• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MARI: Neboj, k těhotenské demenci se přidá spánková deprivace :D Ale mateřský cit uchrání potomka před většími errory.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: Do měsíce by ze mě měla být pravá a nefalšovaná hospodyně, ale to se poddá. Doufám, jinak hrozí, že vyperu dítě a přebalím samotné dupačky. :D
    MARI
    MARI --- ---
    TERA79: Hovězí vývar... v čaji? To jsem ještě nevařila. :)

Já v poslední době nosím pečivo do koupelny, krabici mlíka do mikrovlnky, talíř s jídlem do pračky apod.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    TERA79: Slila jsem to a snedla ten salat. :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    PAKOBYLKA_: Polévka z řepy je docela dobrá, jak to dopadlo?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Takové ty autobusové trasy, kdy to v 7:20 jede z jednoho konce vesnice a v 7:30 z druhého, kdo si to má pamatovat. Ale zase člověk se proběhne.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    TERA79: Ja si vcera misto caje zalila vodou misku salatu z cerveny repy.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    Vite co je horsi, nez zapomenout si v praci klice? Po 20 minutove ceste zpet zjistit, ze nejsou v kanclu ale jenom v jine kapse brasny.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dneska jsem zalila připravené hovězí žebro v hrnci konvicí černého čaje.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    PISKVOR: Za normálních okolností umím naskládat nákup do tašky celkem sofistikovaně, ale ten den a ten obchod a ta pokladní mi to značně zkomplikovaly.
    ELIS
    ELIS --- ---
    Starší syn je furt doma ze školky kvůli rýmičkám a mně z těch tří dětí tady trochu hrabe. Dneska na mě v kuchyni furt něco hučel, do toho z obýváku ječely mimina, tak kluka od sporáku odbývám slovy: "Teď ne, Toníčku, teď tady vařím miminko."
    (Správná odpověď je vajíčko. Ale sousedi si občas podle řevu musí myslet, že platí původní verze.)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    AZA_: To je jak ze Tří mužů ve člunu - o tom, jak "bylo třeba zabalit koše": http://www.oook.cz/library/jerome-boat/k04.html
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    máme samé domácí marmelády od ségry i tchýně. dneska ráno jsem si do jogurtu s müsli nalila takovou krásně tmavorudou marmeládu z lednice. když jsem nesla první lžíci k ústům, tak mi začala blikat červená kontrolka, že přece nevím o žádné aktuálně načaté malinové ani ostružinové marmeládě, ale...no ano, bylo to to habaněrové chutney od mého švagra. A jelikož jsem mrcha, nechala jsem tu misku s müsli na stole pro muže, až ráno vstane. nachytal se taky :)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    V nákupní tašce se mi rozmáčkl jogurt. Omyvatelné jsem omyla, tašku vyprala, pytlík s cukrem to schytal nejvíc, takže jsem cukr přesypala do poloprázdné dózy.... se solí.
    A taky jsem cestou někde ztratila máslo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    O víkendu jsem myla okna v pokoji nad pergolou. A jak tak leštím a koukám ven na ty špinavý střešní tašky, tak mě napadlo, že co by tomu řekli lidi, taková špinavá střecha, že si musím přinést žebřík, kýbl mýdlové vody a rejžák a něco s tím udělat!
    Naštěstí jsem se zastavila po cestě pro ten žebřík :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    ETERNITY: To nic, já pakoš teďka sháněl titulky k filmu A Quiet Place :-)
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    sedím u psacího stolu a mám pod ním topení, aby mi bylo teplo na nohy. najednou mi přijde, že to topí nějak moc, tak na notebooku davam volume down. ale nepomohlo to, topeni furt jede naplno.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: tak ne nadarmo se jeden z nejničivejsich virů jmenoval I love You :)
    I Love You – Wikipedie
    https://cs.m.wikipedia.org/wiki/I_Love_You
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Brouzdam si tak na twitteru a čtu: Ach jo, mám zamilovaný počítač.....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Koukam na tistenej letak s tanecnicema a uz se snazim prstama zazoomovat a zvetsit.. Pak mi to dojde, ze detail kostymu mi to fakt nezvetsi XD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam