• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    v poledne jsem si šel nabírat polévku z hrnce obracečkou; aby se to vyrovnalo, večer jsem si ke smažení na pánvi pro změnu z šuplíku vyndal naběračku
    na mou obranu mají všechny nástroje ze té sady stejné držadlo
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Umyju si v kuchyni ruce, udělám pár kroků, utřu ruce, á, na něco jsem sáhla, plynule pokračuju do koupelny, umyju si ruce od té čisté utěrky…
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Zlobí mi myš, kurzor se pořád přesouvá na jedno místo dole na liště...
    ... po dvaceti minutách, kdy jsem už ve stavu, kdy odebírám a přidávám drivery v kernelu, koukám, že na wacom tabletu vedle počítače leží tužka s hrotem zhruba v místech, kde se mi pravidelně ocitá ten kurzor.... ano, bylo to tím.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    QUANTI: Zápisník A2 chci :))) To je na kaligrafii...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Zápisník A2 - A2+A2larm e-shop
    https://eshop.a2larm.cz/ostatni/zapisnik-a2/

Zápisník A2, moment, cože, to je podle tý fotky formát maximálně A5? ...joaha.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jsem tak zblblá, že přemýšlím, jestli na ruce nebo na povrchy. [ LIQUID_SOUND @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-) ]
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Vybalím z platíčka prášek proti kašli, hodím ho do pusy, zapiju. Vyklepu z tuby tabletu šumivého multivitamínu, hodím ji do pusy...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Včera jsem z otevřeného okna do ulice slyšel dětský výkřik - takové to klasické hlasité batolecí pobreknutí. Upřímě mě překvapilo, když za tím nezačal hrát Gangsta's Paradise.

Coolio - Gangsta's Paradise (feat. L.V.) [Official Music Video]
    http://www.youtube.com/watch?v=fPO76Jlnz6c
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    čísluju síť bodů, mělo to být po jednom v desítkové soustavě

NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUCYA: Podmětů nebo podnětů? :)))
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Po delší době poslouchám Radiožurnál: Pozitivní test na onemocnění koronavirem u jednoho ze seniorů z Domova U Trati v Litoměřicích. Celý senior dům utratí... Panebože, už to začalo, oni je vybijí! To přece není jak chov dobytka, to přece ne! Jo, aha, U Trati. Z nedostatku jiných podmětů skoro vrchol dne.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: tak si alespoň zacvič :-D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Tak jsem odemkla kancelář, vyvětrala, uvařila si čaj, zamknu a jedu domů. Taky na otočku. Místo tašky s noťasem jsem přijela s taškou na jógu.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    PEDRONITOS: dovolím si oponovat svým včerejším zlepšovákem, který měl probírací efekt asi ještě silnější. dělám si vietnamskou kávu, do které přijde salko - já tam dávám jesenku z tuby. zároveň si ale potřebuju do bolavého ramene vmasírovat kafrovou mast, která je v podobné tubě a je taky bílá. takže mám před sebou šálek kafe, dvě tuby s bílým krémem a zoufalý nedostatek soustředění se. No, nedalo se to pít...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Můj žák 3.B se včera večer šel uložit, tak se vydal do koupelny.
    Vstoupil do tmy, spláchl a zavřel záchod. Pak udělal krok a vrazil do dveří od sprcháče. Měl totiž prý úmysl ROZSVÍTIT a zavřít DVEŘE, ale spletl se.

Karanténa leze na mozek i dětem!
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    A můj tajný recept na ranní ultralomcovák znáte?

1/ Jako obvykle si obřadně připravíte vaši oblíbenou kávu vaším oblíbeným způsobem.
    2/ Do druhé sklenice si nachystáte půl litru vody.
    3/ Vytáhnete zbrusu nový voňavý šumivý multivitamín... a zatímco studujete jeho obohacující složení, hodíte šumivou tabletu zkušeně a sebejistě do připravené kávy.
    4/ Káva vypění, vy vypěníte, po ránu lepší než studená voda do obličeje.

PS: Neodolal jsem a přesto tu bublaninu malým douškem ochutnal. Výtečná chuťová facka - k probrání ideální.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Politici by podle premiéra měli stáhnout půlky a... cože?
    "Politici by podle premiéra měli ukončit půtky a táhnout za jeden provaz." To bude tím, že takovou slovní zásobu bych od něj nečekala.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Je to zabezpečovací DETENCE, vole, ne detonace!
    Ale ta by fungovala taky, ne? ;-)
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    "(...) během vykopávek bylo nalezeno dokonce kamenné rádio."
    what the ... už jsem slyšel o šunkovym rádiu a hudbě, co má v sobě kamení, ale - aha rádlo. Ten bar pro vyhledávání na stránce snižuje čitelnost..
    KAERI
    KAERI --- ---
    Večer jsme měli videohovor s kamarády, kteří bydlí na druhém konci města. Kamarádi si ve svém obýváku na druhém konci města postavili an stolek misku s chipsy. Iluze spojitého obýváku byla dokonalá, asi třikrát jsem se natáhla, že si taky dám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam