• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tady nebyla otazka "jestli", ale "kdy". Takze ted. Ve vlaku ceskych drah
    jsem si vrazila kelimek kafe primo do rousky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MARI: to jsem viděl v kauflandu maminku s kočárkem, sněhobílá košile, celá šik, ale pod světlem obchoďku bylo jasně patrný, že naposled měla ratolest čokoládovej puding :) no tak zamrdaný rukávy nenosím ani z práce :-]
    MARI
    MARI --- ---
    Další příznak nevyspané matky. Dítě je na prochazku vyšňořené, ale pusu má stále upatlanou od svačiny, podávané ještě doma před odchodem.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    RADICETA: Moc "dobrá" je také káva s vodou s kyselinou citronovou (kterou jste dali do varné konvice, abyste ji vyčistili a pak na to samozřejmě zapomněli).
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    newsletter: Datart se stává nejhustší sítí elektra v ČR
    mozek: chm, to je od nich docela odvážný tvrzení, a odkdy vlastně cílej na teenagery?

...pak to docvaklo
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Byl jsem u rodičů na obědě. Mají myčku. Po obědě jsem chtěl talíř lehce opláchnout a strčit do myčky. No, vydrbal jsem ho do čista houbičkou a saponátem. A pak jsem ho strčil do myčky.
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Starší dcera se kouká na Déčko. Dávají zrovna pohádku s názvem Hajzlové. Trochu se podivím, že se teda ty pohádky asi hodně změnily od mých mladých let, ale jasně, jdou s dobou. Aha, tak prej Mazalové.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    reklama na nový časopis - "kompletní přehled dění za 15 let na 120 stránkách!"
    to je ambiciozní, ale docela bych si to přečetla, člověk si rád připomene historický a společenský vývoj, že.
    první číslo - "Fenomén ordinace a ulice" - to je zajímavá volba, ale proč ne... akorát proč jsou na obálce herci... a cedulka "Ordinace v Růžové zahradě"... jo aha. Asi nejsem cílovka :-(
    TERA79
    TERA79 --- ---
    DÁVÁM špinavé nádobí do myčky. Vyndám košík na příbory a každý příbor před vložením do zmíněného košíku pěkně utřu do utěrky.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Ani s rouškou? Německé prostitutky prý připravují návod, jak na to :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    DEEFHA: No to už ale vůbec ne!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Eh... Asi je jasné, co jsem četl :-)
    Vodáci by letos neměli soulodit. Přesná pravidla, jak se na řece chovat, ale zatím chybí | Domov | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...pravidla-jak-se-na-rece-chovat-ale-zatim-chybi.A200522_133445_ln_domov_rkj
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    ATUARFIK: nejvic me na tom prastilo do oci, ze preci kralik vubec neni kosher :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Novinový titulek, "Despite closed borders, Argentina to fly in rabbis to certify kosher meat" - jak králíky, proč králíky?
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Dnes jsem chtěl pořezat nějaký špalky motorovkou...do chvíle, než jsem si uvědomil, že startuju sekačku...jako slušný...asi bych měl víc spát... :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: tak to to udělala obráceně než já - já si uvařila kafe, nalila mlíko, vylila kafe s mlíkem i krabici "zkaženýho mléka", zalila nový kafe, otevřela novou krabici s mlíkem... a teprve pak si všimla, že se ta konvice nějak moc blýská.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: mi se to kafe ani nesrazilo, takze sice s divnym pocitem, ze rano neni, jak ma byt, ale vypila jsem to.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: moje máma udělala kafe, nalila "mlíko" z lidlu, kafe se srazilo. šla vypláchnout nádobku kávovaru, jeslti v ní nenechala kyselinu, vypláchla kávovar, udělala kafe a nalila "mlíko" z lidlu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: ne, to opravdu neni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: jestli kupuješ mléko a podmáslí v lidlu, taknejsi první, kdo se přehmátl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam