• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Koukám od kuchyňky a přemýšlím: kdo mi sakra dal na pracovní stůl dildo?

Přijdu blíž: Aha, to je moje paprika ke svačině. Facepalm.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Pracuju v kavárně na laptopu a vedle mám položený telefon. Uchopím telefon a začnu s ním jezdit po stole. Kupodivu jako myš nefunguje.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MAR_TINA:
    TAPINA: nám se tuhle doma povedla "kýta z kuřete".
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    právě jsem viděla na webech nějakého cyklo krámu certifikát ze "zaplétání do kol". to mě trochu překvapilo v dnešní době.... to mám z těch středověkých memu
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Přitom stehno a křídlo, že jo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Eh

KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Koukám na to a říkám si, že jí budí pěkně divně a že kdyby mě někdo takhle budil, tak ho asi praštim.
    Asi po minutě mi došlo, že tam pravděpodobně nikdo nespí...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ráno. Levá ruka na pumpičku mýdlenky, pravá na páku s vodou. Pohyb. Mýdlo pleskne pod mýdlenku. Špatně. Tak znovu.
    Levá ruka na pumpičku mýdlenky, pravá nastavena do mističky pod kohoutek s vodou. Pohyb. Zase špatně.
    Pravá ruka na pumpičku mýdlenky, levá pod kohoutek s vodou (a vůbec mi jako nevadí, že mám skřížené ruce).
    Kurva, co už, stejně to umyvadlo už chtělo umejt.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vláda sahá na penis klientů. Peníze, na peníze jim/nám sahá! (To mám z toho, že hledám memy s kachničkami a autocorrecty, pak myslím na blbosti.)
    ADD
    ADD --- ---
    FAIRIELLA: Lepsi plysaci v sekacich nez sekaci v plysacich. Zvlast, kdyz vam dite nosi plysaky v noci do postele.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: TEN SE NEZAKECÁ.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Jako Smrtě? Ten by byl hustý!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    PISKVOR: Moje dcera :D Plyšová tarantule jí nestačí...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    FAIRIELLA: A teď jsem dumal, proč by někdo chtěl plyšovýho sekáče, brr.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznám se, že podobný věci mě pravidelně napadaj, kdykoliv se v tržišti objeví nějaký dětský oblečení/výbava. Jestli jako to děcko umřelo, že se zbavujou jeho věcí. A až v druhým gardu mi dojde, že z toho nejspíš jen vyrostlo.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ráno koukám na bazar, v nabídce červená motorka, "po synovi".... tak mi začne v hlavě ta klasická litanie, jak jsou ti mladí nezodpovědní, není otázkou jestli, ale kdy se to stane, dárci orgánů, žeano (jak kdybych já na motorce nejezdila), že musí být pro matku tragédie potom prodávat mašinu po synovi...

Jen kdyby to nebylo odrážedlo tak na dvouleté dítě. To musela být fakt tragická nehoda tohleto.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A chvíli poté, tentýž dokument. Posílám jej zadavateli mailem.

"Dobrý den,
    v příloze je Sova. "

Mělo být posudek na studnu u pana Sovy, třeba...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Počítám průměrnou měsíční spotřebu, vezmu roční spotřebu, vydělím 24 a nepřijde mi to divný.
    To bude dlouhý rok.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SEDELAVLOKALE: Jednou jsem si polozila nakup na ten stredovy pas... sbirala jsem ho dole, lahvace na strepy... den blbec.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Nevím jestli uplně error, ale - když jedu někam metrem a v cílové stanici jedu po jezdících schodech nahoru a potřebuju si třeba zapnout bundu, nasadit čepici a tak, tak mě vždycky napadne si pro uvolnění rukou odložit kelímek nebo tašku na to gumové madlo pohybující se zároveň se schodama. Nějak mám dojem, že by se to tam mělo udržet a to madlo by mi ty věci mohlo vyvézt nahoru mezitím než se zapnu.
    Je to vždycky jen blesková myšlenka a zatím mi vždycky došlo, že to je kravina, ale taky si vždycky řeknu, kde se mi to v té hlavě sakra bere?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam