• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Dneska jsem vzhůru od 4 hodin od rána kvůli mladší dcery. Přišla jsem do obýváku a chválila jsem starší dceru, že složila gauč a uklidila peřiny. A pak jsem si uvědomila, že složit gauč dcera neumí. Že má necelé 3 roky. A že jsem ho před 5 minutama složila sama.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    To jídlo se neohřeje, když ten hrnec nedám na zapnutou plotýnku, ale na tu vedlejší.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: Když tak nad tím přemýšlím, tak si říkám, jestli tu nemáme černou díru, třeba v té Lidl krabici...
    MARI
    MARI --- ---
    Někdy měsíc před Vánocemi jsem objednávala z Lidlu nějaké dárky a mezi nimi i hračky pro syna. Líbily se mi taky ty magnetické rybičky... a pak při balení dárků jsem je nemohla najít, tak jsem usoudila, že jsem si to rozmyslela a nekoupila je. A dneska jsem uklízela v podkroví, kde jsme s mužem balili dárky, zbytky balícího papíru a tam na mě vybafla krabička s magnetickými rybičkami. Ptala jsem se muže, kde se to tam vzalo a prý že to bylo v jedné z krabic, do které balil dárky. Krabice z Lidlu to byla.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    CASTROL: Magrathea: Planet Renovation Services?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    můj syn mi dnes cestou autem pobaveně četl ceduli: výkup planet
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Chtěl jsem připomenout výročí úmrtí dr. Aloise Alzheimera. Všichni na něj vždycky zapomenou. Tak jsem si pro sichr udělal poznámku do diáře.

Pak otevřu diář, vidím poznámku "Alzheimer" - a nemůžu si vzpomenout proč...
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    zírám na plakát koncertu KISS, co má být v létě a říkám si: kurde, kde to je: ZOZO Praha?

TAPINA
    TAPINA --- ---
    Šla jsem večer do auta vyzvednout vánoční dárek, který neměly vidět děti. Mačkám centrál a auto nic. Jak to? Aha, sakra, to jsou klíče od druhého. Tak hezky zpátky domů pro druhé klíče, ale ty na věšáku nejsou! Protože je mám celou dobu v kapse.
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    TERA79: čtu si tak tenhle příspěvěk, poprvé, podruhé, a nepříjemně dlouho přemýšlím o kterém městě by se tu tak mohlo mluvit :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nové příspěvky napříč kluby. A já přemýšlím, jestli to kakao fakt dokáže ten pach přebít a jestli potom půjde snadno vyprat.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SULTHAN: Já už se párkrát jen tak tak zastavila před tím, než jsem pěkně nahlas pozdravila "nashledanou" plný vagon metra. U automatických pokladen to můžeš svést na to, že jsi to volal na obsluhu.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska jsem zase řekl "Nashledanou" automatické pokladně.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Oholila jsem si jen jedno podpaží. A všimla si toho za dva dny. Jetlag.
    AETHER
    AETHER --- ---
    Stojím na zastávce a čtu si v telefonu Nyx. Přijíždí tramvaj, jednička, jo, ta není moje, ponořím se zpátky do vtípků v Ústavu. Čtu. Ztrácím pojem o čase. Najednou cink, uvědomuju si, že odjíždí tramvaj, zmatkuju, jestli jsem začtená neprošvihla tu mojí... aha, pořád je to ta jednička, muselo uběhnout jen pár sekund...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Ráno jsem čekala na tramvaj a přijela ta s nápisem služební jízda. Nepříjemně dlouho jsem přemýšlela, jestli služební jízda zahne na Floře dolů na Olšanku nebo se s ní mohu přiblížit na Muzeum.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tu a tam, když nakupuju knihy, kouknu, jestli se neobjevila nějaké nová, od autora, který mě kdysi nadchnul - Magnuse Millse. Už pár let bývám zklamaná. U nás vyšly jen dvě. Takový autor a nic víc nenapsal?

Tak nyní jsem si vzpomněla, že vlastně čtu anglicky a můžu se podívat na Amazon. Eh.
    A koupit si jich k Vánocům třeba balík.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pf, to bych zvládnul, i kdybych si u toho vůbec s nikým nepovídal (to je důkaz, že někteří z nás někdy nemohou dělat ani jednu věc najednou)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Oloupal mi cesnek do cesnecky a pak mi ho taky vylisoval. Do kose. (Pry to je dukaz, ze muzi nemohou delat dve veci najednou - povidal si se mnou.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam