• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    NVT
    NVT --- ---
    RAHUF: To tě nenapadlo ho převinout normálně na propisce?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    A jeden archivní error, z doby, kdy ještě frčely videopůjčovny a čerstvě do nich zavítala DVD:
    Zrovna jsem dokoukal prvního Shreka, vypůjčeného na disku. No jo , blesklo mi hlavou, musím ho ještě přetočit, jinak mi naúčtují poplatek. No jo, jenže já blbec jsem to už vypnul, takže když ho teď pustím, bude to na začátku a já to nebudu moct přetočit.
    A tak jsem se jal film zrychleným přehráváním dostat na konec, abych ho pak mohl znovu přetočit zpět na začátek.
    Naštěstí mi to došlo asi v půlce, jinak bych v sobě dodneška nenašel sebeúctu.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    "Může být grafik invalida?" Co je to za otázku, vždyť stejně akorát sedí u počítače a kreslí, ne?... aha, "Může být grafika Nvidia?"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: No co, defragmentace v praxi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pamatujete případ ztraceného papíru?
    Náhradní balík i balík od Lištičky (díky) došly. Koupila jsem dva nové, jeden nesu domů, druhý chci dát v garáži na okýnko...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ztížené jsem to mělo tím, že vím, že Finové pijí ve středu (trochu) a v sobotu (hodně).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Ve středu schválili zákon. Zákon pro libovolný den v týdnu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    pořád to nechápu :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Mně to došlo až po třetím přečtení. Uff, už to chápu.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ATUARFIK: Už jsem chtěl psát, že Irové chlastaj furt, takže třeba kvůli pracovní morálce by ta středa dávala smysl, ale pak mi to došlo...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Ireland passed a landmark bill aimed at reducing alcohol consumption on Wednesday, following more than 1,000 days of debate in parliament." Zírám na to a říkám si, proč zrovna ve středu, vždyť nejvíc se vždycky chlastalo v pátek a sobotu?
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    SULTHAN: dobry je nad tim nepremyslet - nejednou se mi stalo, ze sem si na pin navzpomnel, ale prsty si ho pamatovaly (blby je, ze mam stejnej pin i na netu a num klavesnice je jaksi naopak...)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    GREENFAIRY: stalo se mi uz nekolikrat. Clovek dojde k bankomatu a najednou nevi.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    ETERNITY: vzpomnel jsem si diky tobe na Vymitace dabla od Lesak TV: https://www.youtube.com/watch?v=NhA6ROl2z6I
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kdyz mate chut si neco upect a zaujme vas "posedla buchta s tvarohem a povidly"

Prosedlá buchta s tvarohem a povidly recept - TopRecepty.cz
    https://www.toprecepty.cz/recept/11367-prosedla-buchta-s-tvarohem-a-povidly/
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Zničehonic jsem zapomněla můj pin a dva dny jsem si nemohla vybrat peníze z bankomatu... průběžně jsem to zkoušela s myšlenkou, že už to mám tak naučené, že mi to prostě musí automaticky naskočit.. nic. Třetí den jsem ho už normálně věděla, nějaký zkrat asi.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Jo, podobně mám u hymny na konci zásek "*nádech*...jo vlastně nic, neblýská." Co se v mládí naučíš...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pořád is nemohu zvyknout, že když si chci přečíst zprávy ze Slovenska, musím kliknout na rubriku zahraniční.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    To takhle jednou na pohovoru vyprávim o programech se kterejma jsem dělal a všimnul jsem si, že na mě dost divně koukaj, když říkám, že jsem dřív dělal ve Stormwindu. Měl jsem na mysli Winstrom, Stormwind je město ve world of warcraft ...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Mixuju polivku, nic se nedeje. Pridavam na rychlosti. Kvrdlam mixerem v hrnci a zase pridavam na rychlosti... hmm... nandam nastavec a konecne rozmixuju polivku.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Pozdní večer, pracuju na přeplněném stole. Najednou něco spande a s řádným žuchnutím zahučí přímo do koše.
    Podívám se, co to mohlo být. Hm, to bude asi plechovka. Ano, ten malý, těžký předmět, který spadl přímo na dno koše, byla určitě půlitrová plechovka od pití, které jsem dopil před víc jak dvěma hodinami.
    Jsem docela rád, že jsem se podíval ještě ráno. Byly to hodinky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam