• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Uklízím knihovnu. Držím v ruce mikropublikaci Analýza morfologie kmene smrku a ptám se, proč to tady mám. Muž na to: "A nenapsala si to ty?" Ehm, jo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    "V šest začaly kostely vyzváněním zvonů svolávat na večerní mši." Vystrelim z postele, zapnu troubu, kavovar, tolik hodin, doprdele... natahuju kalhoty, hledam klice... to jsem se zas zacetla!
    Jo, zacetla. Jednou nohou z bytu si uvedomim, ze kolik hodin je v knize, tolik nemusi byt v realu. Tomu se rika nechat se vtahnout do deje.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    TRISSIE: 11 a můj muž se z toho málem sesypal smíchy, že prý mám nějaký problém s představou, jak budu babička :-(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SANTAL: kolik že je synovi? jestli už to náhodou není aktuální taky :-)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    věnuju se hygieně postele mého syna - alergika - jezdím po ní raycopem. Což vypadá trochu jako ruční vysavač.
    Manžel: ale víš, že to nevysává?
    Já: Jistě že vím, je to spermicidní lampa!

Germicidní, germicidní je...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Po dlouhý době sem nakouk do ISM auditka a najednou čumim, jakto, že ID MARI najednou vypadá úplně jinak. A tak sem mimoděk zjistil, že tu máme ID MARI a _MARI.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Inu, nechat si rozpulit kapustu, zabalit ji do pytliku, zvazit, nalepit etiketu, dat zpet do regalu, koupit rohliky a jit. A ted chci jit krajet tu kapustu a ona jaksi...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Smotala jsem si na večer z LED světýlek korunu, vyšla před dům a lekla se, že se mi rozbily, protože můj stín nesvítil…
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ARRXEN:
    PISKVOR: Podle toho, jak to zní, to vypadá na nějakej Kazachstán, nebo tak.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ARRXEN: Neotevřels omylem Příručku Pána Jeskyně, apendix Bestiář?
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Vím, že skáču na jíné písmeno, ale nějak jsem skočil na Ž, ze žvědavosti, a našel jsem tam jméno Žanargul. To by mohl být mozkový error sám o sobě, ne?
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    QUANTI: Quinn, doma něžně zvaná Harley...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TAPINA: Nenapadny product placement https://www.ten-ta-to.cz :-D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: Quiduše, neasi!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak jsem si vyhledala jména na Q a z holčičích u mě vede asi Qendresa s Quidoňou: https://www.babyweb.cz/jmena-na-q
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    SALVATOR: mě se vždy líbíla Quasimoda
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    QUANTI: Quidolína?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: pf, hezké jméno pro holčičku od Q můžu doporučit! :P :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: kdybyste pojmenovali děti rozumně, třeba Norbert, Olivie, Patricie a Quorra, měla bys pomůcku a nepletla bys to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam