• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Pozdě v noci se kradu do ložnice pro nějaké papíry, a abych nevzbudil spící přítelkyni, svítím si opatrně mobilem.
    Když mám vše co potřebuju a jsem na odchodu, samozřejmě nezapomenu u dveří cvaknout vypínačem, abych za sebou zhasl.
    MARI
    MARI --- ---
    Byli jsme na procházce se synem v kočárku, ale nešlo mu usnout, tak jsem mu pustila ukolébavku v telefonu (smyčka s jednou melodií), telefon byl na stříšce kočárku. Když konečně usnul, vzala jsem telefon, ztlumila pomalu zvuk až do vypnutí a strčila telefon do kapsy (tak jak to dělám vždycky). Pak jsme s mužem a kočárkem pokračovali mlčky dál a mně v hlavě pořád zněla ta melodie... Jsem si říkala, že mi fakt už z těch ukolébavek a dětských písniček slušně hrabe, že to furt slyším. Po 15 minutách jsem vytáhla telefon, že zapnu vibrace (měla jsem na to uspávání vypnuté vyzvánění úplně, aby případný telefonát neprobral usínací dítě) a koukám, že ta melodie mi nehrála v hlavě, ale že jsem ji neztlumila úplně a hraje to potichu, ale slyšitelně, dál.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Ready to get confident sewing buttholes?"
    Buttonholes. Ten kurz je na šití knoflíkových dírek.
    ADD
    ADD --- ---
    Když pořídíte dětem použitou česací hlavu (tedy bez krabice) a protože jim ji nechcete dát hned, schováte ji na půdu do pracovny, můžete se o půlnoci, když vstanete od počítače, docela leknout...
    IVNA
    IVNA --- ---
    ALENNAI: Ja jsem se zase divila proc bude Kiss v Zoo Praha. Vzdyt to bude randal.
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Prstama nezazoomuješ mapírovou mapu..
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Rozbil se mi stojan na květiny. Naštěstí mám v přízemí studio s renovací nábytku. Jdu dolů v pyžamu a bačkorách, na hlavě ranní katastrofu, přemýšlím, co vlastně potřebuju - dřevěný čep, ale jen takový malý, jako se přidává do krabic s nábytkem, prostě takový úplně obyčejný malý dřevěný čep...
    "Dobrý den, nemáte tu navíc nějaký čípek?"
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Spěchala jsem na poštu, rozhodla se pro cestu autem.
    Běžím do ulice Nad mojí kanceláří, blíž k poště, auto nikde. Vzpomínám si, že parkuju v ulici Pod kanclem, dál od pošty. Rozhodnu se doběhnout pěšky. Stihnu, dobrý.

Odesílám dopisy, vyzvedávám balík velikosti středního selete a před poštou si uvědomuju, že jsem tam pěšky. Ta svině klouzavá šla nést tak 50 m v kuse.
    Ale já jsem inženýr! :)

MARI
    MARI --- ---
    Čekám na příjezd mojí mamky a bráchy, muž se synem už spí, mám tu zapnutou chůvičku od gauče směrem k oknu... Asi jsem na ní nějak zapomněla, protože mě docela vyděsily zvuky mužova chrápání, ze strany od okna, že máme za oknem nějakou příšeru. Blíží se půlnoc. :D Ne, fakt je to jen chrápání může z chůvičky.
    MARI
    MARI --- ---
    Včera jsem si docela suverénně chtěla dát do kafe máslo.
    A do sklenice se skoro vypitým džusem dolít džus... jenže jsem si na to vzala mlíko.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Jsme sami v kanclu, kolegyně se balí (máme spolu dost agresivní občas hodně pres čáru humor) odchází z práce a loučí se, řikám čáu.

Za chvíli slyším kroky zpět a příjde mi, že to je 100% ona, má takovou těžkou chůzi. Přibližuje se, je za rohem, tak se mi zdá, že míří na záchod, a vzápětí slyším, jak bere za kliku. Tak zařvu:

SES ZAPOMĚLA VYSRAT CO!!

Nic. No, byla to uklízečka.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    phase-shitting transformers? Jo, shifting. Taky bych se mohla vyspat.
    AIINKA
    AIINKA --- ---
    Když přepisuješ elektřinu a spokojeně tam vypíšeš informace o teplé a studené vodě :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dneska jsem znovu předvedla svůj oblíbený trik s přestupem do druhého vagonu té samé tramvajové soupravy.
    VRAN
    VRAN --- ---
    Chcu k večeři připravit sushi pro mne a pro mojí drahou polovičku. Normálně pro sebe dělám z půlky sáčku rýže, takže počítám dvojitou várku. Poprvé máme velký 5kg pytel, odeberu dvojitou dávku, aby nám vystačilo. Rýži, properu, vysypu do obvyklého hrnce a divím se, že se voda nevejde. Tak přesypu do většího hrnce, také se nevejde. Pak mi to docvakne. Normální dávka je 250g rýže a 625ml vody, ne 500g... Takže mám na sporáku kilo rýže a doufám, že to sníme. :)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Právě jsem zatlačil na otevřené víčko od Jaru v domnění, že vypínám tekoucí vodu. :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TAPINA: No Ážmilid, přece!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Poslouchám jedním uchem zprávy v rádiu: "Až na Chebsku bude investovat do výstavby... " ... co to je za informaci? Vždyť neřekli kdo... Ahááá, Aš na Chebsku!
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Když zapínám BDO online hru, tak už tak nějak očekávám, že v přihlašovacím klientu bude již kurzor připraven na pozici hesla, abych ho tam mohl v rychlosti vpálit a hrát. A tak pravidelně se stává, že kurzor zůstane tam, kde byl předtím, a dost často je to facebook. Takže moje heslo zná už asi 8 mých přátel, které mám aktivní na messengeru....chjo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Právě jsem málem dostala od syna specialitu: Kávu bez kávy se solí a podmáslím. Moje kafe a mlékem a cukrem už obvykle udělat umí (že si nevšiml, že v kávovaru došla zrnka, to se stane), ale občas ke trochu zamyšlen :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam