• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: TEN SE NEZAKECÁ.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Jako Smrtě? Ten by byl hustý!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    PISKVOR: Moje dcera :D Plyšová tarantule jí nestačí...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FAIRIELLA: A teď jsem dumal, proč by někdo chtěl plyšovýho sekáče, brr.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznám se, že podobný věci mě pravidelně napadaj, kdykoliv se v tržišti objeví nějaký dětský oblečení/výbava. Jestli jako to děcko umřelo, že se zbavujou jeho věcí. A až v druhým gardu mi dojde, že z toho nejspíš jen vyrostlo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ráno koukám na bazar, v nabídce červená motorka, "po synovi".... tak mi začne v hlavě ta klasická litanie, jak jsou ti mladí nezodpovědní, není otázkou jestli, ale kdy se to stane, dárci orgánů, žeano (jak kdybych já na motorce nejezdila), že musí být pro matku tragédie potom prodávat mašinu po synovi...

Jen kdyby to nebylo odrážedlo tak na dvouleté dítě. To musela být fakt tragická nehoda tohleto.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A chvíli poté, tentýž dokument. Posílám jej zadavateli mailem.

"Dobrý den,
    v příloze je Sova. "

Mělo být posudek na studnu u pana Sovy, třeba...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Počítám průměrnou měsíční spotřebu, vezmu roční spotřebu, vydělím 24 a nepřijde mi to divný.
    To bude dlouhý rok.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SEDELAVLOKALE: Jednou jsem si polozila nakup na ten stredovy pas... sbirala jsem ho dole, lahvace na strepy... den blbec.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Nevím jestli uplně error, ale - když jedu někam metrem a v cílové stanici jedu po jezdících schodech nahoru a potřebuju si třeba zapnout bundu, nasadit čepici a tak, tak mě vždycky napadne si pro uvolnění rukou odložit kelímek nebo tašku na to gumové madlo pohybující se zároveň se schodama. Nějak mám dojem, že by se to tam mělo udržet a to madlo by mi ty věci mohlo vyvézt nahoru mezitím než se zapnu.
    Je to vždycky jen blesková myšlenka a zatím mi vždycky došlo, že to je kravina, ale taky si vždycky řeknu, kde se mi to v té hlavě sakra bere?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Dalek ze dřeva .cz?!? Jo aha, darekzedreva.cz
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Titulek "Dopravci kvůli mýtu zdražují". Hm, co to, že by se třeba báli nějaké mytické obludy na horských cestách? Joaha, ty trdlo, ne mýtus, mýto...

ILIEN: a tady u toho jsem hledala tlačítko pro retweet. Trávím asi nějak moc času na twitteru :D
    VRAN
    VRAN --- ---
    Žena čte dětem pohádku. Ovečka se málem utopila a ostatní se jí snaží oživit. "Ovečka s rovnátky se vzápětí vyškrábe na nohy, rozpačitě si odkašle a vyplivne trochu říční vody i s rýmičkou."
    Není rýmička jako rybička
    ADD
    ADD --- ---
    NAMATHUR: Teprve v této verzi mi to přijde vtipné. :-)
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Dneska jsem vzhůru od 4 hodin od rána kvůli mladší dcery. Přišla jsem do obýváku a chválila jsem starší dceru, že složila gauč a uklidila peřiny. A pak jsem si uvědomila, že složit gauč dcera neumí. Že má necelé 3 roky. A že jsem ho před 5 minutama složila sama.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To jídlo se neohřeje, když ten hrnec nedám na zapnutou plotýnku, ale na tu vedlejší.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: Když tak nad tím přemýšlím, tak si říkám, jestli tu nemáme černou díru, třeba v té Lidl krabici...
    MARI
    MARI --- ---
    Někdy měsíc před Vánocemi jsem objednávala z Lidlu nějaké dárky a mezi nimi i hračky pro syna. Líbily se mi taky ty magnetické rybičky... a pak při balení dárků jsem je nemohla najít, tak jsem usoudila, že jsem si to rozmyslela a nekoupila je. A dneska jsem uklízela v podkroví, kde jsme s mužem balili dárky, zbytky balícího papíru a tam na mě vybafla krabička s magnetickými rybičkami. Ptala jsem se muže, kde se to tam vzalo a prý že to bylo v jedné z krabic, do které balil dárky. Krabice z Lidlu to byla.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    CASTROL: Magrathea: Planet Renovation Services?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam