• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: tak ne nadarmo se jeden z nejničivejsich virů jmenoval I love You :)
    I Love You – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/I_Love_You
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Brouzdam si tak na twitteru a čtu: Ach jo, mám zamilovaný počítač.....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Koukam na tistenej letak s tanecnicema a uz se snazim prstama zazoomovat a zvetsit.. Pak mi to dojde, ze detail kostymu mi to fakt nezvetsi XD
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Film Boj o oheň. Hrozně dlouho jsem hledala nějakou verzi, na kterou jsou titulky a divila jsem se, když jsem dlouho nemohla najít.
    Nakonec jsem našla.
    Aha.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Už jsem na nyxu přečetla všechno, co jsem chtěla, tak jsem se podívala i na ten menší nyx na telefonu. Tam překvapivě také nebylo nic nového. Pak jsem si všimla, že mám na počítači nyx otevřený ještě v druhém panelu, tak jsem ho zkontrolovala též. Taky neúspěšně. Nevím, co dělám špatně. :(
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    "Spoutání vašich dětí není levné, ale vyplatí se"... moment? jo, sportování... tak to bude následek včerejší masovější návštěvy pubertálních spolužáků mého syna. Píšu návštěvy? Spíše mělo být nájezdu...
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    nevim, jestli přímo mozkový errory, ale takový ty jazykový nedorozumění při nákupech u vietnamců :::

už jen jeden z mála mívá u nás ve večerce otevřeno do jedenácti, po odpolední spása, ale tuhle už zavíral už chvilku po desátej.
    ale že mi chtěl poradit, tak mává rukou směrem do ulice, a směje se: "Ťapka. Ťapka!"
    1.2.3.4...
    jo ahá, Žabka!

a tady zas: "můžu platit kartou?"
    ale pani zavrtí hlavou a ukazuje ven: "Pan Kuma, pan Kuma!"
    tyjo, pana Kumu znam, ale co by tu delal, vždyť je zdaleka, a vůbec, jak to, že ho zná?
    a jó, bankomat
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Latrínu už děti neznají. V životě by jim ale hodně pomohla, míní odbornice
    ... jako že by měly znát i stará slova, aby měly širší slovní zásobu? Ne, latinu mají znát, latinu!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    QUANTI: fakt! taky asi dvacet!
    ADD
    ADD --- ---
    QUANTI: Diky. :-) Ja si rikala, ze to je mozkovej zkrat tak ujetej, ze ho ani nebudu ventilovat... Jsem rada, ze to tam videlo vic... matek bez kafe. :-D
    Chvile s myslenkou "na co nekdo potrebuje ostrou kliku, vzdyt je to nebezpecny" nebyla prijemna. :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ...a teď jsem strávila asi dvacet perných vteřin dumáním, jestli [ CHIX @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-) ] potřebuje ořezávat kliku, nebo ořezávátko, které se připevňuje na kliku od dveří... jo, jo, už si to kafe vařím!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    děti šly po nemoci do školky. Mám tendence otáčet stránky v diáři a kalendáři, že přece pondělí :))
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    SALVATOR: VooDoo pudivá bunda!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Viděl sem dneska v metru reklamu na voodoo pudivou bundu jménem Chyba 4. Ona se teda jmenovala Icyba 4 a byla jen vodoodpudivá, ale to už mi nepřišlo tak cool.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Nakup stěračů: Jednak jsem zjistila, že každý ten previt je jinak dlouhý (po kolikátý už??). A pak i že novej stěrač hrozně blbě stírá, když z něj nesundáte ten zelenej chránič... Hlavně že jsem se při nákupu zaradovala:hele Fosforovy stěrače, to jsem ještě neměla!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SALVATOR: No co: nevyžadovat mod11 a unikátnost jako tvrdý validační požadavek. Ale to už jinde jsme.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PISKVOR: Jo, s neunikátností prej vznikal problém hlavně když na jedný matrice došel seznam použitelnejch r.č., tak si jich pár "půjčili" ze sousední matriky, ale na tý sousední se ty vypůjčený použily taky (taky dobrej mozkovej error). Jenže co s takovejma kiksama? Nic. Snad leda bys měl databázi vadnejch, ale použitejch a platnejch r.č. a ještě proti ní ověřoval, jestli případný positive není náhodou false positive.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SALVATOR: No, je to tak *naspecifikovaný*. Jenže se i tak později vydala RČ, která neodpovídají specifikaci: nedělitelná nebo neunikátní.
    KAERI
    KAERI --- ---
    NELLAS: Ehm... při prvním čtení jsem nějak nebyla s to pochopit, proč chce Čunek střílet medvědy jen pro to, že jemu se nechce do klece...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALVATOR: K té neschopnosti myšlenku opustit bych dodala jediné...

Už třetí den: Kinobox! Kínóbox! Kinobox! Papapapaaaraaaa, Kinobox!

(doufám, že to teď chytnou všichni, co si to přečetli, a já budu mít pokoj)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam