• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tři děti jsou na mě asi opravdu moc. Chtěla jsem v Kauflandu koupit novorozeněti něco n sebe a automaticky jsem sáhla po velikosti prostředního dítěte, kterou kupuju posledního půl roku. Zjistila jsem to doma.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ETERNITY: Já furt nepochopil tu kukuřici. Háčkovaná? Hackovaná? Šité potraty jsem viděl hned...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "V soutěži o nejkrásnější fotku dívčiny zvítězil vyděšený svišť"

???

Divočiny. Freude, Freude...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALVATOR: :))))))) taky dobry
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: Já to hlavně přečet jako [šajt p'tré] (s irským přízvukem na šajt a francouzským na p'tré, taky trochu error), což vyloučilo podobnost s potraty. Ale co to sakra je, šite potray, to netušim.
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    ETERNITY: Nejsi! :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: rekla bych, ze potraviny.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: já tam hlavně vidím jen ty potraty, pořád nedokážu odvodit, co to jako je
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: Oukej, tak jo, tak jsem jediná, kdo si představuje šité potraty. Jdu se zahrabat.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Rano nabidka na FB: šite potray,zelenina,ovoce,nanuky,lekarnicka,hotova jidla,pizza,chlebicky,zakusky,atd.

Ze vam taky prvni naskocilo neco uplne jineho nez hackovana kukurice:)?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Konečně se vyspat - to je samozřejmě normální titulek pro speciální číslo časopisu psychologie. Ale celou dobu, co jsem stal ve frontě, jsem tam viděl r a vlastně mne to překvapilo míň, než p...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kolik knih přečtete, tolik příběhů zabijete... no, neotřelá reklama na knížky. Až když jsem to viděla doma na internetu, jsem si uvědomila, že ten plakát určitě taky obsahoval slovo "zažijete" místo "zabijete".
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    Dnes jsem platil v Albertu u pokladny bez obsluhy a nasypal jsem šest padesátikorun do otvoru pro bankovky, automat začal vydávat zvláštní zvuky... když jsem se konečně podíval k čemu je otvor určený, zmáčkl jsem tlačítko pomoc a přišla mladá slečna, která si s tím nevěděla rady, tak zavolala šéfovou, která pomocí pinzety vytáhla všechny mince. Nevím jestli mě vyvedla z míry slečna co stála vedle a nebo za to mohla kocovina, každopádně jsem spěchal domů se zmrzlinou a takhle jsem se zdržel...
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Minutové čekání, až mi bankomat vrátí kartu, a pak prozření, že jsem ji vlastně použil bezkontaktně.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Edvard Grieg - Peer Gynt - Suite No. 1, Op. 46 - I. Morning WOOD? Oh, mood.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    ETERNITY: „Pleška nikdy nechodí sama.“
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Řidič ujížděl policistům. V autě pak našli uříznutou hlavu čtrnáctiletého." Cože? Aha, https://www.novinky.cz/...ujizdel-policistum-v-aute-pak-nasli-uriznutou-hlavu-ctrnacteraka-40298452.
    VRAN
    VRAN --- ---
    Divadlo Post Coitum? Aha, Divadlo Post Scriptum...
    MARI
    MARI --- ---
    DENYNKAA: Já kdysi u tiskárny očekávala vydání kávy. Bez úspěchu...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Vychutnejte si letošní Vánoce jinak. Vyzkoušejte tyto originální recepty! - Doporučujeme Deník
    https://doporucujeme.denik.cz/...osni-vanoce-jinak-vyzkousejte-tyto-originalni-recepty-20190919.html

"Konzervativní přístup při pečení cukroví rozhodně nevyplácí." Hmm, tak se podíváme, co mi doporučí za inovace. "Lahodné švestkové kuličky s lososem" ...není to přece jenom až moc originální? Aha, s kokosem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam