.. asi mame jine mozky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam