• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    TRISSIE: Pořiď si kartáček s černými štětinami a černou pastu. Pak budeš po ránu třikrát slepenýma očima kontrolovat, jestli jsi tam tu pastu fakt dala.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Objednávám dítěti přes internet obědy a svačiny v jídelně a koukám, že nabízejí chleba s požitkovým máslem To je ale sebevědomí, říkala jsem si. Pak jsem si přešlápla a podívala se pořádně.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TRISSIE: Musel jsem rozkliknout, abych pochopil.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELWERINE: odebrala jsem t a čárku a vyšlo mi, že se přestal bát liči, a zasekla jsem se na představě fobie z exotického ovoce.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    Přestal se bát líčit... Fotka vousatýho chlapa. Co ten chce na sobě líčit? A vůbec, není to nějaký zápasník nebo něco? To se chce líčit na zápasy? Dyť ho zmaluje soupeř, ne...

Aha. Čárka. Bez t.
    Michal Martínek před duelem na akci Oktagon 15 - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ek-o-titul-viktor-pesta-andre-reinders-oktagon-mma.A191107_102223_sporty_rmp
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Das ist supa!
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Mít na konci hovoru spojené jako potvrzovací a končící dvojslovo "Fajn - čau" se moc nehodí, když člověk volá do autoservisu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Po ránu čtu SMSky s notifikacemi z emailu... "svůdné novinky, soulože..." Ehm, soutěže. Prodejna spodního prádla soulože nenabízí. Zatím.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já jsem se dneska po ránu v koupelně vyděsila, že mi děsně krvácí dásně, protože štětiny kartáčku jsou úplně rudé. pak jsem se na něj podívala znova, a stejně jako včera, předevčírem i v sobotu, jsem si vzpomněla, že mám nový kartáček s červenými štětinami.

je pravda, že takový ranní šok zabere na probuzení skoro jak půl hrnku kafe, ale přesto doufám, že zítra už si to budu pamatovat?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mam v kupelke tieto hodiny a jak na dialku blbo vidim, uz som par krat rozmyslala, ci nejak nevyfarbit tie cisla, ze by to mohlo pomoct. Nedavno rano, som tak stala vo vani, este uplne neprebudena a zas som sa k tomu napadu dostala. Akurat som asi tak 10 min vymyslala X roznych variant, jak to spravit, ked sa v nich hybu tie rucicky, ktore mi pri tom budu predsa zavadziat. Ze by som z nich mohla vytiahnut baterku mi nakoniec doslo, ale trvalo este asi dalsiu pol hodinu.
    KAERI
    KAERI --- ---
    MAR_TINA: Tak jen pozor, čím ho myjete.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: sup je trochu error, přišel ze zoohitu k objednávce kočičího jídla. Je to značka hraček pro psy, ale je tak zábavnej a blbě kouká, že jsme si ho nechali jako plyšáka.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAERI: ten nemáme, ale máme supa.
    KAERI
    KAERI --- ---
    A co šampon proti supům, používáte? Já nárazově, když jsem fakt hodně nevyspalá.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Führer Deutsch-Punk!
    kua, co to mam za playlist? aha, Früher, das ist cajk ;
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Hledám pomocí zpětného přehrávání jeden pořad na TV Barrandov (ano, stydím se za to). Najednou vidím, že dávali Svět podle Prota. Tak si říkám, oukej, tak ta TV Barrandov přeci jen není tak špatná, když tam dávají takovej film. Zamžourám a zase ztratím iluze. Svět podle Putina.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADD: zdravím z Krymu. Boršč nic moc. Ale mají tu hezký podzim a koupele.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    V Praze vykolejil nadržený nákladní vlak...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Vysvětluju ráno synovi, o čem zhruba pojednává hra Blaník, na kterou dnes jdeme do divadla:"v Čechách je taková hora, ve které podle pověsti spí rytíři a přijdou nám na pomoc, až bude národu nejhůř. ale kurnik jak se ta hora jmenuje? Říp to není, Milešovka taky ne..." Error mi došel až odpoledne, když jsem o tom začala povídat svému muži.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam