• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Podepisuju synovi pyžamo do školky, u toho přemýšlím, co budu dělat příští týden, a bleskne mi hlavou, že se chci podívat, jestli nebudou nějaké zajímavé speciality (takový ten řecký, francouzský, asijský týden) v Lidlu. Takže mám fixku v ruce a na cedulku suverénně místo jména píšu LIDL... :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Včera jsem připravovala tak trochu sváteční oběd pro naši obří rodinu plus návštěvy. Nějak jsem si na to zbyla sama. Zároveň však část rodiny to odpoledne odjížděla na týdenní dovolenou a v městečku se každoročně koná pouť, což také situaci se 4 dětmi v domě příliš neuklidňuje. Moje milovaná tchyně nevěří na popisky, cukr a sůl bydlí vedle sebe v totožných dózách. Tak jen pro úplnost jsem ty brambory osladila celkem 2x. Slívat hrnec s přílohou pro 19 lidí by snad už jednu mohlo donutit zamyslet se?!
    ADD
    ADD --- ---
    CASTROL: Kriminalnik je nadrazeny pojem k tem dvema? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CASTROL: Může být klidně vším, co vyjmenoval :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CASTROL: Vidím tam i jistý překryv.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CASTROL: tak kriminálník je z nabízených možnostní nejdůstojnější varianta.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    KAERI: to mi pripomnelo, ze muj 6tilety syn se mnou dnes konzultoval, cim se ma stat, az bude velkej. Jestli youtuber, prezident nebo kriminalnik. Po trose tapani jsme si vysvetlili, ze myslel kriminalista
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KAERI: to druhý je jen vznešeněji napsané to první ;))
    KAERI
    KAERI --- ---
    Plakát v šalině:

Myslete na svou kariéru už na střední! Získejte stipendium.
    Obory:
    Kasař, zámečník, autolakýrník.

Na kasaře jsem koukala docela dlouho. A on to karosář. Bylo mi to divné, bylo...

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Pokud byste se někdy náhodou chtěli oholit zubním kartáčkem, tak to nejde.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dobrá rada: nepijte z lahve, zatímco zároveň procházíte dveřma.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Titulek „Útok zuřivých želv!" Wait - něco nesedí...

Šlo o útok zuřivých slev...
    — Jdu se zastřelit - doneste sekeru...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Právě se mi mozek zauzloval na příspěvku, ve kterém uživatel jménem "Výkup hudebních nástrojů" prodává na bazaru automobil.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    SALAMAN: Prsten smrti. Jasně, to dává smysl, že po něm oteče ruka. Pak ještě chvilkové přemítání nad tím, jestli je v prstenu smrti jed nebo něco jinýho... a pak mi to konečně došlo.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Právě jsem se při navlékání prstenu k smrti vyděsil, že mi hrozně otekla ruka. Ano, nandaval jsem si ten manželčin.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    NAMATHUR: Žádná hitparáda to není. (Jinak problém jsem vyřešila. Mléko jsem koupila v láhvi, jak jsem zvyklá, a už snídám bez nehod ;)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    PISKVOR: neporazitelnost může být pro oponenta značně nesnesitelná :-D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Hole mágů, to nejsou přeludy...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Čaroděj měl ale kouzelnou hůl, díky které byl nesnesitelný." He? Jo "neporazitelný."
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    TERA79: jak bys popsala chuť? třeba se to chytne.

já oslavil nástup do nové práce (mj. výroba klíčů) tím, že své jsem si zabouch poté, co jsem rezervní a pro tyto případy ukryté venku z neznámého důvodu přemístil na inkriminovaný svazek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam