• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PROMETHEA: furt lepsi, nez delat mliko z vody a prasku, vzit lahvicku do jedne, vicko do druhe ruky a zacit protrepavat.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    dvouletá dcera se ráno před šestou dožaduje mléka: vyndám z lednice, naleju do připravené flašky, abych urychlila proces, vezmu otevřenou flašku do jedné, víčko do druhé ruky, a směrem ven z kuchyně zavíčkovávám. počkat, co je v té flašce za tekutinu? to je nějaký mlíko! starý mlíko?! rychle k dřezu a vylít. v tu chvíli nastupuje mozek..oh wait, to bylo už to čerstvý mlíko...second chance
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    ISCH:
    KENJIRO: bagristů...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    To je slušnej mozkovej error se zakousnout do chleba a otevřít si to tady a začíst se :) Sice jsem se zasmála, ale chvíli to vypadalo, že ten smích je poslední věc, kterou v životě zažiju :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Koukám na Facebook Červeného kříže. "Hungarian workers are not a target"? Páni, ti Slováci se nám nějak rozjeli... aha, 'humanitarian'.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ISCH: basistů :-)
    ISCH
    ISCH --- ---
    Bratrská jednota baristů.
    Baristů?
    Baptistů!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Odbočuju na silnici doleva, tak se chci podívat, jestli za mnou něco nejede. Tak automaticky hledám zpětné zrcátko. Na kole.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

Ve Valdicích začal další ročník mistrovství v sekání sektů

proč jsou vězni mistři v sekání sektů? A to jim jako dají do ruky šavle? To je nějaké divné, ne?

Aha ve Valticích.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    CAVANSIT: A pak tu máme kombinaci ředících / mateřských errorů level moje máma, která mi coby kojeňátku prý rozdělávala sunar podobně, jako 10 lžic místo lžiček. Pak se divila, že to neteče, a vyřešila to větší dírou do dudlíku. Chudák já :)))
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Zase na druhou stranu... kuze pry dobre absorbuje, dat mu tim masaz by mohlo zajistit spokojenejsi a klidnejsi novorozene...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ETERNITY: Jo ták, to není myšleno pupík jako bříško, ale doslova jako zbytek pupeční šňůry?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SALVATOR: Neco, co se s roztresenyma rukama prave slehle matky snazis nevypit, ale natrit tim decku pupek, aby zaschl (a pak si pripadne nenapadne loknout).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Prosimvás, co je líh na pupík?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ATUARFIK: Co Vigantol, ale pred dvaceti lety jeste stavaly vedle sebe na nocnim stolku v porodnici identicke hnede lahvicky s lihem na pupik a borovou vodou na oci.

S tema hrnkama... nevim, jestli jsem o tom tady uz psala, spis ne, ale byvala jsem strasne fixovana na jeden hrnek, do ktereho jsem si (ve ctyry) rano delala kafe. Nebyl hrnek, nebylo rano. Takze pro me byla strasna tragedie, kdyz se mu unavou materialu ulouplo dno. Stalo se to horkem, kdyz jsem do nej lila kafe, to jsem si jeste podivneho lupnuti nevsimala. Pak jsem vzala za ucho a kafe bylo po cele kuchyni.
    Znicena ztratou nejlepsiho pritele jsem hrnek umyla a "sesadila" do sebe, ze si do nej dam alespon pastelky.
    Den na to bloumam rozespala po kuchyni.... Kde mam hrnek? Co tam kurva delaj pastelky? Zahodim hrst pastelek, zaliju kafe....tadaaaaaaa...! Aha, tak proto.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    A co teprve zameny ruznych sirupu - antibiotika v sirupu, sirup na kasel, sirup na podporu imunity, probiotika v sirupu!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dále matky od malých dětí, které žijí v permanentní hrůze jménem Vigantol a líh na pupík, to je další les.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    K těm záměnám koupelnové kosmetiky ještě dodám... prosíme všechny výtvarníky, kteří celý život místo čaje/kafe/sodovky upíjejí vodu ze štětců, ať se přihlásí. Vidíte ten les zdvižených rukou? :)
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    Už měsíc a půl si vyrábím a piju vlastní ledovou kávu. Na 1,5l vody 8-10 lžiček kafe, cukr, muškátový oříšek a skořice, nechá se v ledničce, popíjí se kdykoliv studená s mlékem.
    Akorát teď jsem se přistihla, asi u třetí vyráběné várky, že tam sypu místo 10 lžiček, jak je v receptu, 10 LŽIC.
    A já si říkala, že letos to kafe mizí opravdu rychle, čím to asi bude, ale divné mi jinak nebylo nic.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Říznul jsem se do prstu, tak špetku soli naberu prostředníčkem místo ukazováčkem, aby se mi do rány nedostala sůl.
    Což je opravdu hodně užitečné, když máte pořezaný palec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam