• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    LUDO
    LUDO --- ---
    PAKOBYLKA_:

"Piju caj a rikam si, proc je tak divnej."

Covid.

"Chutna jinak nez obvykle."

Covid.

"Ze by byl vycichlej? Zvlastni chut."

No jasne Covid.

"Pul hodiny po vypiti mi dochazi, ze jsem si ho zapomnela osladit."

Hmm.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Piju caj a rikam si, proc je tak divnej. Chutna jinak nez obvykle. Ze by byl vycichlej? Zvlastni chut. Pul hodiny po vypiti mi dochazi, ze jsem si ho zapomnela osladit.
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    vařím těstoviny. zapnu na indukčním sporáku místo pod hrncem s vodou plotýnku pod prázdným hrncem. na plný céres. odcházím dělat na počítači do doby, než uslyším var. místo varu cítím smrad. hrnec vyřízenej do totálu, dokonce z něj tekl kov! plotnýnka přežila, ale roztavil se plast na pokládání horkých hrnců, když jsem chtěl chladit hrnec na lince. takže další smrad.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem vběhla k našim klukům do pokoje a chtěla na ně houknout, že se jde jíst. Ovšem vypadlo ze mě takové nadšené: kluci, jde se číst!
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Mozkový error na druhou:

Koukám na článek o českých zbraních v Ázerbajdžánu a říkám si "wtf, co tam dělá ten květák?!?"

Podívám se pořádně a dojde mi, že to není květák, ale oblak povýstřelových zplodin.

Pak jsem se podíval OPRAVDU pořádně :-D

České zbraně v Ázerbájdžánu I: Jak se z podvozku stalo dělo - investigace.cz
    https://www.investigace.cz/ceske-zbrane-v-azerbajdzanu-i-jak-se-z-podvozku-stalo-delo/
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Delam si tamagoyaki a automaticky rozklepnu vajicko primo na panev.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    "Židé pro zdravá záda" to je nějaký spolek ve stylu Matky proti videohrám? jo aha, židle... najednou to dává větší smysl.
    FAT
    FAT --- ---
    ALENNAI: A hrome!
    :-DDD
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---

FB
    Sousedé darují - praha 7

Květináče + incesticid. Třeba za ovoce. Vyzvednutí v Janovského.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nemohl jsem si vzpomenout na jedno anglické slovo. Otevřel jsem google překladač a nejdřív se pokoušel přeložit slovo "překladač". Potom jsem tam napsal to slovo, které jsem hledal, a ono se nečekaně přeložilo do češtiny.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    dostal jsem chuť na čaj s mlékem (to ještě není error, prostě mi to občas chutná), takže hrnek - sítko - čaj - voda, všechno jak má být. po pár minutách vyndavám sítko s čajem do dřezu, beru lahev mléka a leju ho přímo do sítka s vylouhovaným čajem, takže teče rovnou do dřezu. došlo mi to asi po 1dcl, že něco není v pořádku...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ALDARION: Hm, ja jsem takhle muzi jednou v humoru vypravela, jak me vydesil vlastni zupan povesenej na dverich, ze to vypadalo jako by ke mne v noci chodil a koukal se na me, jak spim. Odpoved byla “no a na co jsi mi teda davala ty klice?”
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    TAPINA: Když jsem bydlel asi první měsíc v garsonce, vyskočil jsem uprostřed noci, protože někdo stál v předsíni a výhružně se na mne mlčky díval. Byl to můj kožený kabát na ramínku. :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TAPINA: Tos mi připomněla: na jaře jsme dovezli heliový balónek s nějakou princeznou, na oslavu. Držel dlouho u stropu, pak už teda se držel spíš pod stropem, pak v úrovni očí. Ale pořád se vznášel, a pohyboval se i vánkem.

No, a to takhle jdete v noci do kuchyně, za vámi něco zašustí, vy se otočíte, a blíží se k vám postava!!!

Jsem málem vyhlašoval hnědý kód.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Včera jsem pověsila dceřin overal na háček na na skříni, za kterou jsou prosklené dveře. V noci jsem šla po tmě na záchod a naskočila jsem leknutím, že někdo stojí v předsíni.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ráno jsem si říkala, že si dopřeju, dala si do hrnku na kafe výjimečně i lžičku cukru a odkráčela se převléct z pyžama. Když jsem to následně chtěla zalít, všimla jsem si, že asi něco chybí... myslím, že oslazená voda by neměla kýžený efekt ani chuť.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    V utorok som si vytiahla obed z ladnicky, nalozila na tanier a miesto mikrovlnky odkracala k stolu a zacala ho jest studeny.
    Vcera som si v praci zaliala caj z konvice studenou vodou, na co som prisla az po par minutach, ked som sa prenho vratila, ze uz bude.
    A dnes som odkracala k stolu s polievkou a vidlickou.

Nejak zacinam byt v tej kuchyni stale viac roztrzita.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KENJIRO: no neříkala jsem, že má člověk mít ve věcech pořádek? :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Na kuchyňské lince stojí dvě plechovky.
    V první je mléko, které jste si ohřáli, abyste ho nalili do kafe.
    Ve druhé je rozehřátý vosk, kterým chcete mazat flastry do předovky.
    Škraloup na kávě byl tentokrát nějak podezřele silný.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Včera sem si posunul budík, že jako budu vstávat pozdějc, protože už prostě neni možný, jak sem furt groggy. Až na to, že sem vstával úplně normálně jako jindy. Až dneska dopoledne mi došlo, že sem ho posunul přesně o takovou dobu, o kolik sem ho v pátek posouval na opačnou stranu, protože sem si potřeboval trošku přivstat. Ale jako placebo to překvapivě docela funguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam