• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Došla mi včera černá barva v tiskárně, tak tisknu lejstra na centrální firemní tiskárně. Ta je v kuchyňce. Víte, že můžete stát před mikrovlnnou troubou třeba věčnost a žádný papír nevytiskne?!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    povedlo se mi namočit cíp utěrky do hrnce s vodou, tak jsem ji donesla ke dřezu... a pak na ni pustila vodu, aby byla pořádně mokrá a dobře se mi ždímala.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Chvilku jsem přemýšlela, kolik toho musíš mít, když se ti to nevejde do koše na (špinavé) prádlo. A pak mi to došlo...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Vzala jsem ve špíně náruč prádla a chystala se ho hodit do koše. Zarazil mě až fakt, že by se to tam všechno nevešlo. No, ne že by to taky nebylo řešení problému.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Mám nový auto, který má dvoupatrový kufr. Spodní patro je skvělý na dvě plný nákupní tašky, který se tam nemůžou vysypat, navíc když má spodní patro takové pěkně pasující víko.
    Tak si tak přijedu domů z nákupu, otevřu kufr a v něm NIC. Nic! Nechala jsem tašky v supermarketu!
    Trvalo mi to několik vteřin, ale zdály se mi zatraceně dlouhý...
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    TOREIP: Takovouhle fázi jsem měl s 9Gagem.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    BALAENA: Indonéská policie dopadla gang, který nelegálně obchodoval s varlaty...?!
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    Indonéská policie dopadla gang, který nelegálně obchodoval s varhany

snad s varhanami, ne? a vůbec, varhany v Indonésii? proč v Indonésii? to je tam ta evropská záležitost tak populární?
    cože? cože??? ehm...

Indonéská policie dopadla gang, který nelegálně obchodoval s varany
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    V Austrálii je nalezena mrtvá mořská dívka... ééé... norská.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Zavru nyx na kompu, otevru nyx na mobilu, zavru nyx na mobilu a otevru na kompu, dam novy okno a kliknu na nyx, fuck my life.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Poslední dobou mám všude reklamy na různé dopravce. Dneska mě překvapila reklama na Falobus.

Erm. Fabulous.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dnes má svátek Galadriel.
    LUDO
    LUDO --- ---
    "Prezidentský klamár Maroš Šefčovič", tak ono tam je kandidát
    SM3
    SM3 --- ---
    Téměř denně neco odstavnuji a davam vždy ochutnavat babičce, nedávno jsem dal ochutnat i kombuchu, ta ji ale moc nenadchla. Minuly tyden ji davam v nějaké lahvi Kikoman, s tím, že ať to vyzkouší na vaření/dochuceni a nějakou dobu jsme se bavili o jídle...
    Včera mi říká, že zkusila teda Kikoman ochutnat, ale nic moc, chápu ne každému to na vaření sedne. Jenže ona to ochutnala z lahve a prý to bylo moc silné, tak si z toho udělala čaj.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Právě jsem zjistila, že ID FELCARKILLER, je vlastně FelčarKiller a ne FekalKiller. Ehm, pardon...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Natočím si sklenici vody, abych zapil léky, a jdu do ložnice, kde mám platíčko. Po cestě narazím na notebook, kde mi někdo píše. Sednu ke stolu, odepisuju a u toho upíjím vodu, až vypiju celou sklenici - ta mi přišla vhod, vlastně jsem měl docela žízeň. A léky mezitím leží netknuté na stole.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    viděla jsem billboard s obřím nápisem ZTRACENÝ V O2 ARÉNĚ a říkám si, co budou v kinech dávat za divný horor.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Vlezu na chodbu k záchodkům, a tam se mě lekne hluchoněmá Rumunka, kterou jsem tam teda taky nečekal.
    A jak se taky leknu, tak ještě k tomu zádama vypnu světlo.
    Dokonalý!
    Doteď nevim, jestli jsem očarovanej, nebo jestli se mi něco snažila říct :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PISKVOR: ("branded")
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam