• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MARI
    MARI --- ---
    A ještě jeden pár dní nazpět...
    V koupelně máme okno, které teď už večer při sprchování zavírám, pak zas pootevřu. Navíc večer s sebou nosím chůvičku, z ložnice, kde spí syn, není moc slyšet. Okno jsem na odchodu zavřít zapomněla, tak jsem se vrátila, že ho zavřu a po cestě si říkám, že si ještě natřu obličej krémen... Natřu, odcházím, zavírám za sebou dveře... sakra, to okno! Tak jdu zpátky... a vzpomenu si, že jsem si ještě chtěla zastřihnout ten odlomený nehet. Zastřihnu, odcházím, zavírám za sebou dveře... sakra, to okno! No tak ještě jednou... zavírám okno, odcházím, zavírám za sebou dveře... Jo, chůvičku tam ještě mám (celou tu dobu ležela na přebalováku samozřejmě).
    AMANT
    AMANT --- ---
    TOREIP: esteze to bylo mekou vodou
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MARI: To jeste jde, ja si takhle nedavno umil hlavu kocicim samponem a misto normalniho tunaka jsem otevrel jeji konzervu.
    MARI
    MARI --- ---
    A docela pravidelně chodím do komody se synovým oblečením hledat svoje spodní prádlo a ponožky. Nechápu proč, já mám vše ve velké skříni...
    MARI
    MARI --- ---
    11měsíčního syna učím čistit zuby jeho vlastním zubním kartáčkem s tučňákem každý večer před spaním. No tak jsem si teď před spaním suverénně nandala zubní pastu na jeho krásný kartáček s tučňákem. Minule jsem si prozměnu nandala jeho jahodovou zubní pastu...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dane cry lonely.

Cože?
    Jaký Dánové? Osamělí až je to k pláči?

Jo aha. Dry clean only.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Muj drahy neboztik exmanzel v mycce usnul. Byl docela v soku, kdyz dobehla obsluha a zacala mu pacit dvere, protoze se evidentne nechystal vyjet:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dělává se mi špatně v dopravě. I v autě. I v autě, které řídím, výjmečně.

Dnes se mi udělalo špatně v autě, s kterým jsme stála v myčce. Kolem mě se rozjeli kartáče a už se mi houpal žaludek.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Extrakce vlastních exkrementů... přichází přelomový moment!...wtf, cože?

článek o SEO :D Takžeasi ne exkrementy, ale elementy :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: nejsi sám, já nejdřív myslela že byl slepecký :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Sleepy. Pejsek je sleepy.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Potřebuju nápovědu...
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    SULTHAN: mě taky, to ý hrozně mate :)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    SALVATOR: kurna, to mi taky trvalo
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    [ ULO @ Dětské perly ]

Značnou chvíli sem esděl a dumal, co to teda mělo bejt. Eslepý, selepý, slepeý, slepýe?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAPINA: ale, do toho doroste.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tři děti jsou na mě asi opravdu moc. Chtěla jsem v Kauflandu koupit novorozeněti něco n sebe a automaticky jsem sáhla po velikosti prostředního dítěte, kterou kupuju posledního půl roku. Zjistila jsem to doma.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ETERNITY: Já furt nepochopil tu kukuřici. Háčkovaná? Hackovaná? Šité potraty jsem viděl hned...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "V soutěži o nejkrásnější fotku dívčiny zvítězil vyděšený svišť"

???

Divočiny. Freude, Freude...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALVATOR: :))))))) taky dobry
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam