• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: sup je trochu error, přišel ze zoohitu k objednávce kočičího jídla. Je to značka hraček pro psy, ale je tak zábavnej a blbě kouká, že jsme si ho nechali jako plyšáka.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAERI: ten nemáme, ale máme supa.
    KAERI
    KAERI --- ---
    A co šampon proti supům, používáte? Já nárazově, když jsem fakt hodně nevyspalá.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Führer Deutsch-Punk!
    kua, co to mam za playlist? aha, Früher, das ist cajk ;
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Hledám pomocí zpětného přehrávání jeden pořad na TV Barrandov (ano, stydím se za to). Najednou vidím, že dávali Svět podle Prota. Tak si říkám, oukej, tak ta TV Barrandov přeci jen není tak špatná, když tam dávají takovej film. Zamžourám a zase ztratím iluze. Svět podle Putina.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADD: zdravím z Krymu. Boršč nic moc. Ale mají tu hezký podzim a koupele.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    V Praze vykolejil nadržený nákladní vlak...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Vysvětluju ráno synovi, o čem zhruba pojednává hra Blaník, na kterou dnes jdeme do divadla:"v Čechách je taková hora, ve které podle pověsti spí rytíři a přijdou nám na pomoc, až bude národu nejhůř. ale kurnik jak se ta hora jmenuje? Říp to není, Milešovka taky ne..." Error mi došel až odpoledne, když jsem o tom začala povídat svému muži.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Kontroluji zlom redigované knihy. Na konci strany…

"Angličani a Francouzi vypluli v plné zbroji do Středozem-"

Cože? Jak to mohl rozdělit takhle? Jak mohl dát na nový řádek jenom "ě"?!

"ního moře…"
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Rychleji mluvím než myslím. To se mi už často vymstilo. Naposledy u naší pediatričky. Druhá dcera se narodila se znamínkem u přirození. Pediatrička znamínko kontroluje a ptá se mě, jestli ho mám taky. "Já nevím, já se tam dole moc nezkoumám." A asi jsem měla mlčet, protože pediatrička se na mě divně podívala, když jsem hned dodala: "Ale manžel ho tam má!"
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    V zamyšlení jsem si nalévala vroucí polévku do misky a ta mě překvapivě začala pálit do ruky, tak jsem si takovým kreativním způsobem přehmátla a po druhé naběračce jsem skončila s jedním článkem palce pod hladinou.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Čtu tento příspěvek [ SHISHKEBAB @ Prodejni klubik vlastních handmade veci ]
    ... Zabýváme se ruční výrobou BALISTICKÝCH TAMPONU z co možná nejhezčích materiálů ...
    Dobrou minutu mi to v hlavě šrotovalo, než jsem si to přečetla znovu. Kombinace čtení vegety, mateřské a nedávné návštěvy střelnice dělá s mozkem divy!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ARCHIMEDES: Vzhledem k tomu, ze mi vubec nedoslo, co jsem rekla, si spis chlapik myslel, ze ta krava ani nevi, kde to vlastne bouchlo:)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    ETERNITY: Úplně jsem si představil ten vybuchlý reaktor chrlící na půl Evropy segedínský guláš. Gastrokalypsa!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Prvni meeting rano, small talk s obchodnim partnerem:

On:... kvalita snimacu radiacni aktivity musi byt pravidelne hlidana a porad se na nich obnovuji certifikaty. Nikdo by nestal o pruser nadnarodniho charakteru jako v minulosti...
    Ja:.... rozumim, ale ted se do toho mota kazdy, kdo ma ruce a nohy. Nechci tam kazdy den nejakou partu lidi, ktera ma pocit, ze zrovna oni to umi nejlip kalibrovat. Segedin byl strasna katastrofa, ale ten posledni serial vyrobil vic odborniku, nez muzeme potrebovat.

Tak trochu jsem u ranniho kafe druhou pulku mozku zamestnavala otazkou, co je dnes v kantyne na obed.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nabizim pri navsteve exmuzi kafe a kecam kecam a ejhle, malem jsem zalila to kafe primo v piksle. On ma rad poradny kafe, nesladi, bez mlika, vlastne preferuje preso, ale pulku piksly zalitou horkou vodou? ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    děti mají podzimní prázdniny, tak si muž vzal dovolenou.
    a mě napadlo, že toho využiju a na to batolecí plavání pro jednou pojedu v klidu sama.

nice try, really nice try!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Od rána nastavujeme všechny hodiny v domácnosti, takže když došlo na snídani, suverénně jsem se zeptala muže "dáš si nějakej čas?" :D
    MARI
    MARI --- ---
    A ještě jeden pár dní nazpět...
    V koupelně máme okno, které teď už večer při sprchování zavírám, pak zas pootevřu. Navíc večer s sebou nosím chůvičku, z ložnice, kde spí syn, není moc slyšet. Okno jsem na odchodu zavřít zapomněla, tak jsem se vrátila, že ho zavřu a po cestě si říkám, že si ještě natřu obličej krémen... Natřu, odcházím, zavírám za sebou dveře... sakra, to okno! Tak jdu zpátky... a vzpomenu si, že jsem si ještě chtěla zastřihnout ten odlomený nehet. Zastřihnu, odcházím, zavírám za sebou dveře... sakra, to okno! No tak ještě jednou... zavírám okno, odcházím, zavírám za sebou dveře... Jo, chůvičku tam ještě mám (celou tu dobu ležela na přebalováku samozřejmě).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam