• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PISKVOR: za mnou přišel muž, že Vojtěch to složil, a já asi minutu přemýšlela, který z jeho kolegů to je :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Vejdu do dveří a žena hlásí "Vojtěch odstoupil." Drbu si hlavu: "jak jako, odkud? kam? Do školky šel normálně, pyžámko měl s sebou...?!" ...aha!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Koukám na obrázek, když tu si najednou všimnu, že mám na horní liště upozornění na zprávy a automaticky mi vystřelí prst, abych zprávu zobrazil. Během toho zlomku vteřiny, kdy mi prst jede nahoru a dolů, si říkám: Jsi idiot, koukáš na screenshot, to upozornění tam měl člověk, co to vyfotil a nahrál, ta zpráva není tvoje.

Nebyl to screenshot. Byla to moje zpráva.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem se rozčilovala, že nám zas nejde otevřít kufr u auta. stojím tam, cvakám na klíčích odemknout-zamknout jak debil...no bylo to úplně jiný auto, že jo
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    CAVANSIT: no, to by bylo takové veselejší, mít populární ropuchu, teda :) A fakt díky za populární ropuchu, rozsvítila mi skrz naskrz temnej den.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    MCD: Ale tahle rozhodně není populární.
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    Čtu název článku: Populární ropucha. Podívám se podruhé, a: Bipolární porucha.
    Potřebuju přestávku.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ETERNITY: Taková změna, a ani to nebolelo...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Prave jsem si do zelnacky pridala misto dvou bobkovych listu dva auliny.
    Cas prestehovat lekarnicku z kuchyne do koupelny.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Mimovolně zahlédnu reklamu v metru: "Zvyšte svůj level rostliny." Cože? Jo aha, ruštiny. (jipka.cz)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    CASTROL: aha? jak se holí klávesy? aha!
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Dnes jsem si při nasazování sluchátek málem omylem zapíchl 3.5mm konektor do ucha.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ALEXIS: Večer se vždycky zdá, že je to tak snadno zapamatovatelné. :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ALDARION: Chytrý telefon + mapy + uložit polohu. Ale to by se z života vytratila zábava. :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Včera jsem se snažila roztažením prstů zvětšit fotografii. Fotogralfii z Polaroidu.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    NELLAS: Metro mi tam nejede a pěšky to nedám dost rychle na to, aby to mělo smysl. :( Zato po D1 to je ráno asi půlhodina... Cestou se většinou ještě stavím něco dokoupit a v pátek to byly dva 25kg pytle lepidla, ty bych do batůžku nedal. Celá ta akce je jeden velkej mozkovej error, ale dokud to nedodělám, nebo ty opilce nevycvičím natolik, aby se zas báli chlastat a stačila jim kontrola dvakrát týdně, tak to jinak nebude... :/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ALDARION: Hele, a nebylo by rychlejší do té práce teda dojít pěšky? Nebo dojít na nejbližší metro? :))
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    BLULAJTA: To je můj denní chleba. Jezdím domů děsně vytavenej a hrozně blbě se tu parkuje, tak občas ráno odcházím z domu v takové spirále po parkovištích, mačkám klíček a koukám, kde to zabliká. Blbé je, když se přehlédnu, dojdu až k poliklinice, kde je místo vždycky, ale je to asi kilák od domu, a tam nic. Tak ve spirále zpátky... A pak že kdo jezdí do práce autem má nedostatek chůze! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam