• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ALATIR
    ALATIR --- ---
    "PŘEHLEDNĚ: Premiér Šarlatán a 3Bobule se odkládá, festival Jeden svět by mohl pokračovat na podzim"

Hmm, že premiér je šarlatán už přece všichni vědí, ale proč to píšou v souvislosti s filmy?
    Aha... Premiéra Šarlatána
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vláda zavřela všechny Skoty... to si ti chudáci nezasloužili. Aha, školy.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CASTROL: hezký jak mě mozek přehodil zpátky farář na farmář, a hledala jsem, kde je error.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    manžel na mě z kuchyně haleká, že ta polívka na plotně je nějaká divná.
    no, vzhledem k tomu, že v jednom hrnci je voda od ovocných knedlíků a v druhém rozpuštěné máslo, něco na tom bude :-)
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Vývar vidličkou nechutnáš.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    "Místní farář musel nechat porazit mnohem více kusů dobytka, než plánoval, protože neměl dostatek vody pro celé stádo."...farmář, farmář to byl. ale ty konotace, než mi to došlo..
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Pokaždé, když zapnu počítač, objeví se věta: "To interrupt moral startup, press blue ThinkVantage button."

Je tam "normal startup", samozřejmě.

Ale lidi, až mne jednou opravdu nas...te, já to modrý tlačítko při probouzení fakt zmáčknu.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Když jeden dělá každou rukou něco jiného, ne vždy to dopadne dobře.
    Ale zatím jsem měl za to, že jednoduché činnosti jsou tímto způsobem zvladatelné. Nu... snaha nabodnout použitý toaletní papír rukou jednou na držák toaletního papíru, zatímco ruka druhá hází ruličku do záchodu, mne přesvědčila, že tomu tak holt není.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    "Sýrie uzavřela vzdušný prostor nad libidem...." Ehm, cože udělali? Aha... ono existuje město Idlib.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Mám vidličku, potřebuju lžíci... Jdu pro příbor... Přinesu... 2. vidličku.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Čtu Wikipedii: "čeština je jazyk fiktivní." Mno jako divný, není to nějaký vandalismus? Aha: "flektivní."
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Prohlížím si nabídku online antikvariátu. "Jan Wolkers je cítit zatuchlinou", ten titul zní zajímavě, to bych si ráda přečetla.
    Kniha: Jan Wolkers (je cítit zatuchlinou) | Antikvariát Knihobot
    https://knihobot.cz/kniha/289774-jan-wolkers-je-citit-zatuchlinou-2002
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Chystám se k odchodu z bytu a dostala sjem chuť na jablko. Tak si říkám, že si ho sním cestou na tramvaj. Umeju si ho, držím ho dvěma dvěma prsty tak, abych si ho nejmíň upatlala a jdu si obouvat boty. Jenže jednou rukou si boty neobuju, takže musím někam odložit to jablko. Zachytím okem něco o správném tvaru, kam bych ho dala aby se neodkutálelo.
    No, tak jsem ho strčíla spolubydlící do boty. Hlavně že jsem si ho umyla.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Právě sem strávil pár desítek minut v Konvička, Hampl (Volfová, Černochová, Okamura, ..) a jejich nejen facebookové perly, než mi došlo, že nejsem ve Vegetě národa.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Do kuchyňky právě přišel kolega, zmáčknul tlačítko s horkou vodou, postavil tam hrnek a odešel.
    Ano, u té druhé půlky předchozího postu byl taky.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Přijdu do zasedačky s mokrým hadrem v ruce:
    "Éééé... když jsem zjistil, že horká voda teče z kávovaru z jiné trubičky než kafe, tak za to nemůžu, nebo jsem kokot a měl jsem to vědět?"
    "Jsi kokot a měls to vědět."
    "Jo, myslel jsem si to."

o minutu později znovu nakouknu do dveří:
    "Pro informaci, že ta horká voda se narozdíl od kafe sama od sebe nezastaví, předpokládám platí totéž?"

#sheldoncooper
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Překvapil mě rozcestník, přesněji ukazetel na koš na psí experimenty.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Zapoj si tam Prison Station, ta je free."
    "É, cože? Jak může být vězení volný?!"
    "Vole, prisM!!!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam