• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    KENJIRO: Jo. Na tu jsem si taky vzpomněla :-D
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KENJIRO: Tipuju, že to samé, co dělá Panda. :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    SKLIBA: víš, co dělá koala, když hoří les? :-)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    Dělám takhle s mou malou prvňačkou domácí úkoly, čtení ve slabikáři. Čtu - KORELA HOŘÍ. Ty kráso, to je celkem drsný do slabikáře, ne? Kouknu podruhé a zjistím, že nehoří leč jmenuje se LORI. Jo. Při konzultaci s kolegyní prvňáčkomatkou zjištěno, že u nich byla zase gorila Lori
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Vyfotila jsem si svou novou knihovnu. Potom jsem do ní přidala pár krabic. Pak jsem stáhla fotku do počítače, koukám na ni a říkám si, vždyť jsem tam dala ty krabice, proč se ta fotka neaktualizovala?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LOVE_DALI: Nashledanou, přijďte zas a ochutnejte speciál z naší aktuální sezonní nabídky :)

Já to párkrát v metru fakt skoro udělala. Jednou možná opravdu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NELLAS: Mno, jak jsem kdysi dělal v McD, tak jsem se na servisu naučil jet jak fretka. A tak když jsem pak gratuloval své kamarádce k narozeninám, rozloučil jsem se s ní úplně automaticky a v kuse se slovy "měj se hezky a na shledanou"
    2 veteřiny trapného ticha a pak oboustranný výbuch smíchu.. :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LOVE_DALI: Dokud to neuděláš v metru, tak je to slabota.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LUCYA: tohle jeste jde. onehda jsem jel vejtahem a s lidma jsem se rozlocil stylem "dekuju, nashledanou.."
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Píšu spíš pracovní maily než telefonuju a je to poznat: v pátek se mi podařilo zakončit pracovní telefonát slovy: Tak domluveno, děkuji, Lucie.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KAMPA: Trochu jako můj první den v nové firmě.
    Šéf: "dojdi si pro kafe, pak si tu sednem v zasedačce, já skočím pro tvýho kolegu ještě a řekneme si, co a jak."
    Já : *leze s kafem do nesprávný zasedačky; jeden tam už sedí* "Čau, já jsem PISKVOR, takže teď teda budeme dělat spolu."
    Nejvyšší šéf a majitel: "Čau, no, tak nějak to bude :D"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Po střelbě v centru Berlína je jeden mrtvý a čtyři znásilnění.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Tak to ja zase double error v práci;jsem tam teprve mesic a vcera k nam do kanclu prisel na kukacku reditel nekdy po obede a ja mu rekla Dobre rano! A pak jsem suverénně odesla omylem o hodinu driv....))
    MARI
    MARI --- ---
    Já jsem z toho zadávání údajů pro syna (pobyt v nemocnici s ním, změna pediatra...) už tak zblblá, že když teď zadávám své vlastní údaje do fitness náramku, automaticky zadávám datum narození syn... u výšky a váhy jsem se naštěstí zarazila (má 14 měsíců, to by byl fitness...).
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    pořádala jsem ve škole besedu s jednou šikovnou paní ředitelkou. pani ředitelka mluvila a v tom někdo zaklepal na dveře. oběhla jsem celou třídu a na chodbě nikdo. tak si zas sednu a poslouchám. zvuk se ozval zas. tentokrát jsem ale už viděla, jak paní ředitelka "zaklepává o dřevo" na lavici...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Hm, to by mě zajímalo, které. Pazderkovou? Pekárkovou?
    Očividně mám mozek chlíváka.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Predpoveď počasia na mobile a v nej hláška "warning gibbons". Dosť zaskočila, obzvlášť v ČR. Teda, niežeby varovanie pred gibonmi vyzeralo lepšie v očakávatelnejších lokalitách. Na druhý pohľad už sa tam objavilo správne "waning gibbous".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AIINKA: To čtu takhle pořád, ten název je prostě blbej :D
    AIINKA
    AIINKA --- ---
    Plakát v metru hlásá:
    “7 důvodů proč darovat k Vánocům dárky od alergie”
    ... aha, Allegrie.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Pozdě v noci se kradu do ložnice pro nějaké papíry, a abych nevzbudil spící přítelkyni, svítím si opatrně mobilem.
    Když mám vše co potřebuju a jsem na odchodu, samozřejmě nezapomenu u dveří cvaknout vypínačem, abych za sebou zhasl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam